Şimdi Ara

TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
2
Favori
12.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesla ekranları tedarikçisi, yazılımcısı ve/veya donanımcısı hangi firma/firmalar bilen var mı?

Erwin arkadaş merak ediyormuşta TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor 

TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyorThat Tesla Lifeyoutube
    Short video of reseting your Tesla Model 3/Y screen and turning it off. Please note that turning off the car does not completely shut it off. Since the doors and windows need power to open, Tesla will provide battery for that but nothing else. Get FREE Supercharging miles when you order a Tesla with my link: https://www.tesla.com/referral/sven83542 Get a FREE Stock when you sign up for Robinhood using my link: https://join.robinhood.com/svens26 My Camera: iPhone 11 Pro Max
    https://www.youtube.com/watch?v=S8BWq0wtPq0
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

bana da blok atmış

keşke tofaş kadar kötü olsaydı bu kadar laf yemezdi :D

bırak çatlasınlar

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Bu denli büyük bir projede bilmemkim böyle dedi şöyle demiş diye pazarlama yapılmaz aklı başında insanlar bir tarafıyla güler. Keza hamaset yapma konusunda bizim ülkenin karnesi baya kötü.

Gidersin herkesin otorite kabul ettiği bir kurumdan test sonuçlarını yayınlarsın. Ha ben mühendislerime güveniyorum dersin o ayrı konu.

• Hiç kimseyi savunmuyorum ancak TOGG'un iyi olduğunu düşünüyorum. Tasarım olarakta Tesla'dan filan daha çok hoşuma gidiyor. Tesla'nın tasarımı çok boş görünüyor (bana göre, seveni vardır bir şey diyemem).

TOGG'u sevmeyenlerin sebebi de Hükümet'in sanki kendileri çıkarmış gibi lanse etmeleri oldu. Mesela hiç kimse TOGG'u siyaset malzemesi yapmasaydı bu tarz yorumlar göremezdiniz herkes aracı sahiplenirdi.

• Togg u canlı kanlı gördüm şurdaki yorumlara yazılanlara gülüyorum. Eleştirenler sevmeyenler olabilir ama bence güzel araba hemde fiyat açısından avantajlı günümüz diğer arabalarına iç hacmi güzel büyük ve kaslı yapısı yazılım hataları apar topar seçime yetiştimek için yapıldığı için sorun olabilir zamanla düzelecektir mtv fiyat açısından avantajlı benim eleştirim ekran dokunma hassasiyeti apple yada samsung tarzı hassas olabilirdi.Orta konsolda daha bütünleyici bir yapı da olabilirdi.Koltuk kenarlarında fransız araçları gibi Türk bayrağı olabilirdi tasarıma uygun olarak.Servis hizmetide çok ilgili gördüğüm kadarı ile benim imkanım olsa almak isterdim.Artık devir elektrikli araba devri daha ekonomik ülkemizde sarj istasyonları hızlıca yaygınlaşması gerekmektedir.Sokak otoparklarında bile sarj istasyonu olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

CEO söyledi 😎

• Togg’un bence vakti var daha bizimkilerde alsak mı diye sordular bana da hem elektrikli araçların şarj istasyonları durumu tatmin edici değil bence (samsun için diyorum) hem de daha çarpışma testi yok aracın, illa ki sorunlar vardır çünkü firmanın ilk aracı ve tasarımı kaba bence. Togg’u almak için rahat 5-6 yıl daha var bence

• DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

Elektrikli arabaların şarj istasyonlarının artmasını beklemek tek başına yanlış. Elektrikli araba satışı, kullanımı arttıkça zaten istasyon sayısı da artacaktır. Elektirkli araba kullanımına bizden 3-4 yıl önce başlayan ABD ve Avrupa'da durum bu şekilde gleişti.

Doğrudur. Toggun henüz uzun kullanım sonuçlarını görmüyoruz. Ancak en full paketini ve fiyatını düşününce bir iki yıl sonra bu fiyata bulabileceğinizi sanmıyorum.

Öğretmen arkadaşım 1.5 aydır kullanıyor.

Nsıl diye sorduğumda;

Hızlı, sessiz ve konforlu diyor. Yakıt maliyeti de eski lpg li arabasına göre 2.5 kat düştü. Arabası ile yaklaşık 30.000 km yaptı. bataryayı yarı yarıya hızlı şarj ve evde doldurdu.

• 2022 yılında satılan elektrikli otomobilin piyasa oranı yüzde 1 bile değildi. Muhalif televizyonlarda uzmanlar ağzını köpürte köpürte elektrikli araba kullanımı yüzde 1 in altında bunun Türkiye'de yaygınlaşması imkansız, TOGG çok akılsızca bir proje deyip duruyorlardı.

EYlül ayında satılan tüm otomobillerin yüzde 15 i elektrikli. BU yıl sonunda yüzde 8.5 lik bir pazar payı bekleniyor. Önümüzdeki yıl en az yüzde 30 luk bir pazara ulaşılacağı öngörülüyor.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Çin arabalarının çok satmasının nesi yanlış? İlla Avrupa arabalarının mı çok satılması lazım? Alıştınız tabi bir araba alandan 2 araba alınmasına, halk ucuz, kaliteli arabaya binmesin.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor

headshot...TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor 

• Bakalım piyasada hakimiyet kurabilecek mi bu rekabeti merakla bekliyorum

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt

TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor 

• şubart kedisi kullanıcısına yanıt

güzeldi... TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor 

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt

Sedan modeli ertelendi. 2026'dan önce çıkmayacak gibi görünüyor. 2025'te farklı yeni bir model çıkacak.

• şubart kedisi kullanıcısına yanıt

Avrupa Arabalarının çok satılması yanlış. Tıpkı Çin arabaları gibi. TOGG markamızı korumak için ne yapılırsa kabul ederim.

• srkn kullanıcısına yanıt

Yaptını zannedenlerde bugün TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor 

Verileri paylaşmaya cesaretin var mı? TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor 

Elma-Armut karşılaştırıp gelin-güvey olanlarda bugün TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor 

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

dİĞER ÜLKELERİN İTHAL ÜRÜNLERE YAPTIĞI MUAMELEYİ UYGULAMAK TABİİ Kİ GEREKLİ. aMA togg'U KORUYACAĞIM DİYE PİYASAYI ÖLDÜRMEK VE REKABETİ YOK ETMEK TE OLMAZ.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.