|
Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Chery, yeni sedan modelinin tasarımını gösterdi (2. sayfa)
-
-
Dizel Egea'dan pahalı olacağını kabul etmek lazım. Yani 600'den aşağı eli yüzü düzgün araç yok artık bu ülkede.
-
Gereksiz vergi verme fikri çık aklımdan
-
Bilmediğim için soruyorum. Bu chery chevrolet olan değil dimi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil hocam. Chevrolet severler chevy diye kısaltıyorlar oradan aklınızda kalmış olmalı.
Konuya dönersem; gelsinler rekabet iyidir dicem ama ben yine alamıyorum. Artık rekabet bile bu piyasada işlevsiz kaldı.
Bilgi için sağ ol. Chevy yazınca verdiğim tepki. Bu kadar dandik araba yapmış olamaz oldu 😀
Audi A8 + Lexus ES300H + Hyundai Elantra = Chery
Kesinlikle ilk aklıma gelen o oldu. ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dogru tahmin Toyota Camry'nin kopyasi tabi kalitede yanindan bile gecemez -
Dogru tahmin Toyota Camry'nin kopyasi tabi kalitede yanindan bile gecemez
-
Sadece bu değil Çin Kore arabaları birbirinin kopyası idi son yıllarda buna Japonya'da katıldı
Tam asian tasarım çizgileri olmuş iç kısmıda ahşap carbon premium görünümlü ama alayı plastik ucuz malzeme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Guzel olmus. En fullu 499.000 tl den satisa cikarsa iyi satar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea kaç yıllık platform. Bi zahmet daha pahalı olsun ondan. Egea'nın yeni kasasının çıkması gerekiyor, eskidi artık kaç yıl oldu.
-
D+ segmentte bir otomobil ne malı olursa olsun 550 bin TL den aşağı gelmesi mümkün değil. Vietnam malı da olsa Nepal malı da olsa fiyat bundan aşağı olamaz .
Bu başarılı satış grafiği ve malum ülke şartları nedeniyle en az 3 yıl daha kasa değişmez . 2015 te çıkmıştı, 2025 e tamamlarlar onu .
Gelse bile ne kadar ucuz olacakki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ülkeye sağlam bir distürbitör ile gelmesi lazım. bu tür modellerin ülkeye gelmesi fiyatları aşağı çeker.
-
0 km si vergi dahil 200 bin tl ye satılsa bile bizim millet almaz... vardır bi bit yeniği der. milletin enayisi ben olmim der. arızalanırsa rezil olurum der... 200 bin tl ye gider astra g alır...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X