Şimdi Ara

*** TOFAŞ KUŞ SERİSİ MULTİMEDİA *** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
87.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.S 43

Otomatik debriyajlı şahin

bu adamı 2 sene okut , bizim arabaları ucurur da :D
    yakıt tüketimini arttırıyor mudur ki?
  • Oradaki resim veya ne ise bende gözükmüyor acaba link varsa veya düzeltebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b£y@z-ku$

Oradaki resim veya ne ise bende gözükmüyor acaba link varsa veya düzeltebilirseniz sevinirim

Muhtemelen sen hala telekom 'un dns 'sini kullanıyorsun o yüzden youtube linkini açamıyorsun

Google 'e yaz bulursun bişeyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oiven -- 27 Mayıs 2010; 21:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

quote:

Orijinalden alıntı: b£y@z-ku$

Mağlesef tahsin abi o zamanla bu forumu bilmiyordum şimdi inceliyorum

resimleri göremededim o sayfanın linkinide verirsen iyi olur merak ettim

Resimleri o zaman kaldırmıştım. Daha sonra bilgisayar çöktü, resimler komple gitti. Şu an resim yok elimde.

quote:

Yok abi sorun o değil.. Koca forum birkaç kişiyle dönüyor, gerisi yok. O birkaç kişi de kendi arasında konuşuyor. Üzüntüm bu.. Bir arkadaşın yapıştırma yazısı için 8-10 kişi mesaj atarken ben arabaya yol bilgisayarı gibi donanım yapıp buraya resim koyuyorum, bir kişi yorum yazmıyor. Bir arkadaşımız jant boyuyor, çok güzel olmuş filan onlarca mesajlar yazılıyor, ben arabaya komple jant tampon panjur yapıyorum, motor için performans hileleri anlatıyorum, yine tık yok. Bir arkadaşımız gayet güzel gösterge ışıklandırması yapmış. Ona güzel olmuş harika olmuş nasıl yaptın diye sorulurken ben göstergeleri dijital yapıp resim atmışım. Yine yorum görmeyince gerildim ve mesajları toptan kaldırdım. Araba üstünde yaptığım elektronik çalışmalarıma ilgi olmazken janta yazıya çıkartmaya ilgi çok iyi.. Madem yaptıklarım ilgi görmüyor, arabayı dağıtıp buraya yazmanın anlamı yok o zaman. Çocukluk yaptığımı düşünüyorsanız özür dilerim bağışlayın

İşte şu mesajdan sonra Tahsin abinin,Tahsin abi olduğu anlaşıldı,kıymetini anladık.Demek ki arada isyan etmek gerekiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

quote:

Orijinalden alıntı: dainesee

Bakın ne buldum.

Digital göstergeli Tofaş.

*** TOFAŞ KUŞ SERİSİ MULTİMEDİA ***

Ben bunun benzerini geçen sene kendim yapmıştım. Resimdekine ilaveten durum ekranı ve dijital sayaç ta vardı. Ön kaplamayı da fabrika gibi yapmıştım. Ama foruma koyduğumda tek bir yorum gelmemişti..

Hatta bu sayfada da yazmıştım üzüldüğüme dair bir mesaj.

http://forum.donanimhaber.com/m_21650518/mpage_191/key_/tm.htm

ben aslında bir şey soracaktım gökhan hocam da bu işlerden pek anlamadıgım için dengesiz bir soru sorarım terslersin diye sormamıstım.
    senin fotografta da batuhan abinin fotografta da bu tempra göstergeli arabalar eski tip göğüse sahip.senin araba yüksek göğüs değil mi sen nasıl monte edebildin .ona da oluyo mu diye sorcaktım.zaten o zaman da bu fotografa bir yorum yapılmıstı.

• quote:

Orijinalden alıntı: r.pires07

quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

Otomatik debriyajlı şahin

bu adamı 2 sene okut , bizim arabaları ucurur da :D
    yakıt tüketimini arttırıyor mudur ki?

Süper olmuş ya
    Kadir sana öğreteyim nasıl gireceğini telekomun dnssi kullanılmaz.Ben sana verdiğimden farklı bir numara kullanıyorum.Ama buda olur.

• Neden göremediğimi anladım

Bizim internet telekom mu? emin değilim bizim internet işi biraz karışık ama dns yapılı

Sorun bilgisayardan kaynaklanıyor nasıl olduysa bi gün bi baktım youtube ve vidivodoya bilgisayar girmiyor format gerekiyor

Nese ben başka bilgisayardan bakarım
  • Orijinalden alıntı: dainesee

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-dogan-43binde-boya-bile-yok-immobilizerli-far-ayarli-dogan16ie/detay

Arkadaşlar ve karşınızda tofaşın 2002 yılında çıkardığı far ayarlı doğanlar

• quote:

DOĞAN,ŞAHİN ÜRETİLMİYORMU ARTIK.

quote:

Orijinalden alıntı: ekremdumanli

2010 doğan şahin yokmu.üretilmiyormu artık.

quote:

Benim daha önce edindiğim bilgiye göre;

"Türkiye'de üretiliyor ama Türkiye içine satışı yapılmıyor. Azerbaycan, Etiyopya, Mısır gibi ülkelere gönderiliyor." şeklinde idi.

Şimdi buraya cevap yazarken, yanlış bilgi vermemek için, Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasını aradım ve kısa bir bilgi aldım.

Aynen aktarıyorum:

Şu an Türkiye'de üretim yok. Fabrikası Mısır'da. Orda üretilip, Etiyopya, Azerbaycan gibi ülkelere satış yapılıyor. Yapılan anlaşma gereği, Türkiye içine satışı da yapılamazmış.

Yani; benim çok param var, parasını, vergisini, gümrüğünü, kargosunu vs.. ödeyelim, ben bu arabanın hastasıyım, kaça maolursa olsun getirtmek istiyorum diye birşey söz konusu olamazmış.

Yabancı sitelerin ilanlarındaki fotoları incelediğim kadarıyla; Üretilen arabalarda, opsiyonel olarak klima, immobilizer, yükseklik ayarlı far..vs.. de var.

Tam emin değilim ama sanki airbag de var gibi çünkü direksiyon biraz değişik ve büyük duruyor.

Fotolarda görebildiğim kadarıyla, üzerinde airbag yazmıyor. O yüzden airbag konusunda tam net birşey söyleyemiyeceğim.

Abi sunroofda varmış heralde.Birde dışarıdan buraya sokamıyormuyuz gümrük baya bir para ödetiyormuş diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

quote:

quote:

quote:

"Türkiye'de üretiliyor ama Türkiye içine satışı yapılmıyor. Azerbaycan, Etiyopya, Mısır gibi ülkelere gönderiliyor." şeklinde idi.

Şimdi buraya cevap yazarken, yanlış bilgi vermemek için, Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasını aradım ve kısa bir bilgi aldım.

Aynen aktarıyorum:

Şu an Türkiye'de üretim yok. Fabrikası Mısır'da. Orda üretilip, Etiyopya, Azerbaycan gibi ülkelere satış yapılıyor. Yapılan anlaşma gereği, Türkiye içine satışı da yapılamazmış.

Yani; benim çok param var, parasını, vergisini, gümrüğünü, kargosunu vs.. ödeyelim, ben bu arabanın hastasıyım, kaça maolursa olsun getirtmek istiyorum diye birşey söz konusu olamazmış.

Yabancı sitelerin ilanlarındaki fotoları incelediğim kadarıyla; Üretilen arabalarda, opsiyonel olarak klima, immobilizer, yükseklik ayarlı far..vs.. de var.

Tam emin değilim ama sanki airbag de var gibi çünkü direksiyon biraz değişik ve büyük duruyor.

Fotolarda görebildiğim kadarıyla, üzerinde airbag yazmıyor. O yüzden airbag konusunda tam net birşey söyleyemiyeceğim.

Abi sunroofda varmış heralde.Birde dışarıdan buraya sokamıyormuyuz gümrük baya bir para ödetiyormuş diyorlar

milyon dolarlarda versen anlaşma gereği olmuyormus

• Orijinalden alıntı: r.pires07

Aynen aktarıyorum:

Tamamah mısırdan getirip burda sürmek vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcfacia07 -- 1 Haziran 2010; 14:44:35 >

• Cherokee Kartal

• Emre abi daha önce paylaşmadık (SUV)Kartal
  • Jeep Grand Kartalokee Limited
  • Evet arkadaşlar.... Günün sorusu;

Linke tıklayınca çıkan reklamdaki şahin kaç model?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=112430378802258
  • quote:

Evet arkadaşlar.... Günün sorusu;

93
  • quote:

quote:

93

• quote:

quote:

quote:

93

noldu ?

• abi slx o sis farları var far su fıskiyesi var alçak torpido 96 öncesi bişeydir heralde.bu iğrenç reklamı bize izlettiğin için teşekkür ediyoruz tofaştan ve dondurmadan soğudum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.