Şimdi Ara

*** TOFAŞ KUŞ SERİSİ MULTİMEDİA *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
300
Cevap
0
Favori
87.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadireren abim o jantlar dışa ofsetli olduqu için araci rahatca düşüremiyordum. ama şimdi bijona kadar indirsem sıkıntı yok Ayrica bu yeni jantlarin göbegini beyaz kaplatacam reklamcida daha canli olcak. kenarlar krom göbek siyah. kollar beyaz...
  • van da bayagı degısık kus serısı var ya elımden geldıkce resım cekecegım...

Ama bu yesıl yenı boyanmıstı hos duruyordu cıdden...
    bugun gordum 17 borbet takmmıstı full kırmızı stop falan

dunde gene tftydı sanrıım baska gordum...Bı bız alamadık:D
  • yerle 1 dogudur kaca sattın bızımkı pısık deıl ya super olurdu arabada beyaz ama bırde markası modelı ne jantın

birde bu ilana bı bakın
    http://images.gittigidiyor.com/2151/Ayfar-Tofas-Siyah-Taban-Komple-Far-Sinyal__21511183_0.jpg

bu fardan kullanan vardır
    1-far ayarı zamanla bozuluyo mu
    2-aksam 10metre geriden düz duvarda 1 resim çekebilirmisiniz kısalar yanarken (arabadan duvara dogru yanı aydınlatmaya bakcam )
  • kadireren 350 liraya verdim abim ithal janttı yerli degildi beleşe gitti yani
  • DrifT_MoDe...
     *** TOFAŞ KUŞ SERİSİ MULTİMEDİA ***
  •  *** TOFAŞ KUŞ SERİSİ MULTİMEDİA ***
    Konyadan gelen turuncu 88 mod. şahinin iç kısmı. Dügmeler çok hoşuma gitti yakın zamanda ayni uygulamayı bende yapacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YerLe_1

Konyadan gelen turuncu 88 mod. şahinin iç kısmı. Dügmeler çok hoşuma gitti yakın zamanda ayni uygulamayı bende yapacagim.

düğmeler neyse de gösterge panelini de değiştirmiş dikkatli bakarsanız

• Ya bu dijital göstergemi takmış ne yapmış çok değişik olmuş
  • Evet arkadaşlar... Sizlere Tofaş Kuş Serimizin, nadir bilinen bir türünü, "Kartal Kargo" yu takdim etmek istiyorum.

Tofaşın ''Hem otomobilim olsun, hem ticari aracım olsun diyenler'' için geliştirdiği Kartal Kargo,1998 yılında satışa sunuldu. Kartal kargo 600 kg taşıma kapasitesine sahip. Yan camları metal plakalarla değiştirilen, arka koltukları kaldırılan, sürücü kabiniyle bagaj arasına ayırıcı bir panel tabanı konulan Kartal kargonun yan duvarları çizilmeye karşı dayanıklı ve kolay temizlenen malzemeyle kaplanmış. Hidrolik direksiyonun standart olarak sunulduğu Kartal Kargonun1998 yılındaki anahtar teslim fiyatı 2.383.000.000 TL olarak belirlenmişti.

Pek fazla talep görmeyince, üretimi durduruldu. Diğer kalanlar da zaman içerisinde, arka koltuk ve cam takılarak, normal kartala çevrildi.

Yani sizin anlıyacağınız, piyasada kartal kargo neredeyse hiç kalmadı.

O yüzden bu fotoları pc nize kaydedin ve arşivinize atın. Başka yerde kolay kolay bulamazsınız bu fotoları.

• Dainesee ilk defa burada gördüm bu kartalı sayende öğrenmiş olduk sağol
  • walla ne araçlar warmış bizde 3 tane kartal war bölelerini yeni görüyom :D
    tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dainesee

Evet arkadaşlar... Sizlere Tofaş Kuş Serimizin, nadir bilinen bir türünü, "Kartal Kargo" yu takdim etmek istiyorum.

Tofaşın ''Hem otomobilim olsun, hem ticari aracım olsun diyenler'' için geliştirdiği Kartal Kargo,1998 yılında satışa sunuldu. Kartal kargo 600 kg taşıma kapasitesine sahip. Yan camları metal plakalarla değiştirilen, arka koltukları kaldırılan, sürücü kabiniyle bagaj arasına ayırıcı bir panel tabanı konulan Kartal kargonun yan duvarları çizilmeye karşı dayanıklı ve kolay temizlenen malzemeyle kaplanmış. Hidrolik direksiyonun standart olarak sunulduğu Kartal Kargonun1998 yılındaki anahtar teslim fiyatı 2.383.000.000 TL olarak belirlenmişti.

Pek fazla talep görmeyince, üretimi durduruldu. Diğer kalanlar da zaman içerisinde, arka koltuk ve cam takılarak, normal kartala çevrildi.

Yani sizin anlıyacağınız, piyasada kartal kargo neredeyse hiç kalmadı.

O yüzden bu fotoları pc nize kaydedin ve arşivinize atın. Başka yerde kolay kolay bulamazsınız bu fotoları.

saol batuhan abi

• saol bilgisyara almaya gerek yok gerekirse buradan alırız yada senden bidaha isteriz xD
  • 1981 model murat 131 brava 2.0lt amerikan versiyon. Hala taş gibi. Araç 41200mil deymiş ve hidrolik direksiyon bile varmış.

• 1983 model Tr versiyon

1981 abd versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_ay -- 30 Mart 2010; 22:57:08 >

• Way Ben böyLe işin taaaaaaaaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: dainesee

88-89 yeni kasa 4 vites şahinlerimizde bu aşağıdaki demir (saç) jant kullanılmış olup, maliyet düşürmek adına üzerine plastik jant kapağı takılmamıştır ve bu modellerde kullanılan dış dikiz aynalarıda aynen bu arabada olduğu gibidir.

kelebek camı olmaksızın ön camın köşesine yerleştirilmiş lakinnn içerden ayarlama kolu yoktur. ( şahinler için)

89 un temmuz ayından itibaren şahinlerimiz , beklenen jant kapağına kavuşmuş ve içerden ayarlanabilen dış dikiz aynaları eklenmiştir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.