Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
2
Favori
16.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim ne derse desin bu araba dış görünüş olarak süper. SUV olarak diğer rakipleriyle her türlü kafa kafaya yarışır.

Yetkili servis ve işçilik + malzeme gibi şeylerde de daha ucuz olur diye düşünüyorum. Yıllık bakım gibi.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Zaten önceden de karavanı almıştık. Beklemedeyiz :))))))

• Tüh bunuda yarın aciklasalardi keşke hergun togg haberi yapamayacaklar böyle giderse bir gün yerli otomobil algımız eksik kalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karadeniz'de bulunan 500 milyon metreküp doğalgazın renksiz, kokusuz gazın muhteşemliği diye bir seçenekte olmalıydıTOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı 

• Puhahaha mankurt sürüleri kudurmuş uluyor vatana millete faydası dokunma ihtimali bile olan her projede olduğu gibi. Demek ki yapılan işler güzel, daha güzelleri de nasip olur inşallah vatana millete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyksl -- 28 Ekim 2022; 22:19:24 >
  • mescit yeşili niye yok

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    A101 é ismimi yazdırdım gelirse öncelik verilecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gayseri sucuğu rengi yokmu 🤤

• Yarın çok daha ağırına hazır ol kanka. Muhtemelen 3 ay etkisinden çıkamazsın TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı 

• Jack! kullanıcısına yanıt

Hazımsızlar için doğal maden suyu rengini görmek mutlu ederdi TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı 

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    İyide araba şuan yüzde 10 ötvli zaten

• TOGG olayı da bir zamanların TESLA'sına döndü. TESLA aşağı, TESLA yukarı her hafta bir haber çıkardı sanki millet alabilecek gibi yorum yapardı. Heeee Kapodokya özel kum grisi rengi de olacakmış, paradan haber verin buzdolabı beyazı da olur para olduktan sonra TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı 

• Vatan haini ne çok insan var başka bir ülkede bu araç yapılsa adamlar gurur duyar biraz yetinmeyi öğrenin her şeye muhalefetlik yapmayın.

Donanımhaber'de bu tarz durumlardan sıkıldım Sezarın Hakkını Sezara verin.

• ne çok ağlayıp sızlandınız be kardeşim, bir sonraki iktidar projeyi geliştirir, büyütür fiyatı 50 bin yapar alırsınız 3er 5er tane garajınıza koyarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 28 Ekim 2022; 22:44:29 >
  • Dalga konusu oluyor ama suan cevremde bir sürü kisi aracini satip, uzerine uygun banka kredisi olursa togg alma pesinde. (Merak eden olursa Çevrem memur ve ufak isletmeciler)

Ben bile o sartlarda olursa düşünüyorum ama sorun olan sey goreceksiniz ki belki 100 bin kisi belkide daha fazlasi almak isteyecek ama yillik uretim ilk etapta 20 bin alti oldugu icin çoğu alamayacak.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

fiyatlar artmış. 20-25 lik araçlar 30-35 olmuş. buradan listeye bak volvo biraz tuzlu 40-45 lerde ama mazda reno mg falan bunlar 30 yada 30 altında -ki burada devletler para iadesi yapıyor onu unutma. vergi zaten almayanlar var. ki normalde dünyada elektrikli araç benzin dizelden pahalı.

ayrıca şu anda 250 dolar olan asgari ücret 2013te 550 dolardı. ötv de bu kadar yoktu. bizim bürokratlar parayı saçıp savurmasaydı ne ötv ye gerek kalırdı ne dolar artardı...

iskoçya orman bekçisi dışında avrupada asgari ücret falan alan yok. londra berlinde asgari ücret ile geçiniyorlar zannetme. en düşük 3000 yurodan başlar maaşlar. 2 kişi çalışsa 5-6b yuro 1 eve giren paradır. ki orada ekstra ötv yok. şu aşağıdaki fiyatlara bakalım önce... sonrasında asgari ücret/araba denklemi muhabbeti hiç yapmayalım. sen tr de bırak asgari ücreti ingiltere-tr öğretmen maaşı ile tr de 1 adet golf alana kadar ingilterede 72 adet alıyorsun.

TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı

TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı

• Satamaz diyenler neye göre yorum yazıyor anlamak zor. Ocak-eylül döneminde 500bin araç satılmış. Yıllık 175bin üretim kapasite planlaması var. Sadece kamu kurumları dahi satın alsa hem ekonomik hem salınım açısından ülkemize yarar sağlar. Sanki insanları zorla fabrikada çalıştırıyor gibi yorumlara gerek yok. Beğenmezsen almazsın. Parası olmayan zaten diğer araçları da alamıyor.

• Yerli arabayı her kesimin baz donanim olsun alabileceği bir araba olmalı Kodomanların alacağı arabayı sevinip
    Arabayı yaptık yerli istemeyen vatan haini ben almasamda gurur duyuyorum dersen sana alt ve orta kesime araba almayı lüks gösterirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcankb -- 28 Ekim 2022; 22:56:18 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.