|
Togg 2024 sipariş başvuruları başladı (4. sayfa)

-
-
Nedense yolda görünce, hiç ilgi çekici gelmiyor artık. Yüzü çok çabuk eskidi. Yeni model çıkaran diğer üreticilerin çok daha çekici araçları var.
-
hem 1.5 milyon vereceğim hem sıraya gireceğim. birde yedek talihli sırası yapmışlar . talihli ! git tesla al geç çok elektrik meraklısıysan . en azından adam gibi otoplotu var.
-
çünkü yerli ve milli değiller. bunların suflesini kim veriyor hep biliyoruz. bunların ağababaları dışarıda dışarıda .
-
Banane olum. Bana mı sordular fabrikayı kurarken?
-
Sedan modeli birkaç seneye gelince daha uygun olur SUV'ye nazaran diye düşünüyorum.
-
@kuankara buda sizin yaptığınız heykel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli araç öyle gideyim kafama göre alayım diyenlerin elinde patlar.
Bir elektirikli almak için
Kasa doğuştan elektrikli mi.
Isı pompası varmı varsa ne kadar etkili
Pil karışımı neyden
Kaç volt şarj destekli
İnventör teknolojisi
Şuanda firmalar kasayı tek presleme teknolojisi ve motor teknolojisini bir arada toplama yani çoğu parçayı bir kutuya sığdırma gibi düşünün
Bunları bilmiyorsanız saplarlar.
Servis yedek parçayı yazmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 17 Ocak 2024; 19:42:17 > -
fiyatlara bakınca zaten yeri gibi değil ithaller daha yerli duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marauders -- 17 Ocak 2024; 22:51:54 >
-
Hayaller Bmw,Mercedes,Toggg,Gerçekler tofaş slx Tuğra etiketi yapıştırılmış dan hemide.
-
memlekette yalakalık heykeli mi eksikki;
-
Heykel sevdanızı takdir ediyorum
Oktrollerden beklenen bu
Heykel dısında bir hizmet görünce şaşırmanızda normal ALIŞKIN OLMAYINCA bünye kabul etmesi zor
Sizlere TOGG tarafından birer küçük biblo gönderilmesi çok önemli sizleri de sevindirsinler haklısınız
Yalnız öyle birkaç heykelle kurtarır tarafınız yok heykel konusunda bir konu ve başlık açın bu konuyu sulandırmayın Oradan cevap verelim
Mahçup olup utanır mısınız sanmıyorum
TOGG fazla gelir boşverin komik duruma düştüğünüzün farkına varmanız dileğiyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
V1 uzun menzil sipariş verdim inşallah alabiliriz
-
cerinin reklami daha cok müsderiside sıra bekliyor neden pahalı yapıyorki ucuz versinler trk vatandaşlarına
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X