Şimdi Ara

TÖDER SONUÇLARI AÇIKLANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüksek hedefler gereksiz stres oluşturabilir. Sınav anında en ufak bir hata o hedeften saptırabilir. Biz 110'a hazırlanalım 115 üstü gelirse bahtımıza olsun. Sırf bu sınav anı stresi beni yemesin, içim hedefim konusunda rahat etsin diye eşit ağırlık çalıştım. 4 yıllık ağır sayısalcı, ezbere yapamayan biri olarak keşke eşit ağırlık kadar AYT sayısal yapabiliyor olsaydım diyorum bazen
  • Ayt fizikte 3 tane tyt sorusu sormaları büyük saçmalıktı. Konu mu bitti Ayt’de anasını satayım sadece 11. Sınıftan 14 farklı konudan soru sorarsın istesen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Bu arada kaç netle aynısını elde etmiştiniz? Ve derslere dağılımını merak ettim. Ben Töder'de bile Türkçe'yi yapamadığım için tedirgin oluyorum açıkçası
  • 119 tyt 80 ayt yaptım hedefim 50 bin
  • 109.5
  • töderi gerçekten uzak şekilde kolay buluyorum. Türkçem hiç iyi değildir full çekmiştim en son girdiğimde. olayı sıralamaydı zaten bu sınavda o da yoktu. ortamı için girilebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavda da 107.75ti

ben de türkçe özürlüsüyüm sırf 9yanlışım türkçeydi

ama sınıfımdaki türkçede problemi iyi olanlar derece falan yaptılar sizde umarım yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 13 Haziran 2020; 14:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D92479D6

Bence TYT neti + 3-4 net = Töder diyebiliriz 100 üstü netler için. Benim son netlerim arasında 115 üstü pek yok. Sanırım sınavda da hakkım 111-112 gibi bir şey. (İnşallah, aksilik çıkmazsa) Ona göre değerlendirin.
    Hocam benim töder 105-110 aralığında geliyordu netim 100 gelmişti.tyt netleriniz 345e çok yakın gelir genelde .

Başarılar dilerim

• Sadece ayt girdim 1068 geldi 74 ayt neti geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitsiz -- 13 Haziran 2020; 16:0:4 >
  • 107.75 yaptım umarım 103 yapabilirim. Dediğiniz hesap tutar mı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin tutar diyemem ama sınavın bir başka olacağını düşünüyorum. İnşallah istediğiniz sonuç gelir.
    165 dakika boyunca sınavdan kopmamalıyız, dağılmamalıyız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.