T10X modelinde epey kusur var ancak fiyatı da emsallerine göre baya makul, dolayısıyla göz ardı edilebilir. Durumu çok iyi olanlar 2. araba olarak alabilirler. Tek araba için alsam ben şahsen almazdım. Tabi herşey bi yana yerli otomobil adına başlangıç bile gayet olumlu, hatalardan, eksiklerden ders çıkarıp yeni modellerde çok daha iyi işler yapılabilir. ARGE ekibinin T10X modeli ile alakalı şikayet ve eleştirileri ciddi şekilde not edip gelecek modellerde bunların üzerinde çalışması gerekiyor. |
TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor (8. sayfa)
-
-
Anladım paran yetmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet kafayi yemis yeminle, neden o dayinin cigne beni, ez beni diye onune yattigini daha iyi anliyorum.. millet gunluk kullanim videosu cekiyor, aracin sorunundan bahsetmeye korkuyor linc yerim diye. bazi ulkelerin yillar once yaptigi seyi yeni yaptik, adamlar bizim kadar ovunmuyor... neyse daha kat edecek cokkkkk yolumuz var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Togg banttan inmeden önce de inecek haberine aynı yorumu yazmışsındır
-
diğerlerini bilmem ama teslanın ekimde 500 adedi doğru
tır üstünde araçları hep yandı
-
açıkcası şu an araç alınabiliyor olsa alırım. fiyatına göre iyi durumda. gerçi yerli olması mantığı ile çok daha iyi fiyatta olması gerekirdi. sorunlarını ise zamanla aşacaktır. bu talep yılların verdiği bir açlık ile çok fazla oldu. seneye bireysel müşteriye açılsa bile bulmak zor olacaktır. eğer ki yıllık 100 bin civarı üretim olursa stok sorunu çözülür.
benzerleri de gözü kapalı alınacak markalar değil ki. meznili iyi marka algısı iyi aynı fiyatta ürün yok gibi.
-
Volkswagen ilk kurulduğunda ucuz, küçük ,halk arabası sattı. Ford da kurulduğunda ucuz araba satmak için kendine hedef yaptı ve başardı. Toyota ve Honda ABD pazarına ucuz, küçük, dayanıklı, masrafsız, tamira çok ihtiyaç duymayan ekonomik modelleri ile girdi ve çok büyük başarı elde etti.
Neden bizim ilk Türk arabamız lüks segmentten işe başladı? Neden biz alamıyoruz bu arabayı?! Halk arabası yapmak yerine bir de yine lüks sedan model olacak diyor. Sen Teslamisin yav? Sen serbest rekabet yapan özel şirket değilsin. Sen devlet desteği alan, devletten bir sürü teşvik alan halktan yardım alan bir sirketsin ama yine halk arabası uretmiyorsun. Neden bizi yine Clio ve Egea veya i20 eline bırakıyorsunuz?! Doğru düzgün günlük halk arabası yapsaniza. Tesla bile başladı ucuz araba işine. Biz yine Çinli jangjung bilmemne veya hintli Tata veya roman Dacia almaya mahkum olarak yaşam sürmeye devam edeceğiz.
-
Çok güzel haber çünkü togg sahib olan kişiler geçen sene alan 900000 TL arabayı 2300000 TL ye satamiyorlar.Allah Çok büyüktür
-
16 bin maaş
Ile bakalım biriktirmeye başladık ömrümüz yetmicek malesef biliyorum.almanya filan hep bunu kıskanîyo
-
Millete sallamışsın da sen de atıp tutmuşsun. Daha ortada Togg'un Euro N Cap testi yokken, yok 5 yıldızdan yukarı bilmemne diye masal anlatırsan bu şekilde tepki görürsün. Ha Euro N Cap testleri gelir, 5 yıldız olur o zaman tabi ki güven tazeler. Daha bu konuda bağımsız güvenilir bir teste girmemişken insanların çekinmesi, tüm modelleri Euro N capden 5 yıldız almış Teslaya yönelmesi,parası olan mantıklı, canını düşünen insanın yapacağı bir hamle.
Togg hakkında en ufak eleştiriyi bile böyle küfür vatan hainliği kabul eden kafayla, bu proje hiçbir yere varmaz. Togg italyadan geliyor diyen kitle ile bu kitle aynı seviyede
Neyse ki projenin başındakiler bu kafada değiller. Burda 2 büyük hata yapıldı 1. si, çok detaylı , en ufak parçaların bile üretim, montaj sevkiyat aşamalarını gösteren video yayınlanmadı çok fazla dedikoduya sebep oldu. 2. cisi de Euro N cap ile bir şekilde özel anlaşma bilmemne yapılıp aracın güvenlik test sonuçları açıklanmalıydı
-
bunu alacağıma şahin'e binerim daha iyi.
Doğruları duymaya korkan arkadaş beni engellemiş. Lütfen iletiniz
Elden ele, elden ele
-
T10X modelinde epey kusur var
Kusurları sayar mısınız?
-
Bırak binsin. Bir bir eksilirler işte.
👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millete sallamışsın da sen de atıp tutmuşsun.
Ne sallamışım?
Atıp tuttuğum yerler neresi?
Daha ortada Togg'un Euro N Cap testi yokken, yok 5 yıldızdan yukarı bilmemne diye masal anlatırsan bu şekilde tepki görürsün.
Yetkili mercilerin açıklamaları ve iş ortakları ortada.
Ha Euro N Cap testleri gelir, 5 yıldız olur o zaman tabi ki güven tazeler. Daha bu konuda bağımsız güvenilir bir teste girmemişken insanların çekinmesi, tüm modelleri Euro N capden 5 yıldız almış Teslaya yönelmesi,parası olan mantıklı, canını düşünen insanın yapacağı bir hamle.
İsteyen istediğini modeli alır. İnsanların araç seçerken birçok kriteri vardır. Bunlardan biri Euro N Cap ise kendi tercihidir. Bu konu başka, karalama kötüleme itibarsızlaştırma başkaaa
Togg hakkında en ufak eleştiriyi bile böyle küfür vatan hainliği kabul eden kafayla, bu proje hiçbir yere varmaz. Togg italyadan geliyor diyen kitle ile bu kitle aynı seviyede
Neyse ki projenin başındakiler bu kafada değiller. Burda 2 büyük hata yapıldı 1. si, çok detaylı , en ufak parçaların bile üretim, montaj sevkiyat aşamalarını gösteren video yayınlanmadı çok fazla dedikoduya sebep oldu.
Fabrika yok diyen kafaya ne göstersen kabul etmez.
-
Millet kafayi yemis yeminle, neden o dayinin cigne beni, ez beni diye onune yattigini daha iyi anliyorum.. millet gunluk kullanim videosu cekiyor, aracin sorunundan bahsetmeye korkuyor linc yerim diye. bazi ulkelerin yillar once yaptigi seyi yeni yaptik, adamlar bizim kadar ovunmuyor... neyse daha kat edecek cokkkkk yolumuz var.
Biri siyaset konularından kafasını kaldıramayan Cem'e konu hakkında biraz teknik bilgi vermesini/yorum yapmasını söyleyebilir mi?
-
Volkswagen ilk kurulduğunda ucuz, küçük ,halk arabası sattı. Ford da kurulduğunda ucuz araba satmak için kendine hedef yaptı ve başardı. Toyota ve Honda ABD pazarına ucuz, küçük, dayanıklı, masrafsız, tamira çok ihtiyaç duymayan ekonomik modelleri ile girdi ve çok büyük başarı elde etti.
Sene bilmem kaç sıfır on kaç?
Neden bizim ilk Türk arabamız lüks segmentten işe başladı?
Tesla hangi model ile başladı?
Neden bizi yine Clio ve Egea veya i20 eline bırakıyorsunuz?
İçten yanmalı Clio 1,3 milyon
İçten yanmalı Egea 1.4 milyon
İçten yanmalı i20 1.1 milyon
%100 elektrikli TOGG 1.2 milyon
Tesla bile başladı ucuz araba işine.
Kaç sene sonra?
Biz yine Çinli jangjung bilmemne veya hintli Tata veya roman Dacia almaya mahkum olarak yaşam sürmeye devam edeceğiz.
%100 Elektrikli Dacia Spring 1 milyon
Biri arkadaşa TOGG'un lüks olmadığını belirtebilir mi acaba?
-
SekizsilindiryoutubeSerimizin sponsoru Amperfied duvar şarj cihazı ürünlerini sekizsilindir koduyla %5 indirimli ve ücretsiz kurulum olacak şekilde www.amperfiedtr.com adresinden satın alabilirsiniz. Togg teslimatımız yaklaşık hafta önce gerçekleşmişti ve aradan geçen sürede de toplam 1200km üzerinde bir mesafeyi hem Ankara-İstanbul hem de İstanbul şehir içinde gerçekleştirdik. 2-3 hafta ve 1200km sonunda da Togg ile ilgili birçok olumlu ve olumsuz tecrübeyi edindik. Togg ekran kapanma ve donma konuları gündemi oldukça fazla meşgul etmiş ve merak uyandırmıştı. İşte biz de bugün; yaşadığımız sorunları sizlere videomuzda detaylı bir şekilde anlatacağız. Yeni gelen güncelleme öncesi bu yaşadıklarımızı göstermek önemli çünkü güncelleme yaptıktan sonra da "yeni ve eski yazılım farkları" şeklinde bir video yayınlayacağız. Umarız videomuzu da beğenirsiniz.https://www.youtube.com/watch?si=RwoX1rL_e5FdIdZT&v=_pb9z5yuC3M&feature=youtu.be
-
Youtuber'ı takip ederim ve bu videoyu yayınlar yayınlamaz izlemiştim. Gayet güzel anlatmış.
Bu videoda TOGG ile ilgili kusur olarak görülebilen kısımlar güncel yazılım paketleri ile giderildi.
Biraz araştırın kendinizi güncelleyin
-
Arayüzü donan Vestel tabletli TOGG a neden ve niye para vermeliyiz biri açıklarsa?
-
Arayüzü donan Vestel tabletli TOGG a neden ve niye para vermeliyiz biri açıklarsa?
İşte bütün bu mesaj kirliliği çamur at izi kalsın zihniyeti yüzünden.
Neyse. Togg araca sahibim ve ekranım hiç donmadı. Son güncelleme paketleri ile daha stabil hale geldi.
Biri doğruları duymaya korkup beni engelleyen arkadaşa iletsin piliz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X