Şimdi Ara

Togg ertelenmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

var,çünkü Türk markası adı altında elektrikli araç teknolojisini ülkeye getiriyor.

zamanla yerli tedarik de gelişir bu şekilde.burada fiat koc ilişkisinde ayni şeyden bahsetmiyoruz.

Atatürk havalimani yetmiyordu, şu an iga dünya liderliğine oynuyor ,sadece yolcu değil kargo olarak da hem de.

40 dakika apronda beklediğin cücük kadar yerde bunları yapamazsın.

zafer havalimani hatalı bir proje,hatalı diye diğerlerine de karşı çıkmak saçmalık.

fiyat pahaligi konusunu iktidara gelen parti değerlendirsin ,ben buna karşı değilim.

doğuda mega şantiye kurdun mu da batıdakine fiyat biciyoruz ?

bak belen gecidine hala çivi çakılmadı ,yap işlet devretle şimdi yap 50tl ödeyecek yuz bin kişi bekliyor

yol yapılmasın 20 sene beklerim devlet yapar diyen militanlara karşıyım ben

adama 20 yıl o yolun bitmemesinin maliyeti ne olacak diyorum

banane diyor

senden de çıkıyor bunun bedeli diyorum

kakalak gibi bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Şubat 2023; 14:55:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o yüzden mi tüm akape söylemlerini tekrarlıyorsun? yalanlarını git başka yerde sırala..

• yav yalanla,şu yazdigin yalan de göreyim haydi bak yukarıda tek kelimesine Bile dokunmadım

hadi buyur  

• en1gma kullanıcısına yanıt

Elektrikli araç teknolojisinden o kadar da uzak değiliz. TOGG'a gelmeden önce bu ülkede elektrikli otobüs üretiliyor zaten. Üstelik batarya yönetim yazılımına kadar yerli. Sadece pil hücreleri dışarıdan geliyor.

Hava limanına yorum yapmıyorum dediğim gibi. Tam olarak vakıf olmadığım bir şey.

Yolun geç bitmesi olayına da inanmıyorum. 90'larda olmuş olabilir ama bugün Ilgaz Tüneli gayet kısa sürede bitti. Yine Osmangazi ve Orhangazi tünelleri devlet eli ile yapılan projelerin parçası. Onlar nasıl bitti? Yani "Biz yapamıyoruz uzun sürüyor" diye bir şey yok. Şu anda Osmangazi köprüsü'nün hazineye yıllık maliyeti 40 bin araçlık geçiş garantisi tutsa dahi 288 milyon dolar. 10 yıl işletse 3 milyar dolara yakın para yapacak. Korkunç bir para bu. Bunu savunamam kusura bakmayın. Kaldı ki Osmangazi köprüsü "Olmazsa olmaz" bir köprü değildi. Sadece yolu bir saat kısaltan bir köprüydü ve alternatif olarak feribot da mevcuttu.

zaferliyim diyorsun ya işte. en büyük yalanın bu. ötesi var mı? bir de gülüyor. akıl yoksunları gibi..

• hahahaha oyu atarken bana hatırlat sana özelden fotosunu yollarım hatta nickimi de yazarım

anlaşılan Türk ve Atatürk düşmanı söylemlerinizi yalanlayacak yüreğin yok zira:)

• ben sana adres veriyorum,belen geçidi buyur gel,20 sene oldu.
    maliyeti de sen çıkar. tir ordan geçerken bildiğimiz bütün duaları okuyoruz:)
    3 milyar dolara 10 yıl taksitle ödenecek şekilde mega şantiye kurulabiliyorsa şahsen o köprüyü 10 yıl bekleyip her sene olmayan ise cebimden yillik 1 milyar lira odememden iyidir.birinde köprü var istersen geçersin,diğerinde elinde koskocaman bir hava balonu var balona para ödersin
    sahi,topuklu efe özlem hanım Kuşadası buharkent yolunu yapacaktı, noldu o iş?
    yazdım 10 milyar lira da oraya, hava balonu:)
    antakyaya mal çıkıyor, nerde benim otobanim 20 hükumet gördü. ,hava gazı.
    feribot yoktu buarada ,kuyruğu vardı, rezilliği vardı
    o bölüm de yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Şubat 2023; 15:49:54 >
  • Zafer'in kafa buysa eğer acilen cumhur ittifakına katılmalı.

• Togg nft alırsınız

sayın akapeli vatandaş. Atatürk düşmanı olan sizsiniz. biz değil. bu mavallarını git de ampullere anlat. bana diil.

şurda savunduklarının tamamı akape icraatı. bir tane zafer partisinin savunduğu şeyi paylaştığını görmedim. bu da demek oluyor ki zaferciyim diye artizlenip aslında zafer partisi arkasına sığınmış akapeli olduğun. akapelilerin de nasıl Atatürkü sevdikleri ortada. boş algı yapıp adamın asabını bozma burda..

• Togg'u ve iha/siha ları siyasi proje olarak gösterip siyaset yapan iktidara cevabı daha önce Yavuz ağıralioğlu Togg açılışında yeterince açıklayıcı konuşması olmuştu. Hatta yakın günlerde Abdullatif Şener de teknolojiye büyük ihtiyaç olduğunu bu ve daha birçok projeyi çok daha ileri götüreceklerinden bahsetmişti.
    Yani size bu işlerden daha ekmek çıkmaz boşuna bocalamayın. En fazla kendi aranızda gülüp eğlenirsiniz.

• zafer in 4 deniz 4 bölge gibi projeleri var

sığınmacıları yollamak var

eğitimi bilimsel temelde tekrar insa etmek var

kuruluş ayarlarına dönüş var

köprü ve yolların kamuya geçişi var ki ben aynı fikirde diilim.

1924 anayasası temelli devlet nizamı var

savunma sanayiindeki ürünlere ve şirketlere tam destek var

azerbaycana tam destek var

dış politikada ne batı ne rusya merkez Ankara var

sınırların komple mayinlanmasi var

bayrağa Atatürke tahammülü olmayanların ,ab den aferin bekleyenlerin asaplarinin bozulması normal  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Şubat 2023; 17:1:36 >
  • motograter M kullanıcısına yanıt

yav bana hikaye anlatma

dokunacagiz damada dediniz mi demediniz mi

paraları damat yiyor dediniz mi demediniz mi

f 35e dönüş yapacağız dediniz mi demediniz mi

sizin kanallarinizda BAS BAS çakma pirpir dron Çin malı maket karton diyen adamlar bağırıyor mu bağırmıyor mu

bu adamları sizin partiniz fonluyor mu fonlamiyor mu

Yavuz agiralioglu demişken, iyi parti açık açık kk yi istemiyorum diyor masayı dagitacaklar böyle giderse

umit ozdag in ittifakına katılırlarsa buradan sizi tek tek etiketlerim,180 derece olmayin sonra  

klasik akape cevapları. hadi koçum naşşş... senin boş algıların palavraların sökmez burda..

• cevap verecek yüreği olmayan yazmasin,14 mayısta arzu edene oy fotosu gönderilir

hadi güle güle

nursirevan seyit ekmeleddin bebecan bekaroglu

@Teterboro  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Şubat 2023; 17:3:41 >
  • fırıldak ağlıyor gene. az ağla.

• aynaya bak,Turklugu Atatürkü anayasadan çıkaracak delikanli anasindan dogmadi daha. o kuzey kurdistani da size yedirirler,ustune pepsi içersiniz.

@Teterboro  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Şubat 2023; 17:13:19 >
  • ne ağladın be... fırıldak akapeli. zaferciymiş. palavracı zaferci..

• söylediklerimin tekini yalanlayamiyorsun daha konuşuyorsun yahu bak hodri meydan 14unde bana yaz özelden sana oyun fotosunu atarım
    siz akepenin bu memleketteki en büyük sigortasisiniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.