Şimdi Ara

Togg T10X'in en dolu versiyonu %40 ÖTV dilimine girdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖTV'de bir düzenleme olacak demek ki. Hangi dünya ülkesinde verginin vergisinin vergisi alınıyor acaba? Bu arada doğru mu saydım bilemiyorum. O kadar çok üst üste vergi ödüyoruz ki. ÖTV KDV ıvır zıvır say say bitmiyor ama ne hikmetse üst üste binerek katlanıyorlar.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Troller eleştirenleri vatan haini ilan etmeye geldi mi diye baktım gelmemiş xd

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Ben v1 sahibiyim en çok bize yaradı bu haber. 2. El Satışta herkes 200 bin lira daha koyarım V2 alırım diye düşünüyordu, artık bizim açgözlü insanımız yeni fiyatına göre ilana koyacağı için ve diğer insanlar da eski fiyatını bildiği için o fiyattan kimse almak istemeyecek herkes uzun menzil v1'e yönelecek ikinci elde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matrah düzenlemesi şart oldu artık

• Bu fiyata togg Almam diyenler fiyatlar oturunca yine alır. 1.6 dizel egea cross 18xx olmuş. (vergilerden vs. Bağımsız siyaset yapmıyorum siyaset olarakta kimin ne düşüncesi olduğu umurumda değil). 1.5 güncellemesi olan 2023 model togga biniyorum. Araba gerçekten güzel. Problem 0 a yakın imkanınız varsa alın binin. Ne tesla alanı yargılarım ne togg alanı yargılarım. Arabalar güzel. Ama benim fikrim hala %10 ötvlere elektrikli araba alabiliyoken gidipte benzinli veya mazotlu araba almayın. (bide hyundai ioniq falan almayın. Adamlar hala bakıma çağırıyor. Hiç bişey yapmıyor para istiyor.) Tesla, togg, mini, byd vs. bütçenize uygun ne denk getirirseniz kaçırmayın derim. Garanti bozulmasın diye 10 binden 10 bine yağ bakımına 15 bin tl verip 1 gününü servise beklemek büyük rezillik. Benim araba 40 binde servise gitti. 1.5 güncellemesi yapıldı polen filtresi değişti kontrolleri yapıldı binmeye devam.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Hocam hesap hatanız yok mu?

36 ay 2.69 aylık faiz oranı işleniyor buda aylık 96.686TL tekabül ediyor.. Toplam ödemede : 3.444.700,00TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt

Meridiyen ses sistemi alma araç 1900 TL lere geliyor.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Abi bizim insanımız bu forum'da japonya'dan 200 liraya aldığı PSN hesabını 1000 liraya satmaya çalıştı

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Matematik hocanı.....

• Yuh bu paraya 326 beygir 230e satılıyor.

• Sorun Sıkıntısı Bitmeyen Arabayı Kim Ne Yapsın. Zararına Sattım Kurtuldum En Güzeli Tesla. Oda 1 Aya Teslim Edilecek

• dobrasam kullanıcısına yanıt

Hocam düz yazdım işte. Sen 2500 olmayacak şekilde opsiyon ekle çıkar ayarla işte.

• Opsiyonların ya fiyatını düşürecekler yada vergi düzenlemesi yapacaklar. Bu koşullarda fiyat çok afaki bir rakam olmuş.

• BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

onlar her yerde. bir yere gitmelerine gerek yok. zaten ordadırlar.

• Yerliyse milliyse madem,yap Egea ayarında bir araba, sat 1 milyondan alsın madem vatandaş.
    Uygun kredi imkanları da yap

• Bari araç kendine gelene kadar 150 bin km şarjı bedava yapsalar, sonuçta yılda milyon araç üretmiyorlar ,milletin ödediği kw x 3 tl elektrik devlet için 1tl ye bile gelmiyor bu gidişle yakında togg umuz tabuta girer

• Drift D kullanıcısına yanıt

Araba deli gibi satıyor. Daha bu ay 3000 den fazla sattı. Fiyat olarak gayet iyi. Ses sistemi ve akıllı sürüş almazsan vergisi düşük. O paraya 3008 bile alamazsın. En boş paket v1 bile tipsiz byd dolphinle yakın paraya.

50 bine daha iyi ses sistemi kurarsın o 20 binlik paketi de sonradan aktifleştirme var. Kredi imkanı da gayet iyi. Seneye zaten 40 küsür bin şimdinin 22 bini gibi bişey olacak.

Param olsa gider alırdım bu rakamlara patron çıldırmış

• Ulan yerli ve milli araç diyorsun, propagandasını yapıyorsun aracının yerli olmayan yüksek fiyatından dolayı millet alamıyor veya daha iyisini sunan varsa alternatiflere yöneliyor. Bari ÖTV dilimini biraz genişlet de senin yerli ve millî TOGG'un diğer vergi dilimine girmesin de ürettiğin arabanı vatandaşına satabil. Böyle bir akıl tutulması yok.  

• quote:

Geçtiğimiz haftalarda elektrikli otomobillere yönelik kredi tutarlarında yapılan güncelleme ile alt limitin 1.6 milyon TL'den 2,5 milyon TL'ye yükseltilmesi, Togg fiyatlarına zam gelebileceği şeklinde yorumlanmıştı.

Tamam, eyvallah, kredi alt limiti 1,6 milyon TL'den 2,5 milyon TL'ye yükseltilmiş. Güzel, olumlu bir gelişme bence.

Peki burada TOGG'luk ne var ki, gidip fiyatlarını zamlıyor? TOGG'a etki eden nedir? Maliyeti mi artıyor? Kredi alt limiti artınca neden fiyatlarını zamlıyor abi?

Tekrar basitçe bakalım; devlet diyor ki, elektrikli araba alacaksan, ben sana 1,6 milyon TL yerine artık 2,5 milyon TL vereceğim. TOGG'da gidip fiyatlarını zamlıyor. Neden? Herkes alamasın diye mi yoksa? Bir art niyet mi var?

TOGG neden fiyatını arttırdı, sebep ne?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.