Şimdi Ara

*** TOFAŞ KUŞ SERİSİ MULTİMEDİA *** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
87.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r.pires07

quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dainesee

Evet arkadaşlar.... Günün sorusu;

Linke tıklayınca çıkan reklamdaki şahin kaç model?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=112430378802258

93

noldu ?

Reklama koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanz61

abi slx o sis farları var far su fıskiyesi var alçak torpido 96 öncesi bişeydir heralde.bu iğrenç reklamı bize izlettiğin için teşekkür ediyoruz tofaştan ve dondurmadan soğudum

ama vites topuzu 92-93 lerinkine benziyor.
  • Diger başlıkta mesajım arada kaynadı burayada ekleme yapayım

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Arka camlar flimli kapatmış sol şeridi yol vermeyeni tersten geçer dogancılar alemi jantlar kıyak eksoza bak farlar zenon kornan çat çat gaz dogancı milleti ayaaaarrrtt teyibi en son ses açar yol bulunca yan yan kaçaaaarr bizi kötüleyeni vallahi aklı kaçar doganı kötüleyeni vallahi aklı kaçaaarr hayde hoooopp

http://www.youtube.com/watch?v=2UiRcdpjQXk

• erhan bak engin hacı nın videosu gene gözükmüyor bende.sen gene bir dns verir misin youtuba girmek için.
  • quote:

erhan bak engin hacı nın videosu gene gözükmüyor bende.sen gene bir dns verir misin youtuba girmek için.

8.8.8.8
    8.8.4.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

quote:

erhan bak engin hacı nın videosu gene gözükmüyor bende.sen gene bir dns verir misin youtuba girmek için.

8.8.8.8
    8.8.4.4

inceliğin için çok teşekkür ediyorum ergin hacım da bu numaraları sabah da denedim olmadı.inan 80 tane numara denedim olmadı.bu youtube de sürekli host mu değiştiriyo nabıyo anlamadım .hayret bişi ya
  • dehşet bir video olmuş izlemenizi tavsiye ederim :)

http://www.facebook.com/posted.php?id=115966527850&share_id=109237395789360&comments=1#s109237395789360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tolqa_ -- 3 Haziran 2010; 23:47:57 >
  • Mısır plaka mı o araba?
  • amcam napıo öleya kapıyı açıp drift yapıo vay canına :)
  • Mustafa vereyim çok sağlam bir numara

208.067.222.222
    208.067.220.220
  • quote:

Mısır plaka mı o araba?

evet batuhan abi gözünden kaçmıyo valla manyak dönüyo ya turbo var hele kapılara bittimm dehşet olmuş mısırdada hayranlar var demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tolqa_

quote:

Mısır plaka mı o araba?

evet batuhan abi gözünden kaçmıyo valla manyak dönüyo ya turbo var hele kapılara bittimm dehşet olmuş mısırdada hayranlar var demekki

Hayran olmayan ölsün

• Bu da Ankara' da bir düz motor efsanesi. Bunu görülebilir bir yerde sergilemek lazım.

*** TOFAŞ KUŞ SERİSİ MULTİMEDİA ***
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Konsey

Bu da Ankara' da bir düz motor efsanesi. Bunu görülebilir bir yerde sergilemek lazım.

Tofaş bu taksiciye 0 km bir araba hediye etse bile bu reklemın hakkını ödemiş olmaz
  • Var ya tofaşa çamur atmak çok kolay neymiş motor ömrü 300.000 km imiş
  • quote:

Var ya tofaşa çamur atmak çok kolay neymiş motor ömrü 300.000 km imiş

benim de en nefret ettiğim şey bu ha.adam diyo ki misal bi fiat 1 milyon yapıyo.tofas 100bin yapıyo.fiat daha gelişmiş o yüzden onu alıyorum.şahin marka taksiye bile binmiyorum .misal italya da türkiye den daha gelişkin diye italyan vatandası mı oluyosun.yooo.ee o zaman niye italyan arabasını alıp kendi arabanı hor görüyon.sanki mercedes i var bey efendinin de şahin i beğenmiyor.şahin in kriko suna kurban ol sen
  • arkadaşlar mercedesin açıklamasına göre arabanın motorunun yağını ve suyunu düzenli ve uygun koyduktan sonra motorun bitmesi çok zormuş bi yerde okumuştum.mantık olarakda öyle yani sonuçta sürtünmeden kaynaklanıyo bu sen sürtünmeyi sürekli minimum tutarsan aşınma yok denecek kadar az olur ama hangimiz yağına suyuna bu kadar dikkat ediyoruz ki.çek yağ çubuğunu yağ var mı.. var ... tamam sür
  • Orijinalden alıntı: dainesee

Arkadaşlar, gözlemlediğim kadarıyla, forumumuzda jant ve lastikle ilgili, gerek basınç, gerek ebat, gerekse modellerle ilgili bir başlığımız eksik.

Sizler için de uygunsa, hazırlamış olduğum ;

*** JANT / LASTİK İLE İLGİLİ HERŞEY ***

Adlı başlığı açmak istiyorum.

Başlığın içerisinde, modellerin orjinal lastik ebatları ve basınçları, orjinal jant ve kapak tipleri mevcut olacak ve bundan sonra jant ve lastikle ilgili paylaşımlarımızı, bu başlık altında yapacağız. Şu an online olmayan arkadaşlar da geldiğinde, olumlu/olumsuz fikirlerini sunsun, ona göre başlığımızı açalım.

Yani ilk sayfanın görünmü aşağıdaki gibi olacak ve lastik / jant ile ilgili paylaşımlarımızı artık bu başlıkta yapacağız.

*** JANT / LASTİK İLE İLGİLİ HERŞEY ***

Arkadaşlar, lastik ebatları ve basınçları ile ilgili bir topiğimizin eksik olduğunu gördüm ve bu başlığımızı açtım.

Kuşlarımızın orjinal lastik ebatlarını ve basınçlarını, el kitapçıklarına bakarak yazdım.

Bunların haricinde, latik ve jantla ilgili, kafanıza takılan / paylaşmak istediğiniz her türlü paylaşımlarımızı bu başlık altında toplamaya özen gösterelim.

LASTİK HAVA BASINÇLARI (soğuk iken bar ve psi olarak)

Serçe : 155 SR 13

Şahin 1.4 / 1.6 / S / 1.6 i.e : 165 SR 13

Normal yük ile ön lastikler 1.8 (26) arka lastikler 2.0 (29)

Tam yük ile ön lastikler 1.8 (26) arka lastikler 2.2 (32)
    ................................................................................................

Doğan 1.6 / L / SL / SLX / SLX 1.6 i.e / 1.6 i.e : 185 /65 R14

Doğan S :185 / 70 R13

Tam yük ile ön lastikler 1.8 (26) arka lastikler 2.2 (32)

Normal yük ile ön lastikler 1.8 (26) arka lastikler 2.0 (29)
    .................................................................................................

Kartal 1.6 / S / L / SL / SLX / SLX 1.6 i.e / 1.6 i.e : 185 / 70 / R14

Normal yük ile ön lastikler 1.8 (26) arka lastikler 2.2 (32)

Tam yük ile ön lastikler 1.8 (26) arka lastikler 2.4 (35)
    .................................................................................................

* Klimalı otomobiller için ön lastik basınçları bu değerlerden 0.2 bar (-3 psi) daha yüksek olacaktır.
    Lastik basınçları sıcakken ölçülürse, verilen değerlere 0.3 bar (-4 psi)eklenmelidir.

KUŞLARIMIZIN, YILLARA GÖRE JANT KAPAKLARI VE ALAŞIM JANT MODELLERİ.

88-89 model Şahin jantı... (kapaksız) bu modellerde kapak olmuyor arkadaşlar.

90-91-92 model Şahin jant kapağı

93-94-95-96-97 model Şahin - Şahin_S (1.6) - ve Şahin_S (1.4) jant kapağı

98-99-200-2001-2002 model Şahin 1.6 i.e ve Şahin 1.4 i.e jant kapağı

88-89 Doğan jantı

90-91-92-93 Doğan L - Doğan SL ve Kartal L - Kartal SL jantı

93-94-95-96 Doğan SLX - Kartal SLX jantı

94-95-96-97-98 model Doğan_S - Kartal_S jant kapağı

97-98-99 model Doğan SLX 1.6 ie - Kartal SLX 1.6 i.e jantı

2000-2001 Doğan 1.6 i.e - Kartal 1.6 i.e jant kapağı

• quote:

quote:

Var ya tofaşa çamur atmak çok kolay neymiş motor ömrü 300.000 km imiş

benim de en nefret ettiğim şey bu ha.adam diyo ki misal bi fiat 1 milyon yapıyo.tofas 100bin yapıyo.fiat daha gelişmiş o yüzden onu alıyorum.şahin marka taksiye bile binmiyorum .misal italya da türkiye den daha gelişkin diye italyan vatandası mı oluyosun.yooo.ee o zaman niye italyan arabasını alıp kendi arabanı hor görüyon.sanki mercedes i var bey efendinin de şahin i beğenmiyor.şahin in kriko suna kurban ol sen

Aynen yaBen taksiye bindiğimde özellikle tofaş seçiyorum başka arabaya binmem

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Konsey

Bu da Ankara' da bir düz motor efsanesi. Bunu görülebilir bir yerde sergilemek lazım.

gercekden cok guzel bır haber bence gencler degıl ama bıraz daha yaslı taksıcıler ozenle bınıyor arabasına bazı tofas taksıler normallerden dahada dırı durabılıyor ve sureklı bakımlı oluyor bu bır hastalık ve ekmek teknesı onunda cok etkısı var motorunun 1 mılyon gormesı cok guzel mercedes zaten bunu yapıyor bmw de onun yarısı kadar omurlu ama bence bır araba bakımlı ve ezılmeden kullanıyorsa yapmayacagı km yok

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.