Şimdi Ara

TOBB vs YTÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya ben yıldız kötü olayını anlamıyorum etrafımda arkadaşlarımın hepsi memnun yıldız kötü diyenlerde zaten ytüde okumayan kişiler ya itü odtüde okuyup kendini üstün görenler ya da ytüden daha düşük ünide okuyup kendini avundurmaya çalışanlar ytü kesinlikle çok güzel bir üniverisite iş sektöründe hala geçerli ünversitelerden bir tanesi bence ytü yaz belki daha düşük okullara girseydin tobb yazabilirdin ama önünde ytü gibi bir seçenek varken bu fırsatı tepme
  • arkadasim 3-5 yil sonra ne olcagi belli olmayan 2 binadan olusan bi universitedemi okumak istersin yoksa koca istanbulun piyasadaki muhendislerinin yaridan fazlasini cikaran 2 tane dev gibi kampusu olan icinde turkiyedeki bikac teknoparktan birini barindiran 100 yillik bi teknik universitede mi karar senin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up bir anda ytü övülmeye başlandı forumda şuanki düşünceleriniz nedir ben de ikisi arasında kaldım

• baslamıslar sosyallik sosyallik diye tunalıdan sosyallısırsınız bı sey olmaz açık ara tobb eğitimi ağır , mezunları çok yetkin oluyor tobbun gittikçe yükselcegını dusunuyorum

• Hacettepenin adi bile gecmemis nerden nereye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luvwithope kullanıcısına yanıt

kim övüyor ak. kendi okulumla ya da bölümümle ilgili iyi bişey yazdığım anda (ki bu gayet nadir bi durum, çoğunlukla söverim okula) 3-4 tane ivme dalıyor içeri yazdığıma pişman ediyor.

• Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt
    Yukarda absürt bir şey yazmadım dönem dönem forumda farklı okullar övülüyor bu zamana kadar ytü övülmemişti övülünce dikkatimi çekti ki bak arada kalmışım ayrıca sizin konunuzu görmedim @thurnusol kağıdı nın konusunu gördüm. Bu kadar düşük üslupla ytüde nasıl barındın acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luvwithope -- 9 Ağustos 2021; 15:11:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.