Şimdi Ara

TOFAŞ ŞAHİN KÜLLERİNDEN DOĞDU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
25.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de 19 milyara şahin satılsa alırmısınız arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 18 Eylül 2008; 18:08:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Türkiye'de 19 milyara şahin satılsa alırmısınız arkadaşlar.

inan ki alan olur
  • quote:

mutlaka alan olur günümüzde hastaları halen var.
    klima-abs air bag koydukdan sonra clio palio dan ne varkı kalacakki.
  • Alan çıkar elbet ama...

Açıkcası Türkiyedeki üretimi çok daha önce sonlanması gereken bir araçtı. Neden böyle düşündüğüme gelince; Düşük donanım, gerekli güvenlik standartlarını taşımayan, yüksek yakıt tüketimli motor. v.s. (Bunlar şahsi görüşlerimdir beni bağlar:))
    quote:

• evet teknolojisi eski güvenli araçlar değillerdi ama halıkımızın kısıtlı imkanları ölçüsünde kahrımızı çok çekti halende çekmekde.
  • Eğerki bi araba çok satılıyorsa kim ne derse desin bu araba başarıyı yakalamış demektir,düşük donanım falan bunlar hikaye,internetten kaza fotolarına bakın,donanımda fayda etmiyor.
  • sevgili ibrahim... bir arabanın çok satması onun her konuda başarılı olduğu anlamına gelmez, fiyat olarak ucuz/ekonomik olduğunun göstergesidir.

Güvenlik konusuna gelince... Şahinin üretildiği yıllardaki güvenlik ekipmanları ile şimdiki araçlar arasında çok büyük farklar var.... ABS-EBD-Hava yastıkları-Güçlendirilmiş kabinler v.s. nerdeyse artık her araçta standart oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim0686

Eğerki bi araba çok satılıyorsa kim ne derse desin bu araba başarıyı yakalamış demektir,düşük donanım falan bunlar hikaye,internetten kaza fotolarına bakın,donanımda fayda etmiyor.
  • acı ama gerçek şudurki kuş serilerinde güvenlik sadece emniyet kemeridir.
  • quote:

ben alırdım

tam türk arabası kim ne derse desin

herşeyiyle ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

acı ama gerçek şudurki kuş serilerinde güvenlik sadece emniyet kemeridir.

ben katılmıyorum sevgili geremy

çünkü bu araçta frende var ve bir çok araç gibi de yolda ilerleyebilmekte

kaza yapanlara baktığımızda büyük çoğunluk lüx araçlardır buda neden adam benim arabam da herşey var dio ama kendini unutuyo

araba bir köledir sahibi ise sürücüsüdür sen ne yapmak isterden araba onu yapar

lüzx araçlarda adamlar basıyor da noluyor adamın arabasında herşey var ama kaza yapıyor
    güvenlik hat safada olması önemli değil o teknolojiyi kullanabilmek önemlidir

tofaş süren birisi zaten basmıyor bassa bile nekadr hız yapacakki

bana göre bakımlı bir tofaş arabası güvenli bir araçtır

• quote:

Orjinalden alıntı: -EgeLi-

quote:

acı ama gerçek şudurki kuş serilerinde güvenlik sadece emniyet kemeridir.

ben katılmıyorum sevgili geremy

çünkü bu araçta frende var ve bir çok araç gibi de yolda ilerleyebilmekte

kaza yapanlara baktığımızda büyük çoğunluk lüx araçlardır buda neden adam benim arabam da herşey var dio ama kendini unutuyo

araba bir köledir sahibi ise sürücüsüdür sen ne yapmak isterden araba onu yapar

lüzx araçlarda adamlar basıyor da noluyor adamın arabasında herşey var ama kaza yapıyor
    güvenlik hat safada olması önemli değil o teknolojiyi kullanabilmek önemlidir

tofaş süren birisi zaten basmıyor bassa bile nekadr hız yapacakki

bana göre bakımlı bir tofaş arabası güvenli bir araçtır

Benim anlatmak istediğimi egeli çok güzel özetlemiş zaten.Şöyle bi kaza yapmış arabalarla ilgili bi araştırma yapın ve sonuca bakın,çok şaşıracaksınız,ülkemizde her adım başı tofaş varken ,kaza yapmış arabaları incelediğimizde tofaş yok denecek kadar az,mesela diyelimki internetten kazalı araç arıyorsunuz,mesleğiniz oyo parçacısı,söyleyin bakalım donanımlı bir aracınmı daha çok fotosu gelecek karşınıza yoksa TOFAŞINMI?

• sizler kuş serisi fanatiği olduğunuz için araçlarınız size güzel göküyor elbette.
    parça bolluğu ve ucuzluğu yönünden kesinlikle haklısınız ama bir airbag bir abs bir kapı içi barların can güvenliğini arttırdığını inkar edemesseniz.
  • 19 bin çok ayrıca etiyopya fakir bir ülke tofaş ta tam üretim yapacak yeri bulmuş
  • HERŞEY İYİDE BEN BİZİM ARABAMIZIN ELİN ELİNDE YAKIŞTIRAMIYORUM.BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAPILIP SATILSA DAHA İYİYDİ.
  • 1989 da ki şahinin tipi nasılsa 2008 de ki şahin aynı. 20 yılda görünüş olarak hiçbirşey mi değişmez.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralcı

19 bin çok ayrıca etiyopya fakir bir ülke tofaş ta tam üretim yapacak yeri bulmuş

Edermi etmezmi tartışılır ama vergi oranları türkiyedeki gibi yüksekse 6-7 bin ytllik araba olur 19 bin
  • o bu değilde ben hiç yolda kalmış şahin doğan görmedim ona hayret ederim bu şahinler doğanlar hiç yolda kalmazmı arkadaş
  • şu arabalardan artık turkiyeyede çıkması lazım bi airbag bi klima tmm
  • quote:

quote:

mutlaka alan olur günümüzde hastaları halen var.
    klima-abs air bag koydukdan sonra clio palio dan ne varkı kalacakki.

iyide arabaya klima abs airbag koymakla iş bitmezki çok daha detaylar var mesale palio olsun albea olsun arkadan değil önden çekişli yani altta kocaman bir defransiyel yok ayrıca şuanki motor teknolojileride farklı elektronik beyin dijital km pek bir işe yaramasada yol bilgisayarı imbolizer düşük yakıt vs..vs

Ama yinede Albe palio olsun bir şahin bir doğan kadar sağlam olamaz

• ancak bazı gerçekleri de bilmemiz lazım tofaş kuşserisi fiatın en çom benzin tüketen araçları olduğu için koç grubu işte böğle boş olan ülkedeki otomotiv sektörünüde bu şekilde halka sundu hatırlayanlar vardır sanırım 124 ler çıktı 10 tl taksitle insanımızın kolay alımına sunuldu bu italyan kurnazlığı adamlar iyi pazar bulup ellerindekini çok rahat piyasaladılar 124 lerdeki karbüratörü biliyorsunuz benzini içerek gidiyordu ve şimdi ülkede sayılır kadar azaldı kuş seriside aynı teknolojik olarak çok gerilerde kaldı ayrıca ekonomikte değiller ama nevar ülkem insanının alım gücünde ne özelliği var doğanı farklı yapan neki koç grubunun ülkeme kazığıdır bunlar ama rahmetli özdemir sabancı japon ve kore ile otomotiv konularını görüşüyordu ve otomotiv devleri taşöron terör örgütüne adamı vurdurdular sonra ne oldu sabancı gurubu bu olayı gerçekleştirdi gönül isterki tamamen benim ülkemin ürtimi olsun canım ülkem yabancı araba cenneti adeta hemen her konuda geçerli olan bir tesbit vardır ucuz bir şey alacak kadar zengin olmamak lazım.kaza yapan mazda onbeşgün yağmur altında kaldı eğer bu araç tofaş olsaydı ozaman görün farkı boyanın altından patlayarak çürüyor meret.okuduğunuz için teşekkür ediyorum bendede 91 şahin var gözüm gibi bakmaya çalışıyorum. kazasız günler diliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.