Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
351
Cevap
2
Favori
16.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı
    TOGG modellerinin üretileceği Gemlik Tesisi yarın yani 29 Ekim Cumhuriyat Bayramı'nda resmi olarak açılacak. Aynı tarihte TOGG C-SUV'un da seri üretim bandından inişine şahit olacağız. Ancak onun öncesinde şirket, TOGG SUV'un dış renk seçenekleriyle ilgili bir paylaşımda bulundu.

TOGG'un sosyal medya hesaplarından paylaştığı görsellerde TOGG SUV'un altı farklı dış renk seçeneğiyle geleceğini görüyoruz. Baştan beri çok kez gördüğümüz mavinin yanı sıra kırmızı, siyah, gri, kum beji ve beyaz renk seçenekleri dikkat çekiyor.

Ayrıca Bkz.Türkiye satışı öncesi Chery Tiggo 8 Pro hakkında bilinmesi gerekenler

TOGG, renk seçeneklerinde hangi detaylardan ilham aldıklarını da paylaştı. Buna göre;

• Mavi, fabrikanın da yer aldığı Gemlik'in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi suları,

• Kırmızı, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu,

• Siyah, oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu ve sağlam yapısını,

• Gri, Kula'nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamını,

• Kum Beji, Kapadokya'nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini,

• Beyaz, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını temsil ediyor.

TOGG C-SUV'un bilinen özellikleri neler?

TOGG SUV ile ilgili paylaşılan ilk bilgilere göre araç, farklı güç ve menzil seçenekleriyle satışa sunulacak. Menzil tarafında 300 ve 500 kilometre, güç tarafında ise 200 ve 400 beygir olmak üzere ikişer seçenek göreceğiz. 200 beygirlik versiyon, 0-100 km/s hızlanmasını 7,6 saniyede tamamlarken, daha güçlü seçenekte bu süre 4,8 saniyeye kadar düşecek. Maksimum DC hızlı şarj desteği konusunda henüz bir bilgi yok ancak bataryanın 25 dakikada yüzde 80 doluluğa ulaşabileceği ifade ediliyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Yav insanları anlamıyorum ulan elin gavuru birşeyi dışarıdan alıp kendi emeğiyle yapıyor satıyor.bizimkilerde yapmaya uğraşıyor, bizim insanımız götünü yırtıyor yok yerli değil yok öyle değil böyle değil .. yok satılmaz ulan devletin milletin yaptığı işi hor görüyor.. elin gavuruda benimsiyor yapılan işi bu bizim diyor bunu bizim ülkemiz bizim vatanımız yapıyor diyor bizimkilerde b.k atıyor herşeye
    İster sevin ister sevinme.

İnşallah bu araba satar bir şekilde. Ben ucuz demedim. Belki alamayacağım bile. Fakat bir şekilde satmayı başarırlarsa memleket için yaratacağı katma değer ve arkasından gidecek olanları düşünmek beni mutlu ediyor.

Bir şeye de hamasi yaklaşmayın. Ben bu araç CHP başta iken ortaya çıksa satsın diye dua ederdim. Her haltı politize etmeyin. Belki o aracın hattında çalışacak ekmek yiyecek çocuklarınız.
  • Karadeniz yok my?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harika gözüküyor Ben en çok Anadolu rengini beğendim .
    Bu aracın logosu Mercedes olsaydı herkes ayila bayıla överdi ama türk malı diye herkes gömmeye çalışır şimdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 28 Ekim 2022; 20:32:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük togg dozumuz geç olsa da gelmiş,

Benim tercihim kapadokya denilen krem rengi

• Maşallah Allah mübarek etsin. Her rengi ayrı güzel olmuş.

Ben kapadokya rengini çok beğendim. Gerçi hepsi ayrı güzel. İmkan olsada hepsinden alsak:)

• Sat(a)mayacak ölü yatırım bir arabanın renkleri.

• TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Havalimanından uçak kalkmayacaktı,
    Avrasyadan araç geçmeyecekti,
    İzmir otoyolu, YSS Köprüsü, Osmangazi boşaydı,
    Hastaneler hasta bulamayacaktı,..

Bu da satmaz merak etmeyin. Uzaktan izlersiniz gözler dolu dolu...

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Tasalanma sen (:

• Gemlik kapodokya

• Görsel tasarımları ve renkler çok hoş duruyor.
    B segment yapsalar da herkes alsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Hastanelerin hastayla dolmasına sevinmen şaşırtmadı :)

• Bu arabanın model ismi yok mu daha ?

• kasabali344 K kullanıcısına yanıt

Alıcan dimi 1 milyon verip bundan bi tane? Assslanım benim, hedef 2023 yürü bakim :)))))))

• Kula rengi güzel. Alabilsem onu alırdım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.