< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı (12. sayfa)
-
-
Renkler normal, çok özel bir renk görmedim siyah, beyaz, bej vesaire işte, bunları kültürel yörelere özleştirince farklı bir renge dönüşmüyorlar ki. Nedir bu sürekli iç propaganda? Baydı valla.
Fiyata gelirsek, 1 milyon üstü yahut altı fark etmez derim. Normal vatandaş için ilerki dönemlerde uygun bir model çıkartılır. Ağlamaya gerek yok.
Kaliteli olsun, üretim bandı işleyedursun yeter. Hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 29 Ekim 2022; 17:7:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel açıklamalar
-
İyi takip et öğrenirsin
Gereksiz ekşi yazarları ve buradaki uzantıları için mor renk seçeneği isterdim. Patlıcan moru 🍆
Türkiye'nin araba üretmesi süper de keşke kur 2-3 olsaydı ve ötv belası başımızda olmasaydı. Arabanın şu anki fiyatı 900 binlerde ki 4-5 ay sonra kur artarsa fiyatı daha da artacak:(
-
Duymadım kardeşim Erzurum’a gitmedim ilgim de yok. Ama herkes kömür madenlerini bilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgi birikimi SIFIR. Önce kendini geliştir, genel kültürünü arttır, ülkende ne var ne yok iyice öğren, köklerini değerlerini bil... Ondan sonra akıl ver
Dedi montaj araba üzerinden algı kasan aktroll
-
Senin zaten senelerdir forumda aktrollük yaptığın bilinen bir şey, onun için seni ciddiye alıp da cevap yazanlara üzülüyorum
-
İngiltere'de yaşanan en ufak ıvır zivirda bile başbakan istifa ediyor. Senin ulkende olan herturlu rezalete rağmen hala böyle değişik yorumlar yapman inan universitelerde tez konusu olmaniz lazım sizlerin
E tabi öyle oluyor kanka. İşine gelmeyen, karşıt görüşlü kişileri aktrol diye itele. Sıkıntı yok. Fakat benim cevap verdiklerim ordinaryüs değil mi kilolucocuk ağır gelirim maddi olarak değil manevi olarak
İngiltere'de mahkeme esnasında izleyicilerin grup halinde yargıcı tehdit ettiğinde ne olduğunu söylemediğin taktirde gözümde sadece şakbalan olacaksın. Hadi bakalım
Hayırlı uğurlu olsun. :)
-
Offf siyah modeli çok yakışıklı olmuş ve sahnede daha önce göstermedikleri sedan ve coupe modellerinide gösterdiler.Sedan modeli hondayı andırıyor az birşey coupe da Tesla yandan yemişi
-
Önümüzdeki 10 yıl elektrikli araçlar baya yaygınlaşacak. Eğer bu iş bir anlık heves değilse diğer yaptıkları işler gibi çok olumlu olacak.
10 yıl sonra anlayacaksınız.
Bütün benliğimle nefret ediyorum akp teşkilatından ama bu işi boklayamam, boklanacak bir şey yok çünkü
Vatana Millete Hayırlı olsun. Dilerim Ülkemdeki Ekonomik Darboğaz Bir Hayrı Dokunur.
-
Yine milletçe 1 günde başımıza gelen herseyi unuttuk. Aktroller yine propagandaya baslamis. Milyonlarca göçmeni kabul ettik döviz 19a dayanmis kabul ettik asgari ücretlinin hayatı kaymış kabul ettik çok ovdugunuz köprülerin fahis fiyatlarını kabul ettik 40 sene işletmesini peşkeş cekmelerini milletin sırtına binen yükleri en yüksek vergi oranlarını maaşlı çalışanlardan alınan vergilerin patronlardan alınmamasını ifade özgürlüğünün yok oluşunu Yunanistan'in bizimle dalga geçmesini adalara yerleştirilen askerleri amerikanın sınıra dayanmasini kabul ettik kafasi calisan ne kadar adam varsa yurtdisina goc etmesini kabul ettik herturlu yolsuzluk iddasinin arastirilmamasini kabul ettik dimi aktrol? Togg yapilinca hepsi unutulacak mi simdi aga ben anlayamadim? Eşim devlette ben özelde iki maaş eve giriyor cocuk yok başımızı sokacak bir ev alamadık. Babam 2 çocuk okuttu üstüne ev araba aldı tek maasla gelip burada güçlü Türkiye vs masal anlatmayın.
Kendi markamizin yaratilmasi ve kim olursa olsun buna on ayak olanlardan destekleyenlerden Allah razı olsun. Umarım başarılı bir girişim olacak hepimiz için gurur verici olur bu arabayı yurtdisinda görmek. Fakat gelip burada politika yapmayın artık ya rengi söyle deyin özellikleri söyle deyin yapıcı eleştiri yapın bitmedi padişah sevdanız be.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allahım ne kadar güzel bir an ! Şuan devrim yaşanıyor adeta !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernos2 -- 29 Ekim 2022; 19:8:12 >
-
aynen kapadokya daha klas duruyor bide.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X