Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
2
Favori
16.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kara para aklama operasyonunu iyice abarttılar... ishal olmuş bebek dışkısı rengi nerede? #cdab1b ve #b07101 Color Hex

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Giyecek donum yok ama her daim iktidar savunurum rengi sizler için uygun olurdu..

• Mat olanı efsane

• Bunun makul fiyatlısı 1 milyon TL den başlar . 300 km menzili olan.
    O da uzun yolda 160-170 km anca yapar . Direkt çöp zaten Türk tüketicisi için .

500 km menzilli olan versiyona da kallavi fiyat isterler . Kimse alamaz veya almaz çünkü alternatif çok model olur.

Yani atılan adım doğru olabilir , bir otomobil üretmek vs . ama atılan yanlış adımlar var gibi görünüyor şu an, verilen yanlış kararlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Yok alamayacaksınız yok şöyle yok böyle. Abi her evde 1-2 araç var.

Daha bu hafta enişte 700 bine 2. el araç aldı.

Yaza doğru ben de araç değişmeyi düşünüyorum. Tabi ki tüm sınırlarımı zorlayıp TOGG almak isterim.

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

Bizim evdekini sen mi çaldın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • togg alamayacak adam bile seviniyor hayır neye seviniyor anlamıyorum ne alabileceksin ne binebileceksin, ha Audi ha togg ne fark eder ?

Ben zenginim alır binebilirim diyorsan ayrı konu ama canını verse alamayacak adamlar neden sevinir anlamıyorum. Ekonomiyi de düzeltmeyecek.

• Cm-rc1000 C kullanıcısına yanıt

gavur dediğin adam kendi ürettiği araçları asgari ücretli personeli götünü 12 ay sıksa çok rahat alabiliyor ama senin 36 yıllık öğretmenin 12.5 K maaş ile 12 ay biriktirse 150 bin tl ye hangi aracı alabilir ?

Kısaca gavur dediğin adamın asgari ücretlisi erişebilirken senin Asgari ücretten 2 kat fazla maaş alan Öğretmenin bile alamıyor. Birader senin ülkenin %50 si asgari ücretli değil mi?

Ben alamayacağım binemeyeceğim sadece zenginlerin binebileceği bir araca neden sevineyim ? Azıcık saçmalamayın.

• JimmyJimmy kullanıcısına yanıt

Hocam bizim hakkımızı da siz mi alıyorsunuz ?

Ülkenin yarısı asgari ücretli ?

almancı gibi konuşmayın.

• Favorim kum beji. Umarım başarılı olur. Türkiye ye hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkesin eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 28 Ekim 2022; 23:11:18 >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

inşallah satar. kesinlikle her + yapılanı desteklerim. yanlış anlaşılmasın. ancak tr gsmh 2021 900 milyar dolar, 2022 800 milyar dolar. geçen ay ötv arttı %10. halen! ama bu halde bırak togg üretmeyi bakkal yönetilemez. köprü yol araba vs durdur. önce bir toparlan para biriktir sonra devam et. yap. inan krizden dolayı togg 2 yıl durdurduk yoksa vergileri artırmak zorunda kalacaktık dese akp daha çok oy alır.

devlet(bürokratlar) şunu anlamalı bu ülkenin bu kadar para harcama kapasitesi yok. bu harcama ile 3 yıl sonra yine dolar patlar.

• Siyah sağlam görünüyor baya

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt

Birşeyede muhalefet etmeyin be yav, birkerede alkışlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 28 Ekim 2022; 23:19:12 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sacmalamiyorum arkadaş ben yurtdışında yaşıyorum .benim evimde 1 tane araba var oda 2016 model krediyle alınmış o içine s.ctimin Avrupasında millet hep sıfır araba biniyor,12 maaşa sıfır araba aliniyormus boş laflarla sacmalayan sizin gibi insanlar. Sen gel Avrupa'ya da kira ode ,ev bak çocuk bak gaz parası öde elektrik öde, yakıt parası öde telefon internet Park yeri parası öde, TV yayın ucereti öde ,araba sigortası öde ,otoban kullanma ücreti öde ,kredi öde , bak bakalım ne kaliyo geriye sonra bak 12 maaşla sıfır araba mı alınıyor.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

kulanin yeri bende ayridir ama araba olarak degil

artik ne seviyorum nede sevmiyorum

• kkvan kullanıcısına yanıt

Menzile bir şey demiyorum da hız konusunda 160-170 km/h tatmin etmiyorsa uçak alabilirsin.

• Jack! kullanıcısına yanıt

Mercedes'i mi satıp almayı düşünüyorum. Bunu söylemek istemezdim ama. Morarmış Jack için mor renk güzel olurmuş. Teşekkürler esinlenme için 👍😎

Not: Donum "Tommy Hilfiger"

• Morarmış sizler için mor renk isterdim ama olsun gayet yeterli  

• yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt

Cadde ve sokaklarda gördüğün içten yanmalı C-SUV ve üzeri araç sahipleri biyerlerini satıp almadıklarına göre istediğine istediğin yerini satmak konusunda özgürsün. Karakterinizi satmayın yeterli  

• Cm-rc1000 C kullanıcısına yanıt

Hemen Türkiye'ye kesin dönüş yapıyorsun, yastık altındakileri getirenlere bedava TOGG veriyorlarmış.

Bir de ödediği vergilerin hiçbir işe yaramayacak projelere saçılmasını çılgınlar gibi destekleyen yığınla bir güruh var. Çok iyi anlaşırsın onlarla :)))

• mcankb kullanıcısına yanıt

Devlet üniversitesinden mezun olmuş, maaşlı çalışan, basit bir mühendisim. Ben alabiliyorum.

Sen alamıyorsan saçmalama kanka  

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.