< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor (6. sayfa)
-
-
ben öyle bir edebiyat yapmadım, gayet reel bir vizyon çizdim. hemen motor fabrikası yapılabileceğini mi düşünüyorsun. sonraki nesil kısmına gelirsek. ben kendimi şanslı bir nesil olarak görüyorum. rahatım da iyi. ama sonraki neslin bu kadar rahat olacağı konusunda şüphelerim var.
-
sadece fikriniz var demi ticaret anlaşmaları nedir bilirmisin sen
-
Aaa togg nasıl lider oldu acaba? Reis beyefendi hazretleri 500 yıl sonra bu topraklarda üretilen yerli otomobile rakip olmasınlar diye Çin'de üretilen benzinli dahil tüm otomobillere ek gümrük vergisi getirdiği için olabilir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün sayısal çıkarsa alırım bi dal
-
CHP iktidarında Çin de üretilen araçlar vergisiz olacak. böylece TOGG iflas edecek.
-
Öyle yada böyle biri çıkmış vatanın vatandaşların faydasına bir şeyler yapmış
Hadi sizde birşeyler üretin ve arkanızda duralım
Pahalı veya ucuz
Öyle çamuru at izi kalsın siyasetini yapmayın
Eskidi bu numaralar
olmuyor tutmuyor bu numaralar artık...
İsteyen istediği aracı alır veya almaz bunda sorun yok
Tercih etmediği araç için mesnetsiz karalama yaparsa burada sorun var ve karşısında beni bulur kimse kusura bakmasın
Ondan sonra ağlamak YOK
Kaza yapsan içinden canlı çıkacağım belli değil diyerek yine karalama kampanyası yapıyorsun. Bilgin yok zikrin çok. Araç Euro N Cap 5 yıldız değil daha ileri güvenlik testlerinden tam not alacak şekilde geliştirildi. Zaten bu yüzden çalışma ortağı EDAC. Biraz bilgilenin. Doğru bilgi iyidir.
Kronik sorun ne yaparsan yap, parça değiştirsen bile sorunun devam etmesi durumudur. TOGG da böyle bir durum yoktur. Kusura bakma mesnetsiz karalama yaptığın her an orada ben varım.
Ben kimseye vatan haini demedim. Tamamen teknik bilgi veriyorum. Neden manipülasyon? Yoksa sende mesnetsiz karalama kampanyası yaptını benim kadar iyi bildiğin için mi?
Kimse kusura bakmasın. Şu an dünyanın en iyi ve popüler elektrikli aracını yapan Tesla nın ilk aracı Speedster direk Lotus tur. İlk seri üretim aracı Model S direksiyon sinyal kolları cam açma kapama butonları diğer aracım W204 Mercedes ten alınmadır. Kimse bir günde parmak şıklatarak gelişmiyor.
Şahsi fikrin değil mesnetsiz karalama. Sen burada bunu yaparsan ve sonrasında doğru bilgilerle ağzının payını alırsan hadden bahsetmeyeceksin. Hadden bahseden kişiler önce iftira atmayacak...
Yukarı yorumumda TOGG aracımla ilgili bilgi verdim. Foto attım. Sendende ağlarken çektiğin fotonu bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aldım
Tesla, TOGG'dan 1 milyon daha pahalı.
Akıl verirken basit matematik kullanmayı öğrenin
Adam sattığını az söylüyor. sizin gibiler bu tarz yapabilsin diye. Hayatta başarılar
TOGG görmedim diyenler var mı cidden
Teknik yorum göremedim
Geçiniz
Ben almanyada TOGG gordum, bursa plakalı biri gelmişti, Turkiyede yaşayan ben TOGG görmedim diyorsa , bir doktora görünmeli, ruh saglıgı olabilir, göz ya da beyin olabilir, nereye sevk ederler sorun nedir bilmiyorum ama gecmis olsun diyelim
-
İlk yerli arabamız.
Kardeşim, ogretmen arkadaşım aldı. Yakında ben de alacağım.
İzmir halkının oy tercih nedeni anlaşıldı şimdi.
Neye inanacagini bilemiyor
Tatil de yapıyorlar.
Hedefin altin düştükleri sorun çıktığı günler de oluyor
Toggu karanlıkta sadece arka tek parça stop lambası ile tanımak zor. En iyi ihtimal arka Togg logosuna ışık düşün ki tanıyın. Yoksa tek parça stop lambası Mercedes - Benz EQS, EQC, Audi E-Tron ile neredeyse aynı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X