Şimdi Ara

TOFAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben araba sürmeyi pek bilmiyorum şimdiya kadar işim olmadıgı için ÖGRENMEDİM AMA ŞİMDİ ÖGRENMEK İHTİYAC.OYÜZDEN BİR KAÇ SORUM VAR.BEN TOFAS IN ARABALARINI SEVERİM AMA BOYUM UZUN OLDUGU İÇİN ARKADAŞIN DOGUNINA OTURUNCA SIKIŞTIM. :D HEMDE KOLTUK SONDAYDI YANİ TOFASLARIN STANDARDIMI ÖYLE YOKSA HER ARABADA ÖYLE DEGİLMİ
    BİDE NASIL BİR ARABADIR KULLANIŞ FELAN BİLEN BİR ARKADAŞ YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM

• bilen arkadaşlar fikri olan
  • Fikri olan yokmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikri olan yokmu
  • Koltukları standart diye biliyorum sonradan üç yönlü fonksiyonlu takan arkadaşlar da biliyorum ama biraz yüksek kalıyor, abartı olarakta yakışmıyor... Genel olarak da sonuna kadar açıldığında sığmayan yoktur tofaşlara. Hidrolik direksiyon kiminde var kiminde yok, onun dışında sürüşü gayet zevkli.
  • Hocam en son ayarda nasıl sığmadınız? Emin misiniz buna?

1,92 dayım var Şahin kullanıyor senelerdir. Boyunuz 2 metreyi geçkin sanırım.
  • İyi akşamlar. Doğan ve Kartallarda ön koltuklar, şahinlere gore biraz daha yüksektedir. Aracın sahibi koltuğu biraz da dik kullanıyorsa, ön koltukta sıkışmanız normaldir. Bunun haricinde, tofaş grubunun tavan genişliği sorunsuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Hocam en son ayarda nasıl sığmadınız? Emin misiniz buna?

1,92 dayım var Şahin kullanıyor senelerdir. Boyunuz 2 metreyi geçkin sanırım.

dostum benim boyda o civarlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.