Hafta sonu olucak biliyorsunuz, ygsler gibi kolay - orta arası olucak bence. Konu eksiği de var napıcaz bakalım
quote:Orijinalden alıntı: waleur5 sence güzel denemeler olurmu ve başvuru varmı hala? Sınav yarın başvurular bitti Ben de para vermediğim için giremicekmişim yalan oldu yani
quote:Orijinalden alıntı: Nükleus Hafta sonu olucak biliyorsunuz, ygsler gibi kolay - orta arası olucak bence. Konu eksiği de var napıcaz bakalım Ben sınava girdim fazla zor soru yoktu hatta hiç yoktu bence lys-1 kolaydı,Lys-2 ye daha girmedim
quote:Orijinalden alıntı: BcevikB Basvurular bitti mi Baska sinav yokmub Dershaneye bağlı değişir ama ben kayboldum bugün.
quote:Orijinalden alıntı: bozokluht quote:Orijinalden alıntı: BcevikB Basvurular bitti mi Baska sinav yokmub Dershaneye bağlı değişir ama ben kayboldum bugün. Hangi dershane ?
quote:Orijinalden alıntı: FastCalamityGüvender Türkiye genelinin tarihi hakkında bilgisi olan var mı ?Matematik oldukça kolaydı
quote:Orijinalden alıntı: BcevikB quote:Orijinalden alıntı: bozokluht quote:Orijinalden alıntı: BcevikB Basvurular bitti mi Baska sinav yokmub Dershaneye bağlı değişir ama ben kayboldum bugün. Hangi dershane ? Tümay'a kaydoldum ben Ankara.
quote:Orijinalden alıntı: The-Engineerquote:Orijinalden alıntı: BcevikB quote:Orijinalden alıntı: bozokluht quote:Orijinalden alıntı: BcevikB Basvurular bitti mi Baska sinav yokmub Dershaneye bağlı değişir ama ben kayboldum bugün. Hangi dershane ? Tümay'a kaydoldum ben Ankara.Alıntıları Göster geometri b grubu cevap anhtarı olan var mı ? matematik var bende cevap anahtarı innmyan varsa resm atarım özelden
quote:Orijinalden alıntı: byipod geometri b grubu cevap anhtarı olan var mı ? matematik var bende cevap anahtarı innmyan varsa resm atarım özelden yanlış anlaşılmasın beyler sınava girdim kontrol etmek için istiyorum