Şimdi Ara

tofaş ve lada seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tofaş kartal mı yoksa lada vega sw mi alıyım ben gerek yük gerek geziye çıkacam kartal vardı bende ama çok çektirmişti hele yakıtı fazla idi 96 s ben şu anda vega sw düsünüyom yük taşımaya gelirmi yakıtı az onu biliyorum malum rizede iş çok çay odon fındık bahçe tarla yayla dağ falan hangisini tercih edeyim?

• reno toros sw de olabilir hangisini alıyım tofaş kartal lada vega sw reno toros sw yardım lütfen?
  • wega işinizi görebilir sanrm
  • oto haber dergisine sormuşlardı bi ara vegamı kartalmı tempra sw mi diye uzman kartalı hemen eledi tempra konforlu ama lada hem daha yeni model hemde daha ekonomik diye vegayı tavsiye etti
  • arkadaş tofaş kartal çok yakıyo arkadan itiş parça ucuz toros sağlam parça ucuz önden çekiş ve satmak istersen hemen gider bence lada dersen satmayacaksan al hem sağlam tank gibi az yakıyo tipine birşey diyemem ama bi ara lada vaz varmış uzun tipsiz bi araba benim serçe ile takas için çok uğraştı anlamadım hastasıyım dedi ama içime bi şüphe düştü takas yapmadım benim fikrim toros dağlık yerde en sağlam araba diye düşünüyorum abimin 80 model stw vardı bagaja bi tona yakın kum attık tampon yere değecekti banamisin demedi traktör çekti banamisin demedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.