Şimdi Ara

Tofaş Renkli Gösterge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım 2002 Kartal 1.6 İE , gösterge panelini komple değiştirip yerine içten yanmalı gösterge almak istiyorum. Bi sitede buldum fakat içten yanmalımı yoksa parlak boyalımı olduğunu bi türlü anlayamadım. Adamda ayrıntya girmemiş. Bu normal bi göstergemi yoksa içten yanmalı renkli kadranmı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Link :http://urun.gittigidiyor.com/YEPYENI-TOFAS-GOSTERGE_W0QQidZZ23425386#aciklama

Şimdiden yardım eden veya etmeyen herkese teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_08

Merhaba Arkadaşlar

Aracım 2002 Kartal 1.6 İE , gösterge panelini komple değiştirip yerine içten yanmalı gösterge almak istiyorum. Bi sitede buldum fakat içten yanmalımı yoksa parlak boyalımı olduğunu bi türlü anlayamadım. Adamda ayrıntya girmemiş. Bu normal bi göstergemi yoksa içten yanmalı renkli kadranmı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Link :http://urun.gittigidiyor.com/YEPYENI-TOFAS-GOSTERGE_W0QQidZZ23425386#aciklama

gösterge panelinin ledlerini değiştirmiş bu galiba daha parlak ledler takmış olabilir.birde içten yanmalı derken neyi kastettin onu anlamadım iç aydınlatma renklerinimi değiştirmek istiyorsun yoksa ibre göstergelerinimi ?

• bence o gösterge boyalı.resim karanlıkta değil gündüz çekilmiş.gün ışığında paneldeki aydınlatma o kadar belirgin olmaz bence.
  • Arkadaşlar ben içten yanmalı derken bunu kastettim:

http://img166.imageshack.us/img166/4606/cimg1636qs6.jpg

Bu Tip tofaş göstergelerini nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_08 -- 17 Ocak 2010; 0:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

http://www.sahibinden.com/tofas_indigo_gosterge-46WQQaXQQ19065907WQQpXQQdisplayitem

Çok teşkkürler. Evet aynen bunun gibide o panel beyaz değil siyah olcak :(
  • arakadaşım o gösterge boyalı, göstergeyi söküp bildiğimiz ispirtolu kalemle boyamış eleman..rakamların yanması için rakamların olduğu yer yarı saydam bir madde olması lazım aksesuarcıları gez belki denk gelir
  • slm beyler arkadaşım sorunun en kısa cevabı şöyle izah edeyim bahsettiğin üzere içten yanmalı değildir ve arkadaşın yukarda bahsettiği üzere de boyalı vs. değildir. Orj haliyle bu şekildedir bilgin olsun aynı kadran ben de de var nerden buldun dersen ben bulmadım o zaman peder arabayı toplattığında (1991) bu şekilde yaptırmıştı ışıklandırmasına gelince ise gündüz bu şekilde canlı görünmekte gece ise ışıklandırmanda herhangi bir sorun yoksa gece de gayet canlı görünmektedir. Bence gayet tatlı duruyor bide benim düşüncem sen eğer gösterge panelinin içerisine ultraviyole(siyah florasan) tarzı bir aydınlatma yaptırırsan bu yazılar gece çok güzel parlar.
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar

hocam daha önce bu konu forumda tartışılmıştı ispirtolu kalemle boyanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: telsiz merkez

slm beyler arkadaşım sorunun en kısa cevabı şöyle izah edeyim bahsettiğin üzere içten yanmalı değildir ve arkadaşın yukarda bahsettiği üzere de boyalı vs. değildir. Orj haliyle bu şekildedir bilgin olsun aynı kadran ben de de var nerden buldun dersen ben bulmadım o zaman peder arabayı toplattığında (1991) bu şekilde yaptırmıştı ışıklandırmasına gelince ise gündüz bu şekilde canlı görünmekte gece ise ışıklandırmanda herhangi bir sorun yoksa gece de gayet canlı görünmektedir. Bence gayet tatlı duruyor bide benim düşüncem sen eğer gösterge panelinin içerisine ultraviyole(siyah florasan) tarzı bir aydınlatma yaptırırsan bu yazılar gece çok güzel parlar.

yaw ben piyasada böyle birşey yok demedim ki bende gördüm aksesuarcılarda senin dedğin göstergeyi..ama bu arkadaş ondan ilhham alarak bildiğimz yeşil kalemle boyamış çok iyi bakın resime redline kısmınıda boyamış kırmızının üstüne ordan belli ediyo kendini

• Bilgisayar mod'undan biliyorum, @telsiz merkez in de dediği gibi uv ışık kaynağı var orada. Belki lamba uv led ile değişmiş, belki farklı bir kaynak kullanılmış.

arkadaşın verdiği linke bakanlar anlayacaktır. Birden fazla link olunca ortalık karışmış biraz...

quote:

Arkadaşlar ben içten yanmalı derken bunu kastettim:

http://img166.imageshack.us/img166/4606/cimg1636qs6.jpg

Bu Tip tofaş göstergelerini nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 21 Aralık 2010; 22:17:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _tolqa_

quote:

Orijinalden alıntı: telsiz merkez

slm beyler arkadaşım sorunun en kısa cevabı şöyle izah edeyim bahsettiğin üzere içten yanmalı değildir ve arkadaşın yukarda bahsettiği üzere de boyalı vs. değildir. Orj haliyle bu şekildedir bilgin olsun aynı kadran ben de de var nerden buldun dersen ben bulmadım o zaman peder arabayı toplattığında (1991) bu şekilde yaptırmıştı ışıklandırmasına gelince ise gündüz bu şekilde canlı görünmekte gece ise ışıklandırmanda herhangi bir sorun yoksa gece de gayet canlı görünmektedir. Bence gayet tatlı duruyor bide benim düşüncem sen eğer gösterge panelinin içerisine ultraviyole(siyah florasan) tarzı bir aydınlatma yaptırırsan bu yazılar gece çok güzel parlar.

yaw ben piyasada böyle birşey yok demedim ki bende gördüm aksesuarcılarda senin dedğin göstergeyi..ama bu arkadaş ondan ilhham alarak bildiğimz yeşil kalemle boyamış çok iyi bakın resime redline kısmınıda boyamış kırmızının üstüne ordan belli ediyo kendini

Erhanım ne diyorsa doğrudur:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.