Şimdi Ara

TOFAŞÇILAR yardım lütfen serçe toplıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar serçe aldım bir belgesel gibi resimli ve videolu yapım aşamalarını sizinle paylaşacağım ama öğrenmek istediğim şeyler var

serçeme 1.6 s motor (tempra olandan) kanuni olarak takabilirmiyim araç 4 vites ve şanzıman bozuk 4 ileri orjinalini mi bulayım yoksa 5 ileri takmak mümkünmü

motoru ustaya götürücem iyi derse aynı motora devam motor kötü derse yaptırmak yerine 1.6 tempra motor takmayı düşünüyorum

orjinal 1.3 olan motoru iyi çıkarsa sadece şanzıman bozuk kalıcak serçeye 5 ileri takılırmı kaporta sorun değil zaten giricek kaportaya

• yardımlarınızla çok güzel bir araç çıkarmak istiyorum ortaya tavsiyelere açık bekliyorum arkadaşlar
  • Bence o tabuta masraf yapmak yerine model yükseltirsen can güvenliğin açısından daha iyi olur.
  • Şanzıman uymayabilir birde motor taktırırsan ruhsata işletebilmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba49

arkadaşlar serçe aldım bir belgesel gibi resimli ve videolu yapım aşamalarını sizinle paylaşacağım ama öğrenmek istediğim şeyler var

serçeme 1.6 s motor (tempra olandan) kanuni olarak takabilirmiyim araç 4 vites ve şanzıman bozuk 4 ileri orjinalini mi bulayım yoksa 5 ileri takmak mümkünmü

motoru ustaya götürücem iyi derse aynı motora devam motor kötü derse yaptırmak yerine 1.6 tempra motor takmayı düşünüyorum

orjinal 1.3 olan motoru iyi çıkarsa sadece şanzıman bozuk kalıcak serçeye 5 ileri takılırmı kaporta sorun değil zaten giricek kaportaya

1.6 S Motor takmak yerine orijinal şekilde toplayın derim ben ama o motoru da taktırabilirsiniz, biraz uğraştırır ama olur. Kanuni olarakta bir sakıncası olacağını sanmıyorum. 4 ileri orijinalini bulun, 5 ileri şanzuman uymayabilir. Uysa bile aktarmada sıkıntı olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.