|
Tofaş CEO'su: 'Makyajlı Egea'yı yüzde 50 ÖTV'de tutmak için elimizden geleni yapacağız'
-
-
benim 96 model tofaş şahinimin güncellenmiş hali. 150k para isterler kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 2 Kasım 2020; 12:35:29 > -
koltuk ve direksiyon yeter diyor kısaca.
-
Uçan teneke. Adam resmen “ne cam tavani kodumun fakirleri” minvalinde aciklama yapmis. Kendi hangi arabayi kullaniyor acaba? :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Umarım 225 milyon doların önemli bir kısmını güvenliğe ayırmışlardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar firmanın bir suçu yok bunu biliyorsunuz değil mi? Devlete söyleyin o lafları
-
Yani kısaca diyor ki opsiyonlardan kısacağız ki %50 ötv diliminde kalsın
-
%50 ötv de kalsa ne olacak ki. En az 175.000 ? den açılışı yapacak...
-
Cliodan daha hoş gözüküyor.
-
ne 150 si 200k e bulamazsın yakında
-
%50 ÖTV boncuk değil.
Bakalım İzmir depreminden ne vergi alacak AKP.
-
Yüzde 50 ötv vergi giren çıkan halka avrupada buna araba diye bakılmıyor bizde nimet oluyor. Ve halk bunu alkışlıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuruwa -- 2 Kasım 2020; 21:5:22 >
-
Daha önce Van, Elazığ, Bingöl’de ne aldıysa onu alır herhalde.
O zamanlar bu kadar çulsuz değildik.
Ben sizin yerinizde olsam tarafımı bu kadar belli etmezdim.
quote:
Orijinalden alıntı: infom@n
%50 ÖTV boncuk değil.
Bakalım İzmir depreminden ne vergi alacak AKP.Vergiye gerek yok ki yardım adı altında gayet güzel paralar toplanabiliyor. Nereye gittikleri belli değil tabi ki
-
4 tekerini yollayin baska turlu ayni vergi diliminde tutamazsiniz
hepsi açık açık yazıyor nette! tabi amacınız üzüm yemek değil!
-
150k ya verirlerse hemen bugünden yatırayım parasını
-
Buralar karışır.
-
Şu cross versiyonu otv altı orta paket çıkarsa anında alacağım. Egea hb i çok beğeniyorum bu daha da güzel olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Arkadaşlar firmanın bir suçu yok bunu biliyorsunuz değil mi? Devlete söyleyin o lafları
|
Uçan teneke. Adam resmen “ne cam tavani kodumun fakirleri” minvalinde aciklama yapmis. Kendi hangi arabayi kullaniyor acaba? :)
|
Yani kısaca diyor ki opsiyonlardan kısacağız ki %50 ötv diliminde kalsın
|
Yorumlara baktım da azıcık kendinize gelin. adam iyi kötü fabrikakurmuş, iyi kötü istihadam sağlyor, beğenseniz de beğenmesiniz de bir araba üretiyor. Adama yok koltuk opsiyon, yok teneke... demediğinizi bırakmamışsınız. 1 civata sıkmadan kağıttan kürekten arabayı üretenden fazla kazanan devlete gram laf yok. Aynen yola devam... Sizi %1000 ötv anca keser. |
Ula zımbo, adam yapabileceklerini söylemiş. Ohh cam tavan bir de 4 çeker getirsinler ister misin? Adam yapamıyorum kardeşim diyor almazsan alma. Git hükümetine söylen, adamın elinden gelen bu. Şu an yerliye en yakın otomobilleri tofaş üretiyor. Bu ülke her şeyi hakediyor. |
Yorumlara bak milletin açlıktan ağzı kokuyor egeayı beğenmiyorlar |
Ne saçma sapan bakış açıları var arkadaş ya. Israrla anlamayan adamlarla dolu forum, resmen ülkenin özetisiniz. Yok uçan teneke yok %50 olsa nolur bu araba bilmem ne bilmem ne. ÖTV ve kur bu seviyede olmasa kimse böyle araba üretme gereği duymaz zaten. Adamlar maliyetten kısıp ucuza "yürüyen" araba yapıyor. Zaten şu şartlarda C segment bir arabanın minimum ederi bu. Ne bekliyorsunuz? Adamlar size yüksek güvenlikli, cam tavanlı araba mı versin 50 bine? Dolar 8,40 euro 9,80. Arabanın yarısı kadar da vergi var. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Lafınızı yönetenlere söyleyin Fiat'ın ne suçu var. Sözüm meclisten dışarı, neyin ne olduğunu bilenler üstüne alınmasın. Fiat, sizin gibi boş adamlar bile araba alabilsin diye boş araba üretiyor işte. Bu kafayla hakettiğiniz bu. |
benim 96 model tofaş şahinimin güncellenmiş hali. 150k para isterler kesin. |
Bakıyorum da egea düşmanları konuyu hücum etmiş.Adam %50 bandında tutmak için çalışacağız demiş demediklerini bırakmamışlar.Ne deseydi nasıl olsa yeni kasa diye dayayacağız zammı deseydi daha mı hoşunuza giderdi?Valla geçen gün sw 1.6 multijet gördüm.Kusura bakmayın da sadece fiyatıyla değil sorunsuzluğu kaliteli motoru mükemmel tasarımı işlevselliği ile sizin o patlak dsg şanzımanlı sıkıntılı tdı vw'lerinizden piston kıran saçma sapan arızalar veren opellerinizden kazık süspansiyonlu içi daracık fordlarınızdan geyik testi özürlüsü seatlarınızdan 30 senelik kağnı gibi güçsüz atmosferik motorlu tasarım özürlüsü toyotalarınızdan neyi eksik egeanın? |
Benzer içerikler
- jnlp dosyası nasıl açılır
- iphone film izleme programı ücretsiz
- internet tarayıcıları
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- whatsapp arama kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X