|
Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Chery, yeni sedan modelinin tasarımını gösterdi
-
-
birşeylere benzettim ama çıkaramadım, ya da çinli bir model görünce "kesin yine bir kopya tasarım yapmışlardır" diye beyin şartlanmış :)
gayet güzel model ama chery'nin eski distribütörü çok beceriksiz bir firmaydı, yine saçma sapan bir distribütör ile geliyorlarsa sonuç hayal kırıklığı olur.
bu araba tutulmazsa en büyük sebebi servis yoksunluğu olur, bunu çözmek için bir planları varsa rekabet edebilir bence.
-
Elantradan bol miktarda esinlenme gördüm bende
-
Lexus iç kapı açma kolları aynısı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mermerlerdir gene facia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
320 ye gelirse soru işareti yapar yoksa çöp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Chery yerine proton gelse daha iyi
şeri şeri leydi
-
Togg esintileri var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen Gelme Chery Turkiye'ye.Musterilerini yari yolda birakirsin,hizmette kusur edersin.Bir zahmet gelme canim benim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riggsmartin -- 12 Nisan 2022; 08:48:42 >
-
zaman tasarım çizgileri belli bütün araçlar birbirine benziyor. bu marka özelinde olan bir şey değil.
-
Chery görmeyeli premium olmuş. Oldukça premium bir otomobil olmuş Lexustan izler taşıyor
-
Audi’den calmislar biraz sanki
-
Japon ve Korelilerden sonra piyasayı Çinliler ele geçirecek. 83 milyonluk Türkiye'de böyle yerinde saysın seyretsin ancak Çinliler kadar olamadı yazıklar olsun TÜRKİYE!
-
320 olursa millet sıraya girer, ama bu muhtemelen vergisiz fiyat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araç çok güzel, markasını düşünmezsek tam bir premium otomobil gibi duruyor. Bizde vergisi en düşük olan 1.6 motorda 194 beygir 290 tork sunması da ayrı bir güzellik. Elbette araç özgün değil, sanki Elantra'nın keskinlikleri azaltılmış hali gibi duruyor. Yine de böyle araçlar görmek sevindirici, gönül ister ki olabildiğince çok firma ülkeye giriş yapsın ve rekabet artsın.
-
Ucuz ne kadar marka varsa gelsin. Çinli falan farketmez. Malum ülkede araba almak lüksün de lüksü oldu ampüller sayesinde.
ülkede ucuz araba kalmadı boşuna hayal kurmayalım :)
-
:) 322 bin TL'den başlayacak olan fiyat ülkeye girişidir. Üzerine ÖTV, KDV, KDV'nin ÖTV'si, Gümrük Vergisi ile bayilerin kârını ekleyelim gerçek satış fiyatını buluruz.
Ucuz ne kadar marka varsa gelsin. Çinli falan farketmez. Malum ülkede araba almak lüksün de lüksü oldu ampüller sayesinde.
|
Elantradan bol miktarda esinlenme gördüm bende |
birşeylere benzettim ama çıkaramadım, ya da çinli bir model görünce "kesin yine bir kopya tasarım yapmışlardır" diye beyin şartlanmış :) gayet güzel model ama chery'nin eski distribütörü çok beceriksiz bir firmaydı, yine saçma sapan bir distribütör ile geliyorlarsa sonuç hayal kırıklığı olur. bu araba tutulmazsa en büyük sebebi servis yoksunluğu olur, bunu çözmek için bir planları varsa rekabet edebilir bence. |
şeri şeri leydi
|
320 olursa millet sıraya girer, ama bu muhtemelen vergisiz fiyat.
|
Benzer içerikler
- instagram profilime kim baktı
- tiktok hesap silme
- youtube reklam engelleyici
- instagram hikaye gizleme
- bedava mavi tik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X