merhaba herkeze kolay gelsin siyah füme renk doğan aracım var ve iç koltuklardaki kılıfları yenilemek istiyorum.sizce ne renk koltuk dosemesi almalıyım?benım ıcımden gecen renk kahverengi-sütlü kahve sizce ?
paintle yaptığım çalışma bu yani far kaşlarını beyaza, panjuru beyaz renge boyamak istiyorum ve panjura kırmızı T logosu eklemek istiyorum sizce güzel olurmu şimdiki halimi güzel olur yoksa paintle yaptığım halimi ?
mamca16 hocam panjur ve kaşları boyama konusunda sana katılıyorum ancak alttan verecegin kırmızı ledleri panjurun iç kısmından da verebilirsin dilersen daha öncelerde 86 kartalımda plaka altına tek bi sis farı takmıştım bende plaka altında oldugundan sis farı görünmüyordu ancak sisleri acında yere kırmızı olarak yansıması ve yolda giderken kişilerin bakışllarını rahatca görebilirsin şimdi ise 92 model şahin kullanmaktayım bilirsin arkada olan sis farına ilave olarak yine tampon altından tek sis farı ekleyip geri vites ışıklarına yada sis farına baglamayı düşünüyorum yaptıgımda zaten resimleri paylaşırım
ama düşüncen cok yerinde beyaz arac ve kırmızı ışık yansıması cok yerinde yada şöyle bir şey tavsiye edebilirim sana panjura ilave olarak T tofaş ablemini kırmızı ledler ile yaptırabilirsin reklamcılarda yada led tabela yapan yerlerde daha hoş bi görünüm kazanacaktır
paintle yaptığım çalışma bu yani far kaşlarını beyaza, panjuru beyaz renge boyamak istiyorum ve panjura kırmızı T logosu eklemek istiyorum sizce güzel olurmu şimdiki halimi güzel olur yoksa paintle yaptığım halimi ?
mamca16 hocam panjur ve kaşları boyama konusunda sana katılıyorum ancak alttan verecegin kırmızı ledleri panjurun iç kısmından da verebilirsin dilersen daha öncelerde 86 kartalımda plaka altına tek bi sis farı takmıştım bende plaka altında oldugundan sis farı görünmüyordu ancak sisleri acında yere kırmızı olarak yansıması ve yolda giderken kişilerin bakışllarını rahatca görebilirsin şimdi ise 92 model şahin kullanmaktayım bilirsin arkada olan sis farına ilave olarak yine tampon altından tek sis farı ekleyip geri vites ışıklarına yada sis farına baglamayı düşünüyorum yaptıgımda zaten resimleri paylaşırım
ama düşüncen cok yerinde beyaz arac ve kırmızı ışık yansıması cok yerinde yada şöyle bir şey tavsiye edebilirim sana panjura ilave olarak T tofaş ablemini kırmızı ledler ile yaptırabilirsin reklamcılarda yada led tabela yapan yerlerde daha hoş bi görünüm kazanacaktır
farlarım zenondu bozulunca tekrar zenon taktırmak pahalı geldi bende normal ampul taktırdım :) o dediğim işlemi yapmak için cebimden ne kadar bi para çıkar acaba ?
farlarım zenondu bozulunca tekrar zenon taktırmak pahalı geldi bende normal ampul taktırdım :) o dediğim işlemi yapmak için cebimden ne kadar bi para çıkar acaba ?
Alıntıları Göster
aslında panjuru ve far kaşlarını boyama işinden vazgeçtim boşa para harcamayayım dedim. Araç o resimlerde kirliydi ben ondan güzelleştirmek istedim dün güzel bi yıkadım ve siyah yerlerine torpido parlatıcı slikon var ondan sürüyorum çok güzel parlıyor :) böyle daha güzel diye düşünmeye başladım :)
T tofaş arması için bir fiyat bilgim yok ama çok tutmaz diye tahmin ediyorum sormakta fayda olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: puma59
T tofaş arması için bir fiyat bilgim yok ama çok tutmaz diye tahmin ediyorum sormakta fayda olabilir
5tl falandırda vazgeçtim artık böyle kalmasından yanayım araba temizken böyle daha güzel oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: mamca16
5tl falandırda vazgeçtim artık böyle kalmasından yanayım araba temizken böyle daha güzel oluyor
Alıntıları Göster
Üç kol panjur bul çıkma da olabilir hem ucuz da olur bakarsın orjinal düşer. Yan aynaların, panjurun, ön-arka tamponları boyat. APP Plaka yaptır, ön-arka baklalardan da 2-3-4 kestir. Çok daha gösterişli olur araban.
quote:
Orijinalden alıntı: hedefkartus
merhaba herkeze kolay gelsin siyah füme renk doğan aracım var ve iç koltuklardaki kılıfları yenilemek istiyorum.sizce ne renk koltuk dosemesi almalıyım?benım ıcımden gecen renk kahverengi-sütlü kahve sizce ?
Açık tonlardan kaç çok göze batar hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Memymulio
quote:
Orijinalden alıntı: hedefkartus
Açık tonlardan kaç çok göze batar hocam.
Alıntıları Göster
95 MODEL ŞAHİNİM VAR ARACIM 30 KURUŞ KADAR YAKIYORDU FAKAT 2 AYDIR 35 KURUŞ VE ÜZERİ YAKIYOR ARKADAŞLAR ARACIMIN NERESİNE BAKTIRMALIYIM BU ARTIŞ NEREDEN KAYNAKLANIYORDUR.
mesutefe
kullanıcısına yanıt
Hocam şimdi hepsini yazmaya kalksak seninde kafan karışacak ama büyük bir masraf yoktur. Gaz ayarı kaçmıştır, ayar istiyor olabilir. Karbüratörden kaynaklanıyor olabilir vesaire bir baktırmanda fayda var.
Memymulio
kullanıcısına yanıt
ekle benide Doğan sl 92' 31KHP46
quote:
Orijinalden alıntı: kingsword1907
ekle benide Doğan sl 92' 31KHP46
ekle 2000 kartal 1.6i.e
quote:
Orijinalden alıntı: Napsahki
ekle 2000 kartal 1.6i.e
Alıntıları Göster
s.a ekle... arkadaşlar bendede 1990 kartal L var. hidrojen yakıt sistemi kurmayı düşünüyorum. bu konuda deneme veya çalışması olan varmı? veya bildiğniz hho yakıt sitemi uygulanmış tofaş resim ve video linkleri varmı? bu konuda çalışma yapacağım bana lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: xAli05
s.a ekle... arkadaşlar bendede 1990 kartal L var. hidrojen yakıt sistemi kurmayı düşünüyorum. bu konuda deneme veya çalışması olan varmı? veya bildiğniz hho yakıt sitemi uygulanmış tofaş resim ve video linkleri varmı? bu konuda çalışma yapacağım bana lazım.
Alıntıları Göster
Eklendiniz. @xAli05 o konuyla bir kulak doygunluğum bile yok
quote:
Eklendiniz. @xAli05 o konuyla bir kulak doygunluğum bile yok
Alıntıları Göster
94 doğan slx ( beyaz ) Ankara
quote:
TOFAŞ Kulübü
TOFAŞ; Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketi'nin kısaltmasıdır.
Tofaş Kuş Serisi Modelleri : ***Doğan, Doğan 1.6 ie, Doğan L, Doğan S, Doğan SL, Doğan SLX, Doğan SLX 1.6 ie ***Kartal, Kartal 1.6, Kartal 1.6 i.e, Kartal L, Kartal S, Kartal SL, Kartal SLX, Kartal SLX 1.6 i.e, Kartal Cargo ***Şahin 1.4, Şahin 1.4 ie, Şahin 1.6, Şahin 1.6 ie, Şahin S ***Serçe
Amaç; Motor, Kuaför ve benzeri konularda yardımcı olmak... Alım-satım duyuruları ve bütünlüğümüzü yaymak.
Hastasıyım diyen bizimle... Saygılar.
mamca16 Pasha37 sevket861 nk061 krmlfc pxcnsRy Ben X alemq Knight_eagle fatihyuksel20 puma59 kingsword1907 xAli05 DKEmre28
ALLAH RAZI OLSUN İSMIMI YAZMANIZ PAYLAŞMANIZ GUZEL fatihyuksel20
quote:
Orijinalden alıntı: fatihyuksel20
quote:
TOFAŞ Kulübü
TOFAŞ; Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketi'nin kısaltmasıdır.
Tofaş Kuş Serisi Modelleri : ***Doğan, Doğan 1.6 ie, Doğan L, Doğan S, Doğan SL, Doğan SLX, Doğan SLX 1.6 ie ***Kartal, Kartal 1.6, Kartal 1.6 i.e, Kartal L, Kartal S, Kartal SL, Kartal SLX, Kartal SLX 1.6 i.e, Kartal Cargo ***Şahin 1.4, Şahin 1.4 ie, Şahin 1.6, Şahin 1.6 ie, Şahin S ***Serçe
Amaç; Motor, Kuaför ve benzeri konularda yardımcı olmak... Alım-satım duyuruları ve bütünlüğümüzü yaymak.
Hastasıyım diyen bizimle... Saygılar.
mamca16 Pasha37 sevket861 nk061 krmlfc pxcnsRy Ben X alemq Knight_eagle fatihyuksel20 puma59 kingsword1907 xAli05 DKEmre28
ALLAH RAZI OLSUN İSMIMI YAZMANIZ PAYLAŞMANIZ GUZEL fatihyuksel20
92 şahın var kırmızı bu arada kpmple boyadan geçti çürükleri yapıldı cms jant vs hepsini vericem arkadaşlar ilgilenen varsa özelden ulaşabilir araç orjınal sarıdır taksı çıkması ile karıştırmayalım 1 kuruş masraf yok ciddi alıcılar beklıyrm doğan slx ile takas düşünurum doğan hastasıyım:) abartmamak kaydıyla
quote:
Orijinalden alıntı: fatihyuksel20
92 şahın var kırmızı bu arada kpmple boyadan geçti çürükleri yapıldı cms jant vs hepsini vericem arkadaşlar ilgilenen varsa özelden ulaşabilir araç orjınal sarıdır taksı çıkması ile karıştırmayalım 1 kuruş masraf yok ciddi alıcılar beklıyrm doğan slx ile takas düşünurum doğan hastasıyım:) abartmamak kaydıyla
Alıntıları Göster
Merhaba Arkadaşlar 41 K 7563 Olarak bizde buradayız. Özellikle Tofaşlar üzerinde bir çok farklı projede çalışıyoruz. Size bunlardan biri olan Kumandalı sis ve park çalışmamızı sunmaktayız.
Ürün kendi imalatımız olup , satışını yapmaktayız. Kumandası sayesinde animasyonlu kullanılabilir , 16 renk arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.
Sisler , parklar ve içeriden renk değişimini görebilmeniz için çakmaklık led göstergesi içermektedir. ATA ELEKTRONİK olarak her türlü proje ve fikre açığız. Ürün hakkında bilgi almak için bize aşağıdaki iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.