Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
2
Favori
16.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse almaz çok pahalı diyen hep fakirler 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt

Umarım istediğin renk bir TOGG alırsın. Aldığında lütfen bu mesajı alıntılayıp bir fotoğraf paylaş forumla.

Eniştene de hayırlı olsun ama herkes aynı imkanlara sahip değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapanların ellerine sağlık. Allah almayıda nasip eder inşallah. Bir gün yollar hep Togg ile dolacak. İlla Suv olmasına gerek yok, sedan ve hb modelide çıkınca piyasada çok göreceğiz tabi daha zamanı var, içimizdeki hainler engel olmazsa Güney kore gibi bir markamız neden olmasın.

• Üretim arttıkça birim maliyet de düşecektir. Elektrikli muadil araçlara göre fiyatı oldukça uygun. 1.4 Egea ile kıyaslayan varsa Egea alabilir. Sözde yerli araba ama ismi bile Yunanca. Egeo Yunanca'da bizim demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    "Hastaneler hasta bulamayacaktı" diyenlere laf etmiş konuyu çarpıtmayın. Şehir hastaneleri gereksiz diyenlerin, pandemi dönemini bu gereksiz denilen hastaneler sayesinde ucuz atlattığımızı bilmeyenlerin üzüntüsünü anlayabiliyorum tabii. Togg'un tutmaması için bin türlü totem yapanlara dert olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 29 Ekim 2022; 9:21:4 >
  • Renklere çok güzel olmuş ayrıca yine isim konusunda çok başarılı olmuşlar. TOGG zaten mükemmel bir marka ismi ama renkleri de kültürümüze ve toprağımıza has yerlerden esinlenerek koymaları çok şık bir davranış. Umarım kaliteli bir otomobil olarak dünyada bir yer eder.

• Erzurum Oltu taşı siyahı harika 

• Yıllarca babayiğit arandı bu fabrika için. Sadece devlet desteği yetmiyor. Koç bile ikna edilmeye çalışıldı ama o çevrelerin yapısına ters geldi. O yüzden Tayyip in etkisi büyük. Emeği geçenlere teşekkür. Fiyat performans ürünü olacağına eminim.

• monacomen kullanıcısına yanıt

Devlet hastanesi kapatıp şehir hastanesi açmak ne bileyim iki sebepten olabilir onlarıda sen biliyorsun.

• Boş iş

• skesk S kullanıcısına yanıt
    Fiyat / performans? :)))))))))

• Gemlik yeşil olmalıydı, mavi olarak Antalya Fethiye varken Gemlik'e ne oluyor? kulaya baya gittim o kadar grisi efsane bir yer değil Türkiye'de baya çok dağ varken griyi ona vermeleri garip. Anadolu'yla kırmızı alakasını anlamadım. Bana sorarsanız kırmızı dediğin Çanakkale'dir. Oltuyu bilemiyorum önceden duymadım ve gitmedim. daha meşhur ve kömür madenlerinin olduğu yerler hoş olabilirdi.

Bu renkleri belirleme süreleri 15 sn falan sürmüştür. Sınava son gece çalışan öğrenci misali renk çıkarmışlar bana göre, Tam yerli araba...

• Param hazır. Kur korumalıdan 50k usd mi çeker togg umu alırım.Yanlız renkler arasında pudra şekeri beyazını göremedim.

• Her kuşu sevdik, alamayacağımız TOGG'un renk seçenekleri kaldı.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 29 Ekim 2022; 10:18:52 >
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt

43 beğeni almış birde  

• Çalışmayan ekmek fabrikasından ekmek çıktığına inanıyor, togg fabrikasından araba çıkacağına inanmıyor. Böyle tipler var çevrede.

• Cm-rc1000 C kullanıcısına yanıt

Memnun değilsen gelip burada yaşayabilirsin seni orada tutan yok. Ha yok gelmiyorum benim burada kurulu düzenim var diyorsan tatava yapma   Vergi ödüyormuş beyfendi orada. Biz burada hiç ödemiyoruz ya zaten. Verginin ne olduğunu ilk defa senden duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 29 Ekim 2022; 10:53:24 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.