Şimdi Ara

*** TOFAŞ KUŞ SERİSİ MULTİMEDİA *** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
87.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim eski arabayı fotoşopla ne hale getirmişler...

*** TOFAŞ KUŞ SERİSİ MULTİMEDİA ***
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadireren01 -- 16 Ekim 2012; 12:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tolqa_

-Dayı ŞAHİN'e turbo atsak çok yakar mı?

-Aslan besleyen yemini düşünmez yeğen.

nette gördüm paylaşmak istedim

Araba sırf turbo var diye fazla yakmaz tam tesi az bile yakar ama sen turbunun havasını atacağım diye gazı köklersen acı son kaçınılmaz olur aslında tofaş,a motor modifiyesi süper oluyor bazıları bu teze itiraz eder bmw subaru vs,ye yap yapacaksan derler yahu onlar zaten süper makineler ama bir bmw,nin tamponuna yapışmış şahin/doğan,ı bir düşünün o manzara adamı dört köşe eder işte

• quote:

Orijinalden alıntı: BaSKaN_53

quote:

Araba sırf turbo var diye fazla yakmaz tam tesi az bile yakar ama sen turbunun havasını atacağım diye gazı köklersen acı son kaçınılmaz olur aslında tofaş,a motor modifiyesi süper oluyor bazıları bu teze itiraz eder bmw subaru vs,ye yap yapacaksan derler yahu onlar zaten süper makineler ama bir bmw,nin tamponuna yapışmış şahin/doğan,ı bir düşünün o manzara adamı dört köşe eder işte

ali abi dogru söylüyo tolga.misal turbolu bir dizel motor , kendisinin 1.5 katı hacimde atmosferik dizel motordan daha fazla güç + daha az sarfiyat sağlar.benzinli araçlardaysa ne amaçla uygulandıgı önemli.misal vw in basit bir tür turbo uygulaması var(20-25 hp , 40-50 nm tork veriyor).ama ort. tüketimi aynı.fiat ın turbosu ise 40-45 hp güç , 75-80 nm tork veriyo ama tüketimi de ort. 0.5 ila 1 lt/100km arttırıyo.posche nin turbosuyasa +100 hp veriyo ama yakıt tüketimi ort 4 lt/100 arttıtıyor.güç arttıkca yani tüketim de artıyo.turbonun ne amaçla uygulandıgı önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaSKaN_53

quote:

ali abi doğru söylüyorsun.Aslında turbonun günlük kullanımda az yaktığı kanıtlandı fakat turbo takan bir tofaşçının rahat durabileceğinimi sanıyosunuz

benim şahinde turbo olcak :D full dipgaz, bmw miş gtı miş vız gelir tırs gider

• Beni şımartıyorsunuz gençler
  • fıkra:::::

otobanda bir bayan serçesi ile yol alıyormuş.arabası bozulunca çekmiş kenara.arkadan gelen bi bmw kadını görünce durmuş.araba bozuldu demiş kadın.adam da halatla bağlayalım ben i sizi en yakın tamirciye kadar çekeyim ama ben kendimi kaptırırda hızlı gidersem siz arkadan selektör atın demiş kadına.kadın da tamam demiş.bağlamışlar seçeyi bmw nin arkasına gidiyolarmış böyle.o ara bi mercedes bmw nin yanından vınn die geçmiş.bmw de gaza gelip köklemiş mercedesin ardından tabi arkadaki serçeyi unutmuş.bmw hızlanınca kadında başlamış selektör atmaya yavaşlasın diye.bunu gören polis helikopteri merkeze anonn vermiş

komserim otobanda bi mercedesle bi bmw kapışıyolar

olum ne var bunda mercedes ile bmw olur yani

ama komserim arkadan da bi serçe dayanmış diplerine selektör atıyo onlara

• bunu ben anadol ve porsche olarak duymuştum kahkahalarla gülmüştüm :D:D
  • Bu hikayeyi isteyen istediği araca uyguluyor ama benim yıllardır bildiğim bu hikaye 126 Bis için uydurulmuştu.... zuhahahahaha mersedesle bmw kapışmış bunları gören benzinlik çalışanları olm bmw,yi gördünmü mersedesi neredeyse yiyecek öbürü derki lan olm .... tir et bmw,yi sen bis,e bak yapışmış tamponlarına ikisindende yol istiyor:))))))))))))))
  • :D :D
  • çok güzelmiş yaa...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dainesee

Fizik bizi incelemeye başladı ... (9.sınıf Fizik kitabı )

bugün kardeşimin 9.sınıf fizik kitabına baktım sayfa 69 da 07st834 ün rsmi var nette yazın çıkar
  • onun adı eziyet değil bence hizmet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: honestt

quote:

yok böle bi eziyet yaaa

onun adı eziyet değil hizmet bence..

• arkadaşlar;
    Tamponlara küçük park lambası yapmayı planlıyorum
    88 doganların camurluk baklava tipi olanlardan. Ancak o baklava tipli olanlar
    biraz büyük kacıyor.
    Tavsiyeleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandemirdas -- 21 Temmuz 2011; 23:22:44 >

• Tofaştan Bahseden Eski Bir Reklam

Buda Bana İlginç Gelen Bir Video Araç Kaza Yaptıktan Sonra İkiye Ayrılıyor ve Arabanın İçinden çıkıp bakıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuE_bErRy -- 27 Ocak 2012; 19:00:31 >

• 82 doğan efsane...

• quote:

Orijinalden alıntı: wferit

82 doğan efsane...

Şu yandaki çizgilerden benim beyaz Kartal'a yapmak isterim aslında ama nerden bulucaz onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: wferit

82 doğan efsane...

Şu yandaki çizgilerden benim beyaz Kartal'a yapmak isterim aslında ama nerden bulucaz onu

hocam bir parçaçıya git ordan 5 6 tl civarı bir fiata alırsın...sanırım ben 5e almıştım..
    küçük 1ayrıntı gibi duruyor ana baya değiştiriyor görünümü.

• quote:

Oha harika olmuş. ee 07 plaka tabi doğaldır

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.