Arkadaşlar merhaba..başlıktanda anlaşılacağı gibi TOFAŞda çalışan bildiğiniz kimse varsa yardımlarınızı bekliyorum? işten, çalışma ortamından memnunlarmı?Bende başvurdum ve dün görüşmeye gittim.P.tesi de mülakata gideceğim..Elektronik mezunuyum ve bu branşta gireceğim sanırım eğer olursa.maaş tabiki önemli fakat en önemlisi kendimi geliştirebilmem ve bana birşeyler katabilecek olması.. . NOT:Eğer olursa izmirden bursaya gideceğim ve yerleşeceğim.Lütfen ciddi cevaplar verin arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var,Teşekkürler şimdiden.
Hayırlı olsun, yeni mezun musun? Nerden mezununsun?
teşekkürler dostum.evet yeni sayılırım.yazın mezun oldum,ege üni ege meslek yük. okulundan..bölüm elektronik haberleşme..ama lisedende elektronik çıkışlıyım..bilgin varmıdır hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım
Tofaş insan kaynakları müdürü
hadi hayirlisi bakalm
quote:
Orijinalden alıntı: v88
teşekkürler dostum.evet yeni sayılırım.yazın mezun oldum,ege üni ege meslek yük. okulundan..bölüm elektronik haberleşme..ama lisedende elektronik çıkışlıyım..bilgin varmıdır hocam?
vaayy liseden elektronik çıkışlıysan kapış kapış gidersin bence bende lisede otomasyon okudum şimdi mekatronik okuyorum seneye tofaşta stajımız olacak haftaiçi 3 gün,tek bildiğimde stajyerleri eşek gibi çalıştırdıkları
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar..Umarım olur ama dediğim gibi benim amacım öncelikle kariyer eğer bilgisi olan varsa ve aydınlatırsada çok sevineceğim
quote:
maalesef
bende daha 2 hafta oldu başlayalı sana şunu söyleyebilirim tofaş kariyerin ve kendini geliştirmen için senin için büyük fırsat olacaktır şimdiden hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: hipopotam
quote:
Gerçek Ad batuhan yılmaz E-mail E-mail hipopotam Doğum günü Ana sayfası Şehir: İzmir,Konak ICQ: Yahoo: AOL: MSN: İlgileri: Mesleği:
Batuhan bey sizin için hergün İzmir den Bursa ya gelmek zor olmuyormu
quote:
Orijinalden alıntı: daemon400 bende daha 2 hafta oldu başlayalı sana şunu söyleyebilirim tofaş kariyerin ve kendini geliştirmen için senin için büyük fırsat olacaktır şimdiden hayırlı olsun
dostum pm attım sana bakıp yanıtlarsan sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: daemon400
quote:
Orijinalden alıntı: hipopotam
quote:
Gerçek Ad batuhan yılmaz E-mail E-mail hipopotam Doğum günü Ana sayfası Şehir: İzmir,Konak ICQ: Yahoo: AOL: MSN: İlgileri: Mesleği:
Batuhan bey sizin için hergün İzmir den Bursa ya gelmek zor olmuyormu
up up
quote:
up up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme