Şimdi Ara

TÖDER REZALET!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
5.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız sınav cidden kolaydı. Çok iyi yaptığımı düşünmüyorum (ne kitapçık ne sonuç var elimde belli olmaz ) ama çözerken bütün sorular yapılacak cinstendi. Bu nasıl soru dediğimi hatırlamıyorum. Ösym problemlerini çözerken 2 soruda bir bu nasıl soru diyorum çünkü
  • madem kolay neden bu kadar kolay yapıyorlar yani
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmaradishastası

madem kolay neden bu kadar kolay yapıyorlar yani

Tek amaçları para kazanmak çünkü kalitesini zorluğunu düşünmüyorlar ben bile daha kaliteli soru yazarım her sbde olan soruları basit soruları bir araya getirmekle deneme mi yazılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay sinavda herkes yapacagindan mutevellit siralama boyle dusuk geliyor gercek sinavda eleyici sorular olursa boyle olmaz

• olum siz safmısınız bu töder hersene çok basit sorar ygs bi girerdi millete şap diye kalırlardı rahat olun siz böyle sormazlar
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    bide 10 lira alıyolar bana bişey katmıyoki sorularınız ben napıyım 1 tane denemenizi ?
  • msü varken töderi baz almak sınavı tübitak'ın hazırladığına inanmak gibi bir şey
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grknvdn -- 20 Mart 2018; 21:14:44 >
  • Geçen sene töder aşırı kolaydı çoğusu gerçek sınavda hayal kırıklığı yaşamıştı

• Aynen deneme eksiğini gösterir yeni bişey öğretir seçici soru olur bu leş bişey

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.