Şimdi Ara

TOEFL 79 mu IELTS 6.5 mu daha kolay?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    IELTS sınavını az çok biliyorum, hiç girmemiş olsamda bir çok kez alıştırmasını yaptıgım oldu. TOEFL bana tamamen yabancı bir sınav, formatını bilmiyorum ancak ieltse nazaran çok daha fazla çalışma kaynağı var.
    Ancak sanırım TOEFL da sınav şartları pekte iyi değil. Siz listening bölümündeyken yanınızdaki speaking yapabiliyor dikkatiniz dağılabiliyor. Speaking demişken, ielts yüz yüze, toefl bilgisayara karşı yapılıyor. Buda ieltsi ilgi çekici yapıyor benim açımdan.

Sizce hangisini daha kolay olur istediğim puan açısından? (TOEFL 79 or IELTS 6.5)

• Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Bu konu da bilgi verebilecek kişiler var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorluk açısından Toefl daha zor.
    Sizin yazdığınız puan dengesi açısından bir karşılaştırma yapamıyorum.
  • Dostlar, kaç sene geçti zaten. Hazırlığı da atladım çok şükür. Kesinlikle IELTS 6,5 hatta 7 daha kolay TOELF 79'dan. Ancak Boğaziçi proficiency daha da kolay hepsinden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 23 Eylül 2016; 17:10:39 >
  • 24 kullanıcısına yanıt
    Evet konu 2013'te açılmış.Kusura bakmayın ben yeni konu zannettim.Sanırım üstteki arkadaş güncellemiş.Hatırlamıyorum belki ben cevap yazmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Evet konu 2013'te açılmış.Kusura bakmayın ben yeni konu zannettim.Sanırım üstteki arkadaş güncellemiş.Hatırlamıyorum belki ben cevap yazmışım.

Son sinifa gectim sen dusun :D
  • IELTS 6.5 daha kolay olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IELTS 6.5 almak zor mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.