Elektrikli arabaların yaygınlaşması hatta fosil yakıtlı arabaların elimizde kalması 3 yılı bulmaz. bu konu ile ilgili bir başlık açtım. https://forum.donanimhaber.com/dunya-da-ve-turkiye-de-elektrikli-otomobil-kullanimihizla-yayginsaliyor-gec-kalmayin--157324322 |
TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor (10. sayfa)
-
-
Togg'larını 2 milyona okutmaya çalışanlar üzülmüştür bu duruma
-
"marvel karakterini kaale alanlarda" bugün...
(kendisi, şahan'ın "en hızlı laf sokan adam" karakterinden esinlenilerek "herkese laf sokan adam" yan çakması olarak oluşmuştur...muhtemelen)
-
Bugün ilanda 1360 yazan kişiyi arkadaşım bir ümit aradı son 1700e bıraktı. Kısa menzil 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran görüntülerini alıp kendi egosunu hoş edenlerde bugün 😎
Konu ile ilgili yorum var mı? HAYIR
Teknik bilgi var mı? HAYIR
Bilgi içeren yorum var mı? HAYIR
Kişisel tecrübesini aktarma var mı? HAYIR
Onları geçtim.
Direk mesaj var mı? Oda yok. Muhtemelen, esinlenerek vs vs
Eee? Forum bilgilendirme veya fikir paylaşımı için değil midir?
SRKN isimli kullanıcıdan bu konu altında kim, ne bilgi edindi, faydalandı?
HİÇKİMSE 😎
Otomotiv sektörü buna doğru yöneliyor veya yönelmek zorunda bırakılıyor.
Çok ilginçtir ben Türkiye'nin bu kadar hızlı %100 elektrikli araç pazar payının artacağını tahmin etmezdim.
BMW'nin Almanya fabrikalarında içten yanmalı motor üretimini sonlandırdığı haberini bugün hayretle okudum. Köklü otomobil üreticileri dahi radikal kararlar alıyor.
Allah'a çok şükür önüme her gelen insana "laf sokmaya" çalışmıyorum... akli muhakemem o konuda normal...
verdiğim 3 cevaptan bir tanesi "marvel karakterinin" bir yorumu ile ilgili, diğer ikisi başka üyelerin cevapları için yapılan yorumlarsa, ve "marvel karakteri" avukatlık rolü üstlenip 3 cevaba birden "laf sokmaya" çalışıyorsa...
hakikaten de, durum değişik... acil bir profesyonel yardım alınmasında fayda var demektir... kanaatimce...
-
Allah'a çok şükür önüme gelen her mesnetsiz TOGG kötüleyene laf sokup doğru bilgi veriyorum. Daha sonra karşıdan çıkan çaresiz sesleri dinliyorum
Çok zorluyorsun ama olmuyor
Hakaret edeceksen mert ve delikanlı olacaksın.
Lafı dolandırmayacaksın. Yok ona bu, yok şuna bu yok Marvel yok Batman yok bilmem ne demeyeceksin
Ceza alırım diye korkma SRKN 😎
Hadi senden inanmadığın fakat resmi kaynaklardan bulabileceğin geçen ay araç satış adetlerini bekliyorum. Biraz foruma faydan olsun.
Uyar mı? Yoksa attığım mesajlara cevap verme cesaretinde bile bulunamadan ekran görüntüsü alıp çizgi roman karakterlerine mi bağlayıp kabak tadı mı vereceksin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sağol kanka,sanada başarılar...
-
karşı tarafın verdiği cevapları "çaresiz" olarak yorumlayan birisinin, kendi fikirleri haricinde başkalarının fikrine "saygısı yok" demektir... literatürde bu böyle geçer...
zorlanan bir konu var doğru, o da bir "üyenin" herkese cevap yetiştirmeyi kendine görev prensibi edinme konusu...
ceza aldım, alma konusunda da korkum yok... hakarete varan kelime hangisi, merak ettim doğrusu... "laf sokma" mı? o günlük hayatta dilimize yerleşmiş bir deyim sadece...
TOGG'la işim yok. resmi verileri de merak ettiğim bir konu değil açıkçası...
bu kadar ölümüne savunanlara hayret ediyorum sadece... ilginç...
kabak tadı alıyorsa bir insan cevap vermeyi bırakır, o kadar basit...
-
Hadi biraz ders vereyim 😎
Çaresizlik 👇
Tarzın var zannediyorsun fakat cevapla diyecek cesarette bile değilsin
Bir üst yorumumda TOGG kötüleyen herkese demiştim.
Yani herkese değil.
Bu durumda 2 seçeneğin var 👇
1) Okuduğunu anlamamak
2) Anlamamazlıktan gelmek
Görev prensibi edinme diye birşey yok iki eylemi tek eylem haline getiremezsin. Lütfen güzel ve anlaşılabilir Türkçe 👍😎
Kendisi ile çelişme ve İTİRAF
TOGGla işim yok der ama mesnetsiz karalama kötüleme yapar.
Eee? Kaynak dersin. Oda yok.
Sonuç 👇
Senin gibiler için yukarıda çamur at izi kalsın yorumunda bulundum. Lütfen tekrara düşürme ve forumu kirletme 😎
her zamanki yorumu yapan sahibinin "zeka pırıltısı" olarak düşündüğü, ama tabi hiçbir değeri olmadığı ortada olan son cümleye istinaden bir yorumda bulunacağım;
bu forumda "herkesin", maalesef ama "herkesin" yorum yapma özgürlüğü var.
tekrara düşmeyi veya benzeri başka durumu engelleyici bir kural veya kaide bulunmuyor...
öyle olsaydı, bazı iktidar yanlısı forum üyelerinin muhalefet yanlısı forum üyelerine "sayfalar dolusu, kendilerince "akıl dolu" sandıkları eblek yorumları" yazmalarına ve forumu "kirletmelerine" müsade edilmezdi forum yönetimi tarafından...
-
bu forumda "herkesin", maalesef ama "herkesin" yorum yapma özgürlüğü var
Diyen sen, benim TOGG karalaması yapan sen ve senin gibilere verdiğim doğru bilgiler karşısında, çaresizlik içerisinde laf sokmaya çalışıyorsun. O nasıl olacak?
Senin için çok üzülüyorum 😎👍
He bu arada herşey devletten (forum yönetimi) beklenmez. Biraz kendini bilecek, toplum içerisinde nasıl davranman gerektiğini anlayacaksın.
Tekrara düştüğünü bile bile devam etmekte ne bileyim... Acı bir itiraf oldu.Ben tekrara düşüyorum adminler uyarsın gibi. Yaramazlık yapayım ama annem babam bağırana kadar gibi. İnanılmaz bir açıklama oldu. Şahane
Bak 4-5 yorumdur TOGG ile ilgili tek yorum, teknik bilgi, kişisel yorumun YOK.
Neden bu kadar kirli forum kullanmaya meraklısın?
Not: Bir önceki mesajımı dikkate almana sevindim. Düzgün Türkçe için teşekkürler. Ayar verdiğim doğrudur 😎
-
kime göre doğru?
benim için dostlarım üzülür. varın bana uzak, Allah'a yakın olun...
kişi kendisi nasılsa, karşısındakini de öyle bilirmiş...
bahsettiğim "eblek", boş yorumlara bir örnek... scrsini aldığım sonu "muhaha" gülme efekti ile biten bu cümleleri okuyan forum üyelerinin zamanından çalındı resmen...
TOGG la ilgilenmediğimi önceki yorumlarda belirtmiştim...
kime neye göre kirli, neye göre kirli?
dediğim gibi, kişi kendisi nasılsa(forumu kirli kullanma), karşısındaki üyeyi de öyle zannedermiş demek...
yorumlarımı okuyan tüm forum üyeleri bilir, küçük harf kullanma üslubum(her cümlenin ilk harfini büyük yapmayla zaman kaybetmeme açısından) dışında Türkçe'yi zaten düzgün kullanan bir kişiyim. başkalarının tasdik etmesine ihtiyacım yok...
son cümleye gelince, işin rengi değişecekse, yani hafiften diş göstermeye başlayacaksanız, ona göre üslubumda revize yapmaya başlayayım ben de yavaş yavaş...
-
kime göre doğru?
Verileri, resmi açıklamaları doğru olarak görmüyorsan o senin bileceğin iş.
O bahsettiğin profesyonel destek tavsiyesi tam burada devreye giriyor. Ama senin için 😎
benim için dostlarım üzülür. varın bana uzak, Allah'a yakın olun...
Yok ben eğittiğim ve doğru bilgi verdiğim kişilerin reaksiyon ver(e)memesi karşısında hep üzülmüşümdür. Senin özelinde değil. Hayat felsefesi 👍
kişi kendisi nasılsa, karşısındakini de öyle bilirmiş...
Bile bile tekrara düştüğünü kendin itiraf ettin. Neden ağlıyorsun? 😎
bahsettiğim "eblek", boş yorumlara bir örnek... scrsini aldığım sonu "muhaha" gülme efekti ile biten bu cümleleri okuyan forum üyelerinin zamanından çalındı resmen...
Bile bile tekrara düştüğünü itiraf eden senin yorumların ÇOK DOLUydu! 😎
Üzülme. Hata yaptın, gol pası verdin. Golü kalende görünce hemen ağlıyorsun. Olmadı. Yaptın bir hata arkasında dur. Benim karşımda hata yapıyorsun. Dikkat et bu hataları affetmem.
TOGG la ilgilenmediğimi önceki yorumlarda belirtmiştim...
Bende onu diyorum. Neydi ya? Heh
Eblek yorum tamda bu olsa gerek.
Konu ile alakasız yorumlar👍😎
kime neye göre kirli, neye göre kirli?
Konu hakkında yorum yapmamak
Eblek yorum yapmak forumda kirliliğe yol açar
Sana bunu anlatmaya çalışırken bende kirliliğe yol açıyorum. Ama kendimde biraz bu hakkı görüyorum. Neden mi?
Çünkü konu başlığına girip faydalanmak isteyenler için yorumlarım var. Senin YOK 😎
dediğim gibi, kişi kendisi nasılsa(forumu kirli kullanma), karşısındaki üyeyi de öyle zannedermiş demek...
Zannettiğini zannetmek. Oluyor öyle eblek yorumların. Olsun. Ben alıştım 😘
yorumlarımı okuyan tüm forum üyeleri bilir, küçük harf kullanma üslubum(her cümlenin ilk harfini büyük yapmayla zaman kaybetmeme açısından) dışında Türkçe'yi zaten düzgün kullanan bir kişiyim. başkalarının tasdik etmesine ihtiyacım yok...
O halde şunu
zorlanan bir konu var doğru, o da bir "üyenin" herkese cevap yetiştirmeyi kendine görev prensibi edinme konusu...
bir Türkçe öğretmenine göster hatanı sana göstersin. Ben açıkladım ama kabul edemiyorsun. Bak ne diyorum. Hata yapıyorsun. Sonra golü kalende görünce ağlıyorsun. Yapma. Hatalarından ders al. 😎👍
son cümleye gelince, işin rengi değişecekse, yani hafiften diş göstermeye başlayacaksanız, ona göre üslubumda revize yapmaya başlayayım ben de yavaş yavaş...
Hadi bakalım hodri meydan. Dibine kadar
Togg hakkında bakalım ne kadar iyisin 😎
-
araya reklam girdi...
-
yukarısı komple çöp... oraya yorum yapmayacağım...
önceki yorumun son cümle kısmı için yineleyeyim, sanırım tam anlaşılamadı; bu yorumun TOGG ile ilgisi falan yok... direkt karşısındaki insana "ayar vermeye" "çalışmaktan" kasıt, kavga çıkarmaya yönelik terbiyesizleşmedir...
bana herhangi bir konuda "ayar" verecek adam, halk tabiri ile daha "anasından doğmadı"...
demem o ki, böyle terbiyesizleşilecekse hafiften(diş göstermeden kastım buydu), ben de ona göre forum genelinde bilinen "terbiyeli" üslubumu bozmaya başlayayım yavaş yavaş...
zaten böyle devam edilirse, iki ihtimal var forum yönetiminin uygulayacağı aksiyon olarak:
1 - ya bu anlamsız süren "atışmanın" köküne kibrit suyu dökecekler ve tüm yazışmaları silecekler şu son yaklaşık 6 saattir devam eden, konuyu kirletiyor diye...
(muhtemelen yalnızca benimkiler silinecek, forum yönetimindeki kişilerin de "iktidar yanlısı forum üyelerinden" olmasından ötürü)
2 - ya da anlamsız bir sebepten dolayı uzaklaştırma verecekler iki üyeden birisine/her ikisine, konuyu kirletiyorlar ve anlamsız yere tartışıyorlar diye...
(muhtemelen yalnızca ben uzaklaştırma alacağım, yukarıdaki sebebin aynısından ötürü)
her halükarda, yine "haksızlık" kazanmış olacak...
-
yukarısı komple çöp... oraya yorum yapmayacağım...
Teker teker yorum yaptım, yaparım, yapacağım.
This is the difference you and me 😎
önceki yorumun son cümle kısmı için yineleyeyim, sanırım tam anlaşılamadı; bu yorumun TOGG ile ilgisi falan yok... direkt karşısındaki insana "ayar vermeye" "çalışmaktan" kasıt, kavga çıkarmaya yönelik terbiyesizleşmedir...
İstediğin gibi anlayabilirsin. Defalarca söyledim. İsteyen anlar, isteyen anlamamakta ısrar eder. Amacım ve yaptığım herkese değil, desteksiz TOGG karalaması yaparak itibarsızlaştırmaya çalışanlara ağzının payını vermek.
Bak 4. Tekrar. Geçen ay Tesla satış rakamlarını getir bakalım Hulk mu yoksa başka bir süper kahraman mı?
Farkettiysen yan geldiği için konuyu TOGGdan yani gram bilgin olmayan yerde yuvarlak laflarla siyasete getirmeye çalıştığını gün gibi ortadaydı. 1-2 yorum önce bekliyordum ama iyi dayandın. Tebrikler
Neyse. Asıl iç yüzünü ortaya serdin. Benim eserim 😎
bana herhangi bir konuda "ayar" verecek adam, halk tabiri ile daha "anasından doğmadı"...
Keloğlan filminde bir türkü vardı 👇
Uyan uyaaan uyaaaan uyaaaaaaaaaAAAn
demem o ki, böyle terbiyesizleşilecekse hafiften(diş göstermeden kastım buydu), ben de ona göre forum genelinde bilinen "terbiyeli" üslubumu bozmaya başlayayım yavaş yavaş...
Her yorumda ağlıyorsun. Mert ve delikanlı ol 😎
zaten böyle devam edilirse, iki ihtimal var forum yönetiminin uygulayacağı aksiyon olarak:
1 - ya bu anlamsız süren "atışmanın" köküne kibrit suyu dökecekler ve tüm yazışmaları silecekler şu son yaklaşık 6 saattir devam eden, konuyu kirletiyor diye...
(muhtemelen yalnızca benimkiler silinecek, forum yönetimindeki kişilerin de "iktidar yanlısı forum üyelerinden" olmasından ötürü)
Anlamsız atışma yani TOGG ile ilgisi olmayan eblek yorumların mı?
Kirlilik mi? Ama az evvel kirlililik nedir bilmiyordun? Ne oldu? Birden kirlilik yaptığını mı kabul ettin?
Çark üzerine çaaaark
Bak kaç kere dedim. Hata yapıyorsun ve gol üzerine gol yiyorsun. Ondan sonra anasının karnından doğmadı diyen içi boş beylik laflar. Ama bu kadar olmaz. Çok üzüyorsun. 😎
Bak üzerine yetmezmiş gibi forum yonetiminin alacağı olası kararlar üzerine niyet okuyup, ipotek koyuyorsun.
Hahaha. Şahane karakter 🤣
2 - ya da anlamsız bir sebepten dolayı uzaklaştırma verecekler iki üyeden birisine/her ikisine, konuyu kirletiyorlar ve anlamsız yere tartışıyorlar diye...
(muhtemelen yalnızca ben uzaklaştırma alacağım, yukarıdaki sebebin aynısından ötürü)
Sorun yok SRKN ben bu forumda bana açık ve net küfür edenlere gram hakaret etmeden aynı cezayı almış biriyim. Beni bu forumda sabun yapılmamı isteyenlerde oldu. Yani mert ve delikanlı olmak benim hamurumda var. Korkma bu kadar 😎
Ders: Hayata, insanlığa, foruma faydalı biri olmayı dene 😎
-
Hocam yanlış anlamayın ama konuyu çöpe çevirdiğinizin farkinda mısınız?
Kaç mesajdır sizin didişmenizi okuyoruz. Ya özelden devam edin ya da araçla ilgili bilgi-birikim-fikir varsa onları paylaşın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X