Aynen kanka adalet bitmiş. CHP'li vekillerin mahkeme salonunda hakimleri tehtid ettiği görüntüleri dün gördükten sonra bende sana hak veriyorum artık. İyi uykular < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı (8. sayfa)
-
-
Matematikte bilmiyor 😁
Neyse
Biraz açıklama yapayım. Öğretmenler güzel para kazanır güzel izin yapar. Özel ders verir etüd merkezlerinde çalışır güzel araçlara binerler. Yani bana burada hikaye anlatma 😎
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceden yapılmıyordu kanka. Özel hastanenin önünden geçemezdin. Vergi devletiyiz. Bu bir gerçek. Uzaydan para mı gelecek. Boş yorum yapıyorsun..
Noldu kanka. Alabildiğim için akbeyinli mi oldum
Sıkıntı yok senin gibilerin ipliğini pazara çıkardıktan sonra söyleyecek lafı olmayan kelime dağarcığı limitli olanların hakaretlerinden biri. Gayet alışkınım. Neye alışkınım biliyor musun? Sizin bu hallerinize
Belki 78. defa anlattım, tekrar anlatayım. Alım gücünün düşmesi farklı, TOGG'u kodamanların alabileceğini söylemen farklı 👍😎
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomboy_85 -- 29 Ekim 2022; 1:49:34 >
bence o bahsettiğin kişiler mebdeki kadrolu öğretmenler.
genelde parayı vuranlar matematik öğretmenleri ve vuruş şekilleri farklı farklıdır.
mesela ders kitabı yazarlar oradan parayı vururlar.
mesela çevremde ek olarak etüt merkezlerinde çalışanlar var mı bilmiyorum ama etüt merkezlerinde çalışmak işkencedir.
mesela yazılımcı olan arkadaşımın ismini google dan aratmıştım ve ek olarak matematik dersi veriyordu.
mesela bazı yönlerde derece ve diploma yapan arkadaşım ek olarak fiyat artırıyordu.
mesela bunu euro ya çevirenleri de duydum arkadaşım söylemişti.
mesela iyi lisede öğretmensin ve bunu pazarlaman da daha kolay oluyor. (bunu fen lisesi mezunu ve doktor olan çocukluk arkadaşımdan biliyorum. öyle hocası varmış. )
-
Togg geliyor, seneye lozanda bittiginde kimse tutamaz artik bizi 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
15 Temmuz kırmızısıda olsaydı keşke renkler arasinda, evde peynir yok ama olsun avrupanın titremesi karnımızı doyuruyor çok şükür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tövbe tövbe
-
Boş konuşuyorsun hocam, benim kim olduğumu, ne düşündüğümü bilmeden az önceki arkadaşa yaptığın gibi genelleme yapıyorsun.
Amacın ayrıştırıcı söylemler ile insanları kışkırtıp ilgi çekme çabasından ötesi değil. Kısacası "don't feed the troll" diyerek blokluyorum seni
benim anlamadığım bişi var. eskiden araç fiyatlarına isyan ettiğimizde araba üretmiyoruz o yüzden arabalar pahalı diyordu bu ampuller. şimdi yerli arabamız var. gene avrupadaki üreticilerle aynı paraya satılıyor. ee ben ne anladım bu yerlilikten?
-
Her evde 1-2 araç var derken?
Sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Aynen senin enişte 700 bine 2. el araç aldıysa 80-90 milyonluk ülke de herkes araç almıştır.
Allah Allah ule benim kapımda araç yok 2 tane olsun konuşun arabaları benim ise bundan benim haberim yok
fanatik diye bloklamıştım zamanında muhatap olduğunuz şahsın.
üslup aynı.
hep derim fanatiğin aklı olmaz.
-
Siyasiye dönmesin iş ulkemize hayırlı olsun alabilen alsın güzel bir araç gibi duruyor ama testleri yapılınca daha bir yorum yapılır.
C serisi 3 serisinin rengiyle ilgileniyorsan bununda rengine bakarsın. Zenginlere yapılan araçların neden çığırtkanlığımı fakirler yapar bu ülkede sosyolojik konu.
En çok satan renkler, mantıklı seçim. Reklam için yer isimleri ile ilişkilendirmişler. Kapadokyayı kırıp dökerken akıllar nerede acaba?
-
Ülkem ile gurur duydum bir kez daha....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X