Şimdi Ara

TÖDER SONUÇLARI AÇIKLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AKBİM ONLINE SINAV DEĞERLENDİRME SİSTEMİ
    https://toderyks.ertem.com.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tc yazdım sonuç yok
  • Bende direkt geldi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: aahf_crush

Bende direkt geldi ama
    Bende de tc yazınca gözükmüyor ama bazı arkadaşlarımın açıklanmış evet kaç nete kaç sıralama gelmiş hocam katılım falan nasıl

• 112bin katılım var. Sadece TYT'sine girmiştim. 3 yanlışla 17. olmuşum. Sorular kolay-ortaydı fulleyen rahat vardır. Ben Türkçe'den dolayı fulleyemedim
  • Türkçe paragraf soruları biraz bana garip gelmişti ama çoğu doğru çıkmış şaşırdım
  • Maşallah hocam forumun yeni derecesi sizsiniz galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2018 SONUÇLARI [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    2008 oks sonuçları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moussa Dembele M kullanıcısına yanıt
    Hocam Töder'i bilirsiniz. Soru tarzı klasiktir ve kolaydır. Birkaç soru hariç soruların tamamı temel düzey bilgilerle yapılıyor. Geçen sene (11'ken) son Töder'im 118,75'ti. Hem onu tekrarlamaya çalışmak hem de sınavdan önce iyi bir sonuçla motive olmak için girmiştim de paragraf yine engel oldu
  • owowowow O kullanıcısına yanıt
    Aynen birkaç soruda şıkların hiçbiri gerçek cevap değil gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moussa Dembele

Bu mesaj silindi.
    2 sosyal(tarih, felsefe) 1 fen (fizik) toplam 3 yapmıştım. 2019 TYT'nin Türkçe'si fullediğim nadir denemelerden
  • 120 tyt 90 ayt
  • Moussa Dembele M kullanıcısına yanıt
    Bence TYT neti + 3-4 net = Töder diyebiliriz 100 üstü netler için. Benim son netlerim arasında 115 üstü pek yok. Sanırım sınavda da hakkım 111-112 gibi bir şey. (İnşallah, aksilik çıkmazsa) Ona göre değerlendirin.
  • Yani her ne kadar töder kolay olsa da gerçek sınavdaki odak ile denemedeki odak, motivasyon bir olmayacağı için yine o civarlarda olur muhtemelen. (Örneğin sınav boyu -gizlice açtığımız durumları saymazsak- maske zorunlu tutuldu bize) Bence 10 net falan oynamaz. Siz kaç yaptınız töder'de ve 2019 tyt'de ?
  • çok mütevazisiniz hocam sınav da zaten bu ayarda size çok çok zor sormuyorlar ben de töderdeki netimin aynısını çıkarmıştım 18de

inşallah daha iyisini sınavda çıkarıp yks 1.ni forumdan çıkarmış oluruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.