Şimdi Ara

TOEFL IBT Çalışma Rehberi; (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
160
Cevap
98
Favori
46.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    umarim super bir puan alirsiniz hakediyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümlelerini aktarırken örnekler verebilirsin ve ya bağlaçlarla normalde bitireceğin cümlene uzatarak başka şeylerde eklersin daha uzun ve dolu gözükür. Çünkü toeflu notlayanlar senin o konu hakkında görüşünü destekleyebildiğin kadar desteklemeni istiyorlar. İnternette toefl konularının oldugu bir dosya vardı istersen ona bak ve gerçek cevaplardan nasıl yazmanı geliştireceğini fikir edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    hocam benimde aklima simdi geldivreadingve listening in erken biterse, speaking ve writing ile alakali notlarin varsa hemen yaz kagida aradan sonra gelip alabiliyorsun ben rica ettim biraktilar notlarimi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

hocam benimde aklima simdi geldivreadingve listening in erken biterse, speaking ve writing ile alakali notlarin varsa hemen yaz kagida aradan sonra gelip alabiliyorsun ben rica ettim biraktilar notlarimi bana

Ben bugün girmiyorum ancak TOEFL taktik arşivime ekledim Çok teşekkürler.
    Şunu da ekleyeyim önemli bir konu..
    TOEFL'a yurtdışı eğitim için girecekler kaçırmasın:

http://ieft.com.tr/content/fuar/27_ieft_yurtdisi_egitim_fuarlari.aspx
    Mobil:http://www.ieft.com.tr/basvuru/mobil.aspx

Eğer detaylı bilgi almak istiyorsanız sayfalardan okuyabilirsiniz, ayrıca fuar sonunda ücretsiz TOEFL iBT testi yapılacak. Gerçek skor yerine geçmiyor sanıyorum ancak kendini test etmek isteyenler için güzel bir fırsat.

28 Mart edit: Nasıl geçti sınavınız? Umarım hedeflediğiniz puanı geçmişsinizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 28 Mart 2015; 8:12:39 >

• İyi İngilizcem var diye düşünüyordum 77 aldım.
  • rezerv alalım
  • Merhabalar ,
    Uzun zamandir IELTS sinavina calismaktayim ve en son olarak overall 6.0 aldim. Fakat bana gerekli olan puan overall 7.0 veyahut TOEFL 100 ..
    Kararsiz kaldim IELTS te beni reading cok zorluyor.. acaba tavsiye verebilecek olan var mi ? Suan Kanada da ingilizce kursuna gidiyorum.
  • bu yaz çalışmaya başlayacağım.yararlı paylaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ennsatir

Merhabalar ,
    Uzun zamandir IELTS sinavina calismaktayim ve en son olarak overall 6.0 aldim. Fakat bana gerekli olan puan overall 7.0 veyahut TOEFL 100 ..
    Kararsiz kaldim IELTS te beni reading cok zorluyor.. acaba tavsiye verebilecek olan var mi ? Suan Kanada da ingilizce kursuna gidiyorum.

her iki sınavın da kendine has zorlukları var. bana soracak olursanız toefl kasmak daha mantıklı, 93'ün üzerine bir kez daha sınava girdim. 2 ay boyunca günde ortalama 2 saat çalışarak 109 alabildim (26-28-25-30) belli bir noktadan sonra yükseltemiyorsunuz. yine de bir toefl denemesi çözerek durumunuzu görebilirsiniz. elinizdeki ielts puanı 94'e denk geliyor.

• LGR9 kullanıcısına yanıt
    bende yeniden girecegim bu sefer yumurta dayaninca degil benim 6 ay boyunca 5 saat calismam lazim herhalde bir 90 gormek icin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

quote:

Orijinalden alıntı: Ennsatir

Merhabalar ,

her iki sınavın da kendine has zorlukları var. bana soracak olursanız toefl kasmak daha mantıklı, 93'ün üzerine bir kez daha sınava girdim. 2 ay boyunca günde ortalama 2 saat çalışarak 109 alabildim (26-28-25-30) belli bir noktadan sonra yükseltemiyorsunuz. yine de bir toefl denemesi çözerek durumunuzu görebilirsiniz. elinizdeki ielts puanı 94'e denk geliyor.

Anladim cok tesekkur ederim tavisyeniz icin. toefl denemesini yapabilecegim site hangisi acaba herhangi bir site varmi tavisye edebileceginiz ?

• ilk mesajda mevcut.
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, TOEFL notum 62 bir kuruma başvuru yapabilmem için 68 istiyorlar. 23 mayısta sınava gireceğim, sizce bu kalıplar yeterli olur mu? Birde integrated writing kısmında xxx-yyy-zzz olarak belirttiklerinizi tam anlayamadım biraz açıklayabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bussrabbb

Merhabalar, TOEFL notum 62 bir kuruma başvuru yapabilmem için 68 istiyorlar. 23 mayısta sınava gireceğim, sizce bu kalıplar yeterli olur mu? Birde integrated writing kısmında xxx-yyy-zzz olarak belirttiklerinizi tam anlayamadım biraz açıklayabilirmisiniz?

merhaba, bu kalıpları kullanarak forumda 72-86-97 alan arkadaşlarımız mevcut, bu kalıpları kullanarak 109 almayı başardım. integrated bölümünde evet biraz sıkıntı olmuş düzelteceğim onu. 1. xxx ana konu, 2. xxx ise ilk çözüm önerisidir ( lecturer ve speaker birbiryle zıtlaşıyor. ) yyy ikinci çözüm önerisidir. (yine zıtlaşıyorlar.) zzz ise üçüncü çözüm önerisidir. ( lecturer ve speaker ortak noktada buluşuyorlar. )

• Tesekkur ederim, bu kaliba gore kendim ornek integrated essay yazarsam daha iyi anlayabilirim sanirim.

• Tesekkur ederim.ilk mesajdaki Denemeyi yapmayi planliyorum. Ona gore belki TOEFL da kendimi denerim. Su kaliplara bir hafta calisip ve toefl konusunda biraz gerekli bilgi aldiktan sonra sanirim 100 alirim .
  • bussrabbb B kullanıcısına yanıt
    speaking kalıpları cidden çok iyi ama dikkat edin karışık geldi bende biraz afalladım cidden çok işinize yarıyor.biraz kendinize güvenirseniz bülbül gibi şakıyorsunuz.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    İnsallah oyle olur.. Pratik yapicam biraz, sinavada 10 gun kaldi. Ucurum bir puan istenmiyor ama insan stres oluyor yine de.

• bussrabbb B kullanıcısına yanıt
    rahat alırsınız,speaking için bu kalıplar fazlasıyla yeterli
  • Çok faydalı bir konu bu. 2 sene önce almıştım TOEFL, şimdi cumartesi tekrar giriyorum. Hedef 100 ü geçmek bu sefer
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.