Şimdi Ara

Togg T10X için Eylül ayına özel yüzde 0 faizli kredi kampanyası başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birkaç tüketim verisi benden daha iyi olanlar var

Bu Ankara Balıkesir rakım aşağıya doğru 115km ağırlıklı kullanım

Togg T10X için Eylül ayına özel yüzde 0 faizli kredi kampanyası başladı

O yolun dönüşü bu sefer rakım yukarı ve biraz daha hızlı Balıkesir Ankara

Ankara Antalya ,Antalya da dolum sonrası verileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 4 Eylül 2024; 23:2:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erwinsmith06 kullanıcısına yanıt
    Yol haritasında bahsettiğiniz modeller de var. Yazılmamış pazarlama kuralları der ki "İlk model herkesin arzu duyacağı bir model olmalı ki sonraki modeller ilk modelin yarattığı imajdan faydalanıp satılsın." Yoksa ilk model Lada gibi bir araba olsa kim almak isterdi Togg'u. ?

Toyota imajını değiştiremediği için lüks için Lexus markasını oluşturdu. Kimse kaliteli de olsa Toyotaya mercedese yakın para vermek istemiyordu.

• Türkiye’nin yüzde 50’si civarı asgari ücretle yani aylık net 17002₺ (OnYediBinİkiTL) ile çalışıyor bu sırada. Ev kirası, elektrik-su-internet faturaları, aidat, gıda, giyim, yol,.. vb. giderleri var. Yerli otomobilimizi almak için aylık 70000₺ (YetmişBinTL) ödemek bu insanlarımıza zor gelmeyecektir kesinlikle.. Halkımızın otomobili TOGG.

• togg phev olsaydı alabilirdim...elektik bitecek stresi ile yasanmaz..

• Ayrıca şu an bu kampanyaya ek olarak, trumore uygulaması ile araç alımında Togg sahibi birisinin referans kodunu kullanırsanız sizin Togg hesabınıza 10.000₺ yükleniyor hemde referans sahibinin Togg hesabina 10bin yükleniyor , kod sadece bir alımda tek seferlik kullanılabiliyor .

Kod kullanmak isteyen olursa benim referans kodu kullanılabilir, henüz kullanılmadı

Referans kodu: 84ZQX

• TOGG Sedan gelince satışları artar. Sedan kıtlığı var piyasada.

Yine de 700 bin kredinin bir anlamı yok bence, vermişken 1 milyon 400 bin tamamina kredi ve 48 ay 0 vade farkı ver, insanlar aylık 30 bin TL taksitle bir şekil TOGG'a girer.

• 1.400.000 para, 48 ay, yüzde 0 faiz...........

Bence direk beleş versinler.

Bankaların verdiği kredi vatandaşın mevduatı veya vergiler.

48 ay benim param ile arabaya bineceksin ve kar etmeyeceğim. Gökten inmiyor o paralar dostum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yerli ve milliyse fiyatını 700000 yap. Tamamını bilmem kaç ay ve 0 faiz ile ver. Sonuna kadar destek verelim. Yolları Togg ile dolduralım. Hem biz kazanalım hem ülkemiz kazansın.

Haaa yerli ve milli olması önemli değilse ve piyasadaki diğer araçlarla yarışacak kalitedeyse o zaman bunu siyaset malzemesi yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 5 Eylül 2024; 16:24:13 >
  • Aracın direksiyon kutusu Hyundai Mobis marka. Hızlı şarj sistemi Çin'den geliyor. Bataryaların yüzde kaç yerli olduğu muamma. Amortisörlerin ve jantların kim tarafından üretildiğini hala bulamadım. Bazı kaynaklarda Maysan ve CMS'ye geçiyor ama elle tutulur bir somut veriye hala ulaşamadım. Yani araba çok da yerli bir otomobil değil. Belki de Türkiye'deki yabancı firmaların otomobilleri bile daha yerlidir. TOGG'un bu konuda maalesef ciddi dezavantajları var.

Fiyatının düşmesi için bu parçaların yerini yerli muadillere bırakması gerekiyor. Elektrikli direksiyon kutusu üretilebilir. Hızlı şarj sistemi için harici radyatör ve su pompası koyuyorlarmış çünkü aşırı ısınıyormuş. Baz donanımda hızlı şarj kaldırılabilir. 30 saat şarjı da beklesin ama bana arabayı 800 bine 900 bine versinler ben razıyım.

Ya da tamamına kredi 48 ay 0 vade gayet iyi bir teklif. VW ID ailesi gelince aynı paraya 700 km giden ID.7 verirlerse sıkıntı olur.

Elektrikli otomobil üretmekte son derece zor ve sofistike hale geldi.

TOGG'a vizyoner bir lider gerekiyor.

• kadobjk kullanıcısına yanıt

Maalesef para tutan parçalar ithâl.

Hızlı şarj sistemi Çin

Direksiyon kutusu Hyundai Mobis G. Kore

Amortisör, jant ithâl (?)

Çıkma parçalarda kodlarını sorguladım yerli üreticilerde göremedim.

Motor Bosch marka Alman

Batarya Çin-Türk

E bu arabanın her şeyi dolarla gelirse nasıl ucuz olabilir?

Aselsan vs. dijital ekran üretiyor mesela, yerlileştirme yapılması lazım. Azar azar ithâl parçaların gidip yerine geri dönüştürülmüş ham maddeler ile sürdürülebilir parça üretimi yapılmalı.

Audi e-Tron'lar devasa geri dönüşüm fabrikasından çıkıyor. Camına kadar geri dönüştürüyorlar arabayı.

Tesla normalde ucuz. Vergilerle 1.790.000 tl ye satılıyor. Düşün ki Almanya’da üretiliyor, nakliyesi var, o fabrika işçi çalışmıyor kar ediyor, Gebze’de üretilen 1923.000 tl , 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Satışlar iyi olsa bu kampanyaları zor görürüz

• amanhem kullanıcısına yanıt

Tesla SR 53kw 1.790 ucuz lfp bataryalı

Togg SR 52.5kw 1.508 pahalı performanslı NMC bataryalı, Cam tavanlı

teslada renk seçersen 1.900 ü geçiyor,Tesla aynı ÖTV diliminde ama baya kazık fiyata,renkli Tesla nın fiyatı , 88.5kw bataryalı uzun menzil full toggdan pahalı Togg T10X için Eylül ayına özel yüzde 0 faizli kredi kampanyası başladı 

• hayret, nerde yerli ve milliciler?

www.yeniakit.com.tr
    Kararı resmen duyurdu! 30 bin TOGG alınacak
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/karari-resmen-duyurdu-30-bin-togg-alinacak-1725544.html

• Kredi tablosu şu şekildeymiş

• Togg da isi pompasi sorunu cozuldumu?

On konsol biraz daha sade ve şık olsa cok guzel arac.

• 60 ay vade araç değerinin %80'ne kadar bir kredi yine 1-2 oranlarında mantıklı olur. Yani misal 1.5 milyon bir araca 1.2 milyon kredi verilmeli. Neden yapılmaz ki?

Şuan alsan 70000 çok gözüküyor ama ocaktan sonra 40000 e düşmüş olacak. Zam alacaksın

Togg ,corsa dengi çıkarsa bu sefer de Türk malı düşmanları , " şahin gibi teneke yapaydınız herkes alsaydı " der ve yine almazdı. Siz hiçbir şeyi haketmiyorsunuz.

İnanmıyorsan togg b suv çıkınca bu yorumu hatırla.

600 bine arabası olup satan birisi üstüne biraz ekleyip peşinatı ödeyip, 3 ay kadar sorun yaşayarak bunu satın alabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.