Şimdi Ara

TOGG fabrikasında eylem başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
4.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fondaş medya ve malum kitlenin mutluluğu kısa sürdü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Togg ile ne alakası var bu işin ? Taşeron firma vermemiş maaşları. Bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odatv başlığı aptallar için tasarlanmış ve yayınlanmış bir başlık. o kadar basit !

Ahaber Tele1 ODATV vs hepsi aynı !

bunu anlamayan da aptal !

• astegon kullanıcısına yanıt

Halkın kutsalını alenen aşağılamaktan işlem yapılabilir…

• Bu kitle istesede anlamaz! Kalan kitleye anlatıyorum. Hala anlamayıp işin uzmanı gibi yorum atan var.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 6 Ağustos 2023; 17:47:40 >
  • fas2802 kullanıcısına yanıt

+1 😎👍

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Her yazılanı kötüye yormak neden? Nedir bu tepki? Kötü bir şey mi söyledik? Fabrika yapım aşamasındayken canlı yayın vardı. İçini göstermesinler, aynı şekilde kalsaydı. Canlı yayın devam etseydi. Gireni çıkanı görenler laf edemezdi. Bu tartışmalar olmazdı. Çok basit bir şey. Vad edilen 2023 üretim adedi ile teslim adedi tutmuyor, büyük ihtimalle tutmayacak. Talep olmasa anlayacağım, bilerek az üretiliyor derdim. Talepte çok (177 bin kişi ön sipariş) . Millet yatırdı paraları arabaları bekliyor. Mustafa Varank 2022 yılında 2023 üretim adedini 17-18 bin demişti. Sonrasında muhtemelen seçim gazına 20-26 bin olarak güncellendi. Yeterince üretilemediği bu kadar talebe rağmen teslim edilememesinden belli değil mi? Yeterince üretilemiyorsa bir yerlerde sorun vardır anlamına gelmez mi? Bunları yazıp çizmenin neresi suç? Gazeteciler fabrikayı gezmiş. Ama mualif, ama yandaş her kesimden gazeteci var mı orada? Zannetmiyorum. Yoksa, neden yok? Öyle ya milli dedin mi, tüm Türkiye demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teteni -- 7 Ağustos 2023; 23:38:23 >

• Piyasada gezen 23728 Togg var. Hani 177 bin ön satış vardı. İlk 4 ayda 4145 adet satış gerçekleşmiş. Bu araç yeterince üretilmiyor mu? Fabrikamızın kapasitesi artacaktı. Yurt dışına da satılacaktı.

• teteni T kullanıcısına yanıt

Hocam togg secim icin yapildi

gorevinide tamamladi

ilerde foyasi ortaya cikicaktir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.