Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
2
Favori
16.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanki toyota alabiliyorda togg'a pahalı diyor.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    uçak köprüde avantajlı türkiye ama elektrikli arabada dünyada emsalleri 20b(düzeltme 30b) dolar iken tl ile 400b tl(600b) diyelim -ki yunanistan %15 geri iade ediyor vergiyi bırak, almanya romanya macaristan 9000 yuroya kadar iade ediyor, türkiye bunu dünyada 30b dolar (b00b tl den) satabilecek mi? diyelimki 30b dolardan sattı. sen tutup elin gavuru 30b dolardan togg alıyor üstüne de devletleri para veriyorken, vergiyi bırak, türkiye sana bunu 900b tl den dayadığında oh ne güzel ucuzdan alıyoruz mu diyeceksin?

togg ilk tanıtıldığında elektrikli kdv %18 X ötv %15 idi. sevindik %33 vergili olsa bile. şimdi kdv %18 X ötv %80. buna sevinemem kusura bakmasın kimse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 28 Ekim 2022; 23:14:27 >
  • Renk kartlası biraz daha artırılmalı. Misal mavi gibi mavi olmalı 3 tarafımız denizlerle çevrili, salda gölünden ilham alınıp açık mavi-turkuaz olabilir. British Green tarzında bir yeşil olabilir Karadeniz in yaylalarından esinlenerek. Aklıma gelenler bunlar.

• Off abi aşırı cringe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt

yav satar satar da kârı nereye gider, mühim olan o

• stableRevulation kullanıcısına yanıt

Yerli bir arabanın ar-ge'sine gitmeyeceği kesin.

• hazımsızlığından, insanlara hakaret edip 10 saniye sonra mesajlarını silen, 10 saniye bile yazdıklarının arkasında duramayan bu korkak arkadaşa gereken ceza verilir umarım. yok öyle hakaret edip, korkakça mesaj silip kaçmak. bölüm yetkilisi ilgilenir umarım..

TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 28 Ekim 2022; 21:32:2 >
  • Yav insanları anlamıyorum ulan elin gavuru birşeyi dışarıdan alıp kendi emeğiyle yapıyor satıyor.bizimkilerde yapmaya uğraşıyor, bizim insanımız götünü yırtıyor yok yerli değil yok öyle değil böyle değil .. yok satılmaz ulan devletin milletin yaptığı işi hor görüyor.. elin gavuruda benimsiyor yapılan işi bu bizim diyor bunu bizim ülkemiz bizim vatanımız yapıyor diyor bizimkilerde b.k atıyor herşeye

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Lafı çevirme kardeş. İçinizi biliriz biz sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce de çık(a)mayacak bir hayaldi. Kudurun böyle ağzınızdan köpükler saçın. Siyasi emelleriniz uğruna geçmişteki andavallar gibi ülkeden çıkacak bir değere kösteklik edin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Sizin başkasında gördüğünüz suretler kendi yansımanızdır der Mevlana.

Hayırlı Akşamlar...

• cabriyo kullanıcısına yanıt

20k dolara nerde elektrikli suv var C segment ?

benim gördüğüm avrupada emsalleri 50-55 bin civarında. araştırın siz de, imkan varsa!

1 milyona bile şu an piyasada C suv yok elektrikli. 900 bin olsun ben alırım bi tane.

Asgari ücretli hemen alsın diye üretilmiyor bunlar. Sonuçta o milyonluk arabaları asgari ücretli almıyor, cari açığı asgari ücretli arttırmıyor. milyonluk arabaları alan vatandaşlar arttırıyor cari açığı. onun yerine yerlisini alırlarsa cari açık azalırsa bu ülke kazanır, ekonomi kazandıkça uzun vadede asgari ücretlinin de araba almasının önü açılabilir.

bu araba "aha yerli araba, hani asgari ücretli alabiliyor mu?" demek aptallıktır.

• cabriyo kullanıcısına yanıt
    İster sevin ister sevinme.

İnşallah bu araba satar bir şekilde. Ben ucuz demedim. Belki alamayacağım bile. Fakat bir şekilde satmayı başarırlarsa memleket için yaratacağı katma değer ve arkasından gidecek olanları düşünmek beni mutlu ediyor.

Bir şeye de hamasi yaklaşmayın. Ben bu araç CHP başta iken ortaya çıksa satsın diye dua ederdim. Her haltı politize etmeyin. Belki o aracın hattında çalışacak ekmek yiyecek çocuklarınız.

• Renk isimleride ayrı bi hoş olmuş 😅

• Alamayacağı arabanın rengine sevinen insanlar…. Millet devlet için yoktur,devlet millet için vardır.

• Hayırlı Uğurlu Olsun…

• Kiskanildigimiz ulkelerin arabalarinin yerine bunlari koyarlarsa benim icin basarilidir ama kendileri bile binmeyecek.

• Yok alamayacaksınız yok şöyle yok böyle. Abi her evde 1-2 araç var.

Daha bu hafta enişte 700 bine 2. el araç aldı.

Yaza doğru ben de araç değişmeyi düşünüyorum. Tabi ki tüm sınırlarımı zorlayıp TOGG almak isterim.

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

• Ulan her TOG gönderi haberi altında bir tartışma yeter .... Neyse bunlarda unutulur neler unutulmadı ki.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.