Şimdi Ara

Tofaş Serçe Ne Kadar Yakar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
23.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlış anlaşılmasın da, bir iki yıl önce bizim araçta bir sıkıntı vardı, geçici olarak komşunun eşi alın bizim Serçeyle gidin dedi, şimdi kıramadık da, bindim, yemin ediyorum araçta konforu geçtim, bir direksiyon var, kol kası yaptım, zaten Serçe'ye biniyorsun, utandım da yani, kimse yanlış anlamasın tekrar söylüyorum ama ,yazdı zaten mahvoldum ter içinde kaldım, hayatımda yaşadığım en kötü yolculuktu,

kısacası

toplu taşımaya binerim, Serçeye binmem, toplu taşıma Mercedes sıfır ve en azından klimalı ve konforlu, yersen (ve oturabilirsen)
  • 88 bordo serçe var doğan koltuk lu içine oturuyorum kol dayamaya kolumu dayayıp hidrolik gibi olan direksiyonuyla çok zevk alarak sürüyorum araba yi ama şu an konyada lpg 2.69 oldu geçen gün tank i doldurdum 64 tl aldı ve tam 200 km yol yaptı neden öyle oldu anlamadım
  • 1993 şahinimiz vardı. 30 kuruşun altında yaktığını 4 yıl boyunca hic gormedim.
  • Arkadaşımda vardı çok yaktığını duymuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batıkan-Öğüt

Arkadaşımda vardı çok yaktığını duymuştum.

Serçe yakar, yakmadığını yere döker...
    Bir arkadaş Serçe'yi satıp Bugatti aldı şimdi yakıt konusunda rahatmış kafası.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 88serçem vardı o zamanlar benzinle binerdim.O kadar çok yakmazdı.Ama ne yıllardı.
  • Uzun Yolda Çok Bi Düşüş Olmaz Yakıt Tüketiminde Hele Yük Varsa hiç Olmaz Diyebiliriz.(4Vites 1.3 Motor)
    Ama Şehir İçin Yük Yok 1 , 2 Kişi Binilirse Gerçekten Çok Az Yakar.Tam şehir İçi Git Gel Misafirliğe İşleri Hallet Arabası.
  • yaz aylarında lpg nin 2 tl olduğu zamanlar 35 tl ile 170 km yol yapmıştım ankara konya arası 3 yetişkin 3 çocuk ile ama şimdi lpg 2.80 falan
  • dün afyon çay a gittim konyadan 180 gidiş 180 de geliş ilçede de bi 10 km falan yaptım 90 tl ile gittim geldim eve geldikten sonra da bi 10 km yaptım şimdi merak ediyorum araba çalışacak mi diye lpg bitmiş mi diye şuan lpg yi opet ten 2.52 ye alıyorum burdan 50 tl lik aldım 19.80 lt falan ordan 2.75 ten aldım 40 tl 14.5 litrede ordan 35 litre toplam 35 litre ile 380 km yaptı yani 1litre ile 10.8 km yapmış oluyo motor iyi arabanın yokuşlarda 80 den aşağı düşmüyor sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.