Şimdi Ara

TÖDER 3-4-5-6 MAYIS TÜRKİYE GENELİ LYS DENEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde de verdiler kitapçık ve cevap anahtarını.
    Mat 29 Geometri 21 Fizik 18 Kimya 24 Biyoloji 22
  • lys1 olduk biz de bugün.Tamamını çözdüm ama zorlandığım, bana sert gelen sorular vardı. Burdaki arkadaşlar kolay dediğine göre daha çok yol almam gerek.
  • matematik geometri A kitapçığı
     TÖDER 3-4-5-6 MAYIS TÜRKİYE GENELİ LYS DENEMESİ
  • -hakanb- - kullanıcısına yanıt
    Bu sınava yarın gircekler var cevap anahatarını isteyenlere yollasanız daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emree1195

Nasıldı sınav millet bende mezunum benimde pazartesi salı

Sayısal isen fizik kimya biraz sert olmuş diyorlar ben TM yim matematik normaldi zor degildi edebiyat cumhuriyetten çok soru sormuşler ama zor diyemem cografya kaliteydi girersen anlarsın zaten :)
  • hangi günler neyden sınav
  • Bana da cumhuriyetten az sormuşlar gibi geldi zaman lys denemelerinde çok daha fazlaydı cumhuriyet edebiyatı... Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? Yine de coğrafya zorluk bakımından edebiyattan bir tık üstteydi bence. Edebiyatta seçici soru daha azdı sanki coğ'a göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Bana da cumhuriyetten az sormuşlar gibi geldi zaman lys denemelerinde çok daha fazlaydı cumhuriyet edebiyatı... Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? Yine de coğrafya zorluk bakımından edebiyattan bir tık üstteydi bence. Edebiyatta seçici soru daha azdı sanki coğ'a göre.

bence tam tersi cografya nın lys sine hiç çalışmadıgım halde okuyarak yaptım soruları ama edeb. mesela behçet necatigil falan vardı yazar eser o zordu falan :D
  • Yazar eser'i de geç şiir - şair eşleştirmesi vardı görür görmez "o zaman biz kalkalım" oldum direkt boş bırakıp geçtim. coğrafya'da şu türkiye haritası içerisinde geçilen yerlerdeki bitki örtüsünü mü ağaç türlerini mi ne soruyordu zor değil miydi işte o soru. Girmeyenler için çok spoiler vermek istemiyorum ama tuna nehri/haliç oluşumu/gelgit genliği kelimeleri geçen ve dört ayrı öğrencinin verdiği yanıtlardan hangisi doğrudur sorusu yok muydu, iki kez değiştirdim o soruyu. Bahsettiğim iki soru da seviyeliydi bence. Zaman lys-2 coğrafya çok daha basitti, sırf sözeldi buna göre. Hakkını verelim argadaşlar...
  • -hakanb- - kullanıcısına yanıt
    Cevap anahtarını kaldırsak dostum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap anahtarı geçen yılın arkadaşlar rahat olun

• quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Yazar eser'i de geç şiir - şair eşleştirmesi vardı görür görmez "o zaman biz kalkalım" oldum direkt boş bırakıp geçtim. coğrafya'da şu türkiye haritası içerisinde geçilen yerlerdeki bitki örtüsünü mü ağaç türlerini mi ne soruyordu zor değil miydi işte o soru. Girmeyenler için çok spoiler vermek istemiyorum ama tuna nehri/haliç oluşumu/gelgit genliği kelimeleri geçen ve dört ayrı öğrencinin verdiği yanıtlardan hangisi doğrudur sorusu yok muydu, iki kez değiştirdim o soruyu. Bahsettiğim iki soru da seviyeliydi bence. Zaman lys-2 coğrafya çok daha basitti, sırf sözeldi buna göre. Hakkını verelim argadaşlar...

edebiyatta o soruyu söylemek istemiştim zaten :D cografyadada o bitki tipleri sorusu zaten terra rosa bitanesinde vardı şıkları koysaydın biride kurak bölgeden gidiyodu çernozyom falan filan ama güzel soruydu zamanı çözmedigim için karşılaştıramıcam tuna nehri falan onuda gelgit genligi farklı olur falan yazdım ama yanlış olabilir :d

• Fizik kolaydı bana kalırsa.Kimya ortalama idi.Biyoloji sallıyorum zatenYarın da mat-geo olcak yazarım
  • Mat kolaydı cidden

• son matematik sınavıda bitti cevap anahtarı olan paylaşabilir mi?
  • Matematik - Geometri bölümü oldukça kolay olan sınavdır . Türev ve İntegralden az soru vardı , Türkiye geneli bir sınav için seçici değildi . Fen bölümünü merakla bekliyoruz
  • Lys 1 ine bende girdim ve cidden basit kaçmış geçen yıl lys sine göre 1 boşum var ve 2 soruda da muallaktayım geometri 25+ gözüküyor fenlerede bakıcaz artık

• Ciddi anlamda basit sınavdı.İntegral bilsem fullerdim nerdeyse bizim ugurun sınavlarından bile kolaydı Hele geo bizimkinin yanında oyuncak kalır
  • B kitapçığı cevap anahtarı olan var mı?

• Turk Edeb.'nda, paragraflar Zaman denemelerine ve ozellikle YGS Turkce'sine gore cok kolaydi. Tanzimat+ Servet i Funun orta, Divan sorulari basit, Cumhuriyet Edeb. sorulari baya eleyiciydi. Ozellikle eser-yazar eslestirmesi + 80 sonrasi Turk Edeb. yazarlarini gereksiz yere zor sormuslar, bildigim adamlari bile unuttum. Yanlis cikarmaktan korktugum icin 4-5 bos biraktim, sanirim da oyle gelecek. Cografya guzeldi sorular, ozellikle Dis Kuvvetler + YGS konulari; ama Turkiye Cografyasindan-maden, hayvancilik, tarim vs.- daha cok soru beklerdim. Oradan da 1-2 yanlis gelebilir. Genel olarak guzel sorular vardi ama sinavda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.