Kaynak: NTV www.ntv.com.tr Togg Aralık ayı teslimat sayısını açıkladı: 20 bin sözü gerçekleşti mi? https://www.ntv.com.tr/otomobil/togg-aralik-ayi-teslimat-sayisini-acikladi-20-bin-sozu-gerceklesti-mi,sfDlasRA1kuM1pNKA2tc4A |
TOGG Aralık ayında 6008 Adet ile Yeni bir Teslimat Rekoru Kırdı.
-
-
Bir zamanlar
" AKP nin hayal projesi",
" fabrika yok, "
"Arabalar İtalya'dan geliyor"
"Seçim için bir kaç araba çıkarırlar sonra unutulur"
daha neler neler.
Nihayet aylık üreim 6bin adet gibi gerçek bir otomobil markası üretimine ulaştı.
Onur BABACANyoutubeYerli ve milli otomobilimiz Togg nerede ? #togghttps://www.youtube.com/shorts/mQQlPJ_JZT4Yaklaşık 20 bin adetlik üretim ile tüm bu iftira ve söylentilere net bir cevap oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 1 Ocak 2024; 14:30:53 > -
Ben alamadıktan sonra ne yapim
-
Ülke olarak o kadar fakiriz ki bir çok kişi için hayal bir rakam bu aracın fiyatı, parayı denkleştiren dar ve orta gelirli asla daha kendini ispatlamamış bir marka ve araç tipine riske girip para veremez, keşke a yada b sınıfı mini ucuz araçla girselerdi piyasaya o zaman fakir ülke dinamiklerine biraz daha uygun ve alınabilir bir şey olurdu -
Güya ilk üretilmeye başlandığında yandaş atv ahaber ülke tv de falan asgari ücretli 180 ay vadeyle alabilecek diye haber yapıyorlardı şimdi bakıyorsun alabilen kısım zenginler -
Orta kesim de alabiliyor
Karı koca ogretmen olan kardeşim aldı
Yakında ben de alacağım
-
Konunun uydu bölümüyle ne alakası var?
-
Burda demek istediğim ahaber gibi kanalların yalan söylediği milleti kandırdığı hocam asgari ücretli biri güya alacaktı ilk Togg a başlandığında -
Mevcut c suv v2 versiyon için demiyorum. O fiyatını fazlasıyla hak ediyor hatta geçiyor
Ama genel olarak yerli arabanızın 1.5 myon tl nin üzerinde olması Satışa çıktıktan sonra daha sırada bekleyenler alamadan toplamda yüzde 50 ye yakın zamlanmasi olumsuz
-
Evet duzeltmem lazım
Bu forumun en beceriksiz kıdemli üyesi sanırım benim
-
Kari koca öğretmen olan eve 60 bin tl girer kaç ayda alınır hesabını merak ettim, benim kendi gelirim o kadar eşim hariç ben alamıyorum -
Elindeki 2012 model honda civic 650.000 tl ye satıldı.
Birazda birikimi vardı.
1590 000 tlye v2 ful paket aldı.
Aylik yaklaşık 38.090 tl kredi ödemesi var ama 3 yıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 3 Ocak 2024; 1:7:32 > -
Sizin bu hesapta bu çift 1.6 milyon tllik araca binecekler ama aylık yaklaşık 20 bin tl ile geçim sağlayacaklar, tüm birikimlerini de ne olduğu belirsiz bir araca yatırdılar, helal olsun valla -
Yeni zamla aylik gelirleri 90 bine çıkıyor 50.000 tl ile geçirecekler
-
Haklısın 1.6 milyonluk aracı olana çok yakışır refah dolu bir hayat olur, her yıl tatile çıkarlar kendileri ve çocuklarına yatırım yapıp iyi bir eğitim imkanı bile sürerler -
Evleri var.
Kardeşim fen bilgisi esi matematik öğretmeni.
Gelirleri biraz daha fazla.
Aylik 50.000 tl ve üstü geçinmek eğitim tatil vb için yeter de artar bile.
-
"Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar" BÖLÜMÜ İLE alakası yok ve 2 defa aynı başlık açılmış, aradan kaç gün geçmiş moderasyon yok mu?
-
Bu konu neden uydu haberlerinde?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X