Şimdi Ara

TOEFL 'ödeme sorunu'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere TOEFL sınavına girmek için internet üzerinden kayıt olunuyor ve ödemesi de internet üzerinden yapılıyor.

Kardeşimin gireceği sınav için kayıt yaptık ve ödemeyi de sanal kart ile yapmaya çalıştık. Onaylama e-maili gelmedi, bir kaç kez denedik olmadı. Sonra (eğer yeterli bakiyeniz varsa banka kartınız ile de internet üzerinden ödeme yapılabiliyor) banka kartı ile denedik ve onaylama e-maili geldi, kayıt tamamlandı.

Ancak geçen gün kredi kartımın ekstresine bakınca paranın çekilmiş olduğunu gördüm. Oysaki onaylama e-maili gelmemişti.

Aynı sınav için farklı kartlarla iki kez ödeme yapmış oldum.

Kredi kartıyla yapılan ödemeyi iptal edip parayı geri almam mümkün müdür? ets.org sitesinde refund( geri ödeme) ile ilgili bilgiler var ancak o sınavın iptal edilmesinden bahsediyor.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Merhabalar, sorun cozuldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Merhabalar, sorun cozuldu mu?

Kredi kartından çekilen miktar iade edildi.
  • Mail yoluyla iletişime geçtiniz sanırım?
  • benim de aynı karttan iki kez çekim yapıldı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum
  • itherrif İ kullanıcısına yanıt
    Eğer ödeme başarılı olduysa esktra çektiği 1 hafta içinde kartınıza geri gelmesi gerek. 2 sinde de başarısız olursa 2si gelmesi gerek. Eğer 1 hafta içinde gelmez ise bankaya sorun. Online bankacılık kullanıyorsanız ordan takip edebilirsiniz.
  • Nasıl yani? Adamlar "aaa bu arkadaştan iki kere çekmişiz, şunun birini geri gönderelim" mi diyorlar. Sorunu kendileri mi farkediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurt dışı online ödeme - tl ekstre
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.