Şimdi Ara

TOEFL IBT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
6
Favori
9.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir kurs var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektroniker

PM attım.

bende pm alabilrmiyim
  • PM ler yollandı
  • Arkadaşlar önümüzdeki 2-3 ayda teofl sınavına girecek olan varsa ben de voucher numarası var. 185 dolara satın almayın sınavı. bu numarayla girebilirsiniz. ben girmiycem sınava. devretmek istiyorum. bana haber verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunyagmur85

Arkadaşlar önümüzdeki 2-3 ayda teofl sınavına girecek olan varsa ben de voucher numarası var. 185 dolara satın almayın sınavı. bu numarayla girebilirsiniz. ben girmiycem sınava. devretmek istiyorum. bana haber verebilirsiniz.

fiyatı nedir hocam ?
  • sanırım aranızda en cahil benim, bu kursa girmenin amacı nedir ? Ne işe yarıyor, size dünya çapında işe yarayan bir sertifika falan mı veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illet1

sanırım aranızda en cahil benim, bu kursa girmenin amacı nedir ? Ne işe yarıyor, size dünya çapında işe yarayan bir sertifika falan mı veriyorlar.

Kurs TOEFL adı verilen ETS kurumu tarafından yapılan uluslararası bir sınava hazırlık kursu. TOEFL dan aldığınız puan, neredeyse tüm dünyada, akademik ve iş ortamında, ingilizce bilginizin ispatıdır.
  • quote:

quote:

sanırım aranızda en cahil benim, bu kursa girmenin amacı nedir ? Ne işe yarıyor, size dünya çapında işe yarayan bir sertifika falan mı veriyorlar.

Kurs TOEFL adı verilen ETS kurumu tarafından yapılan uluslararası bir sınava hazırlık kursu. TOEFL dan aldığınız puan, neredeyse tüm dünyada, akademik ve iş ortamında, ingilizce bilginizin ispatıdır.

Sadece ispat için mi kullanılıyor?
    Örneğin iyi bir işe gireceksiniz ve sizden ingilizce seviyenizi belgeleyecek bişi istediklerinde bu belge mi geçerli olacak? Ya da bir üniversitede akademik kariyer yapmak isteyenlere yine bu belge mi imdada koşuyor? Peki başka işe yaramıyor mu? Hiç araştırmadım ondan bilgim yok.
    Bir de bu sınava benzer İngiltere'nin düzenlediği bir sınav da vardı adını hatırlayamadım şimdi. Onun hakkında bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

quote:

Sadece ispat için mi kullanılıyor?
    Örneğin iyi bir işe gireceksiniz ve sizden ingilizce seviyenizi belgeleyecek bişi istediklerinde bu belge mi geçerli olacak? Ya da bir üniversitede akademik kariyer yapmak isteyenlere yine bu belge mi imdada koşuyor? Peki başka işe yaramıyor mu? Hiç araştırmadım ondan bilgim yok.
    Bir de bu sınava benzer İngiltere'nin düzenlediği bir sınav da vardı adını hatırlayamadım şimdi. Onun hakkında bilginiz var mı?

Aslında ispattan çok şart diyebiliriz.

Örneğin Türkiye'de ki savunma sanayi kuruluşları mühendis alacakları zaman TOEFL IBT 79+ puan istiyor. Üniversiteler yüksek lisansa kabul ederken her biri farklı bir puan sınırı koyuyor. Almanya'da 79+ kabul eden master programları varken, Amerika'da 100+ isteyen programlar var. Herkes kendi sınırını belirliyor yani.

Türkiye'de TOEFL yerine KPDS ya da ÜDS gibi sınavlara girip denk puanlar alırsanız onlar da kabul ediliyor. (Denklik tablosu var) Fakat yurtdışında çalışmak ya da akademik kariyer planınız varsa ya TOEFL ya IELTS alacaksınız.

Bahsettiğiniz diğer sınav da IELTS sanırım. Girmediğim için bir bilgim yok hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektroniker -- 26 Kasım 2012; 17:44:24 >

• infolang dil okulları toefl üzerine ciddi çalışmalar yapıyor kurları ,hocaları iyi kurs düşünenlere gidip bilgi almalarını tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalqwerty

infolang dil okulları toefl üzerine ciddi çalışmalar yapıyor kurları ,hocaları iyi kurs düşünenlere gidip bilgi almalarını tavsiye ederim...

Reklam yapmayalım
  • ben de kurs bilgilerini alabilir miyim?
  • toefl konusunda geçme garantili kurs bilgisi için guneyguney@hotmail.com adresne mail atabilirsin,iz
  • Yardımcı olurum bende pmden ulaşabilirsiniz.
  • quote:

PM attım.

bende pm alabilir miyim acaba
  • Elektroniker E kullanıcısına yanıt
    ben de pm alabilirmiyim teşekkürler
  • Arkadaşlar 21 temmuzda toefl a gireceğim. Bu taktikleri anlatan güzel bir site önerirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Arkadaşlar 21 temmuzda toefl a gireceğim. Bu taktikleri anlatan güzel bir site önerirmisiniz?

Size iki site önereyim:

www.notefull.com

www.english-itutor.com
  • TOEFL için video, kaynak, ozel ders gibi yardımlarınızı bekliyorum.
  • Merhaba arkadaslar uzun zamandır ingilizce kursu araştırıyordum ve bütcem kısıtlı olduğu için hem bütceme göre hemde kaliteli bir dil
    kursu olsun istedim global dil kursunda 3 kurluk bir eğitim aldım öğretmenim Mustafa hocaydı ve cok memnun aldım neredeyse suan da ingilizce
    ile ilgili hiçbir sorunum kalmadı simdi toefl a hazırlanacağım iyi günler :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.