Hocam ben Türkiye de ödemiyor muyum ? Bana öpücük ile mi fatura kesiyorlar ? Senin 12 aylık maaşın kaç euro veya dolar ? 12 aylık maaşın ile hangi arabayı alabiliyorsun ? Bana 12 ay ben ne yiyecem içecek kira ödeyecem muhabbeti yapmayın. Ben senden birim olarak daha fazla para ödeyip üstüne senden daha fazla fatura ödüyorum. Çıplak maaşını ve alabileceğin arabayi söyle bu kadar basit. Maaş dan geriye kalanı hesaplarrsan birader ben ne yapayım ? 5.500 maaş 500 lira elektrik 800 lira doğalgaz, 3500 lira kira ? Tam 12 aylık net maaşını söyle.. Ben tam 12 aylık maaşımı yemeyip içmeyip biriktirsem de alamam 72 aylık maaşımı yemeyip içmeyip biriktirsem de alamam. Yurtdışında vasıfsız olsan 12 ay paranı yemeyip içmeyip sıfır araba alırsın. Türkiye de 36 Yıllık uzman öğretmen 12 aylık maaşını yemeyip içmeyip 1 araba alamaz. Siz gurbetçiler bunu idrak edemiyorsunuz. Git bok temize kazandıgın parayı harcama 12 ay sonra alabilirsin. Türkiye de alamazsın zaten 1-2 ayda bir zam gelir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 28 Ekim 2022; 23:35:57 > |
TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı (6. sayfa)
-
-
Yok ya 80km bile yapmaz nerden çıkardın 160-170i
Ne de olsa TOGG kötülemek bedava kanka biraz daha sallasaydın olmaz mıydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlarda ki f*kirlere diyorum venom çocuk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Togg ile Audi kıyas yapıp ekonomik sorunları içine katmak sadece senin yaptığın demagoji değil üstad. Biraz daha çalışmalısın 😁
Alım gücü ve ekonomik durumları eleştirmek
İle
Ülkende yapılan bir ürün ile gurur duymak
Arasındaki farkı bu forumda doktorlar anlamıyor sen nasıl anlayacaksın demagoji üstadı
Bakan açıklamıştı Togg muadilleri ile yakın fiyat olacak demişti ?
istersen reno ile karşılaştır ne fark eder hocam ?
-
Gurur duymak ve sevinmek arasındaki farkı bile bilmiyorsun.
-
Sırf o yuzden uyku hapı aldım zaten yarını uyuyarak gecirecegim herturlu algıya kapatiyorum kendimi. Zaten memleket soyulmuş hak hukuk adalet kalmamış cumhuriyet yıkılmış yerine 5 li çeteler zarrablar vs madenelri götürmüş bide cumhuriyet bayramı kutlaması var yani sadece görüntü mlsf hani halki takan yok halk ev kirası verme derdinde karnını doyurma derdinde köle olmuş ülke bitmiş mlsf moralim sıfır yıllardır. Cumhuriyet bayramı kutlayinca cumhuriyet var dmeek olmuyor sadece uyumaya devam ediyoruz sadece tek adam rejimi olmus. İran'da da benzeri var onlarda hala başörtüsü derdinde bizim rejimde hala basortusu derdinde . Cidden saçma bi hale geldi ülkemizin için e ettiler taş devrine döndük . Müge anli izledim herkes dolandırılmis yani taş devri olsa dolandırıcıya yakalar başını taşla ezerler, ama biz uzay çağında dolandırıcıya dokunursak ceza aliyoruz durum vahim sistem ve ülkemiz icten çökmüş malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 28 Ekim 2022; 23:41:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
72 aylık maaşımı yemeyip içmeyip biriktirsem de alamam.
1000000/72 siz hesap edin artık.
Bu maaşı alamıyorsan kendini geliştir, oku öğren sabahla çalış
Herkes istiyorki Yangel yat Osman...
Araç çok güzel duruyor. Umarım erişilebilir bir fiyattan piyasa sunulur. Yerli bir aracın ilk serisinin halihazırdaki firmalara ile rekabet edebilmesi için fiyat olarak daha uygun fiyatlı olması gerekiyor.
-
36 yıllık öğretmen yan gelip yatıyor mu 12.5K maaş alıyor acaba ?
siz şimdi Büyük Türk Milletine nankör falan da dersiniz ?
-
Hastaneler hasta bulamayacaktı derken?
Bu nasıl kafa lan?
-
Aferin adam ol
Hocam ben sizin hangi ülkede yaşadığınız merak ettim?
Ya yapılan hastane ne ile yapıldı senden benden kesilen ek vergilerle yapılıyor. Haziran ayında maaşın çoğu vergiden yok oluyor?
Abi siz neyi övüyorsunuz onu bana anlatsanıza hangi hastane hangi şehir? Şakamısınız abi
A haber izlemekten artık harbiden akıl yürütmeden yoksunlaşmışsınız
-
İçten yanmalı C-Suv lar ile rekabet edecek seviyede dendi.
Nerenle dinledin
Sen ne gurur duyuyorsun ne de seviniyorsun.
Zaten anlamamış ne demek istediğimi bile )
Basit mühendis al bakalım ben herkesin baz donanımı alabilmesi gerektiğini söylüyorum asıl yerlilesme böyle olur sadece benim alıp almamam değil herkes için ulaşabilir olması gerektiğini düşünüyorum
Senin gibi ben alıyorum sen alamıyorsun gibi ak beyinli düşünemiyorum
İnsan olarak iyi bir insan düşüncesinde değilsin
Arabası olan 2. Eller değerlendiginden malı olan bu arabayı alabilme imkanı olurken Arabası olmayanın bu Arabayı alması Türkiye şartlarında zordur zorlastirmislardır
Buna çanak tutan senin gibi düşünen insanlar olunca bu böyle devam eder ama 2023 e kadar ✊️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcankb -- 28 Ekim 2022; 23:54:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X