Şimdi Ara

TOEFL IBT Çalışma Rehberi; (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
98
Favori
46.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paylaşım için teşekkürler. ben de 21 mart'ta giricem hallederim heralde.
  • Tecrübelerinizi ve özellikle sınav ortamını paylaşırsanız çok seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit.turkmen

paylaşım için teşekkürler. ben de 21 mart'ta giricem hallederim heralde.

hocam bir hafta sonra gireceğim, sınav çıkışı taze taze tecrübeler ve öneriler paylaşırsanız beni çok sevindirirsiniz. ilk defa gireceğim onun heyecanı da var. ygs den de yeni çıktım

edit: @multiTYRT unutursam alıntılayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 20 Mart 2015; 15:13:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki hatırlatırım siz 27 Marttaki sınava mı gireceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Tabii ki hatırlatırım siz 27 Marttaki sınava mı gireceksiniz?

evet

• selam arkadaşlar, kusura bakmayın yoğun olduğumdan dolayı konuyla fazla ilgilenemiyorum bu aralar. 27 Mart cuma günü sınava ben de yükseltme amacıyla giriyorum, hepinize başarılar dilerim. Heyecanlanmamaya dikkat edin, gerisi kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

selam arkadaşlar, kusura bakmayın yoğun olduğumdan dolayı konuyla fazla ilgilenemiyorum bu aralar. 27 Mart cuma günü sınava ben de yükseltme amacıyla giriyorum, hepinize başarılar dilerim. Heyecanlanmamaya dikkat edin, gerisi kolay.

biri pasaport götürün demiş de, zorunlu mu? ben kaydolurken tc numaramla kaydoldum çünkü

• pasaport olur, öğrenciyseniz öğrenci belgesi olur, ehliyetiniz varsa o da olur. kimliğinizi kanıtlayacak 2. bir resimli belgeye daha ihtiyacınız var çünkü. bazı merkezler uygulamıyor ancak yine de tedbiri elden bırakmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

pasaport olur, öğrenciyseniz öğrenci belgesi olur, ehliyetiniz varsa o da olur. kimliğinizi kanıtlayacak 2. bir resimli belgeye daha ihtiyacınız var çünkü. bazı merkezler uygulamıyor ancak yine de tedbiri elden bırakmamak lazım.

Hocam şu noktadan sonra acaba sınava gireceğim yeri değiştirme şansım var mı?

malesef, düne kadar mümkündü ancak son 1 hafta kala değiştiremiyorsun sınav yerini.
  • thk da benden sadece tc kimlik istediler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar 21 Mart sınavına giren var mı? Nasıl geçti? Ve ne tür tecrübeler yaşadınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 22 Mart 2015; 19:33:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, güzel bilgiler var ilk mesajda.

Ben de önümüzdeki cuma günü gireceğim, 27 martta. En çok korktuğum integrated writing, dinleme kısmını kaçırır mıyım diye korkuyorum. Sizin girdiğiniz sınavda nasıldı konuşma hızı, rahat anlaşılabiliyor muydu? Okuma parçasındaki noktalarla bağlantılı olan kısımları kaçırır mıyım diye korkuyorum. Çok iyi almışsınız writing bölümünden.
  • eldiven E kullanıcısına yanıt
    normal gunluk hayattaki konusma hizinda ne cok hizli ne cok yavas zaten konusmaci vurgulari cok net yapiyor rahat anlasiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, reading ve listening bölümlerinde bayağı aşama kaydettim çok fazla sorunum yok iyi bir puan bekliyorum oradan. Integrated writingde ya önemli noktaları kaçırırsam diye korkuyordum işte, sonuçta okuma parçasıyla bağlantılı bir şey yazmak gerekiyor. Rahatladım biraz şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldiven -- 23 Mart 2015; 0:59:47 >
  • dinlemeyi kaçırsanız bile, okuma parçasında tekrar toparlayabilirsiniz. çünkü birbirleri ile zıtlaşıyorlar, karşıt görüşü direk yapıştırırsınız, sıkıntı olmaz. 27 Mart'ta sınava ben de giriyorum, bu sefer hedefim writingden 30 tam puan almak
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ve başarılar şimdiden :)

• quote:

dinlemeyi kaçırsanız bile, okuma parçasında tekrar toparlayabilirsiniz. çünkü birbirleri ile zıtlaşıyorlar, karşıt görüşü direk yapıştırırsınız, sıkıntı olmaz. 27 Mart'ta sınava ben de giriyorum, bu sefer hedefim writingden 30 tam puan almak

writingden 30 alcaksanız önerim: Eğer writinginiz çok çok yüksek bir seviyede değilse en az +350 kelime yazın. Ve ıntegrated writingde essayinizde listeningde bahsedilene ağırlık vermeye çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cankut12345

quote:

dinlemeyi kaçırsanız bile, okuma parçasında tekrar toparlayabilirsiniz. çünkü birbirleri ile zıtlaşıyorlar, karşıt görüşü direk yapıştırırsınız, sıkıntı olmaz. 27 Mart'ta sınava ben de giriyorum, bu sefer hedefim writingden 30 tam puan almak

writingden 30 alcaksanız önerim: Eğer writinginiz çok çok yüksek bir seviyede değilse en az +350 kelime yazın. Ve ıntegrated writingde essayinizde listeningde bahsedilene ağırlık vermeye çalışın.

son girdiğimden 28 aldım, tamamladığımda 741 kelime vardı independentta integrated ise 215'di. independentta 2 tane ufak grammer hatam vardı, düzeltmeyi unuttum. yoksa 30'du.

• quote:

quote:

quote:

son girdiğimden 28 aldım, tamamladığımda 741 kelime vardı independentta integrated ise 215'di. independentta 2 tane ufak grammer hatam vardı, düzeltmeyi unuttum. yoksa 30'du.

Hocam independent writing'de nasıl o kadar uzun yazabiliyorsunuz? Ben evde kendimi test ettim 170'ten sonra tıkanıyorum genelde. 200'e tamamlamaya çalışınca saçmaladığımı anlıyorum. Bunun için önerileriniz nelerdir?

Aynı şeyi söyle sorayım, ifade etmek istediğim şeyi nasıl uzatabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 26 Mart 2015; 16:22:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

quote:

quote:

Hocam independent writing'de nasıl o kadar uzun yazabiliyorsunuz? Ben evde kendimi test ettim 170'ten sonra tıkanıyorum genelde. 200'e tamamlamaya çalışınca saçmaladığımı anlıyorum. Bunun için önerileriniz nelerdir?

Aynı şeyi söyle sorayım, ifade etmek istediğim şeyi nasıl uzatabilirim?

yazmaya başlamadan önce 2-3dk kadar kafamda taslak oluşturuyorum. bir de bulduğum her şeyi okuyorum, onunla da alakası olabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.