|
Bildirim
Havalimanından uçak kalkmayacaktı,
Avrasyadan araç geçmeyecekti, İzmir otoyolu, YSS Köprüsü, Osmangazi boşaydı, Hastaneler hasta bulamayacaktı,.. Bu da satmaz merak etmeyin. Uzaktan izlersiniz gözler dolu dolu... |
Yok alamayacaksınız yok şöyle yok böyle. Abi her evde 1-2 araç var. Daha bu hafta enişte 700 bine 2. el araç aldı. Yaza doğru ben de araç değişmeyi düşünüyorum. Tabi ki tüm sınırlarımı zorlayıp TOGG almak isterim. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. |
Hastanelerin hastayla dolmasına sevinmen şaşırtmadı :) |
Harika gözüküyor Ben en çok Anadolu rengini beğendim .
Bu aracın logosu Mercedes olsaydı herkes ayila bayıla överdi ama türk malı diye herkes gömmeye çalışır şimdi . |
2 yıl önce de çık(a)mayacak bir hayaldi. Kudurun böyle ağzınızdan köpükler saçın. Siyasi emelleriniz uğruna geçmişteki andavallar gibi ülkeden çıkacak bir değere kösteklik edin.
|
Yav insanları anlamıyorum ulan elin gavuru birşeyi dışarıdan alıp kendi emeğiyle yapıyor satıyor.bizimkilerde yapmaya uğraşıyor, bizim insanımız götünü yırtıyor yok yerli değil yok öyle değil böyle değil .. yok satılmaz ulan devletin milletin yaptığı işi hor görüyor.. elin gavuruda benimsiyor yapılan işi bu bizim diyor bunu bizim ülkemiz bizim vatanımız yapıyor diyor bizimkilerde b.k atıyor herşeye
|
Sat(a)mayacak ölü yatırım bir arabanın renkleri.
|
İster sevin ister sevinme.
İnşallah bu araba satar bir şekilde. Ben ucuz demedim. Belki alamayacağım bile. Fakat bir şekilde satmayı başarırlarsa memleket için yaratacağı katma değer ve arkasından gidecek olanları düşünmek beni mutlu ediyor. Bir şeye de hamasi yaklaşmayın. Ben bu araç CHP başta iken ortaya çıksa satsın diye dua ederdim. Her haltı politize etmeyin. Belki o aracın hattında çalışacak ekmek yiyecek çocuklarınız. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 28 Ekim 2022; 20:32:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hastanelerin hastayla dolmasına sevinmen şaşırtmadı :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alıcan dimi 1 milyon verip bundan bi tane? Assslanım benim, hedef 2023 yürü bakim :))))))) |