Şimdi Ara

Togg T10X'in en dolu versiyonu %40 ÖTV dilimine girdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    Kampanya yapmayınca görüyoruz satış adetlerini. 3000 çok fazla değil ayrıca

• lextor L kullanıcısına yanıt
    Hayatım da bu kadar saçmalayan bir insan görmedim. Makarnanın zararları konulu makale yazsam senin yazdığın yazıyı makaleme koyardım :D

• kış paketi ve akıllı destek paketini standart yap sanki çokta elzem bir şey yıllardır normal klimalı araca bindi millet. Ayrıca full paket seçipte kimse almaz zaten 2.500 tl az para değil

• Ne de olsa yerli ve milli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaten tek motorlu yeni kasa Tesla Model Y yi beklemekte fayda var. Onun kısa menzillisini tercih ederim fazla fark yok v2 uzun menzille km olarak diyorlar. Tüm araçlara önce eşit kredi imkanı gelsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    150.000 liraya can güvenliği olmayan arabaya bineceğime hiç binmem daha iyi :D ölüm riskli kaza 1 veya 2 kere oluyor ondada zaten şansın yok ölüyorsun hemen ....

• Hazır fiyatlar böyleyken Teslanın Acilen %10 dan Sr getirmesi lazım. Ondan sonra görelim bakalım Togg araba satabiliyor mu

• BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Kampanya yapılmasa fiyatını düşürürler. Togg kampanyalı kredinin bir o kadarını bankaya ödüyor. Yani alan kişi fazladan 1m ödeme yapıyorsa togg bir o kadarını daha veriyor. Detaylı anlatan bir yt kanalı vardı. Hiç kampanya olmasa bütün paketler en alt dilimden girip 500 bin daha hesaplı olsa yine aynı satar.

3000 büyük rakam megane etech Fransa da ayda 7000 gibi satıyor. Basit bir hesapla aynı alım gücü burda olsa bu araba 10000+ yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçten yanmalılara bakıyorsun, Bisiklet alıyormuş gibi matrah belirleyip MAKSİMUM vergiyi kitliyorlar.
    Elektrikliye bakıyorsun, Hala motor gücüne göre vergilendirme yaparak tavanı es geçip vergiyi tabandan toplamaya çalışıyorlar.

KW (Motor gücü) değerine bakmadan MATRAH'a dayalı vergilendirme sistemine geçilerek , Lüx ve Lüx olmayanı ayırmaları gerekiyor. Bu sayede Togg ve diğer çinliler aynı fiyat bantlarında olmasına rağmen devletin sağladığı katkılarla togg tercih sebebi olacaktır. Özellikle de 4WD versiyonunda.

• Araba sektöründen çok anlamıyorum ama şöyle 250-300 km menzilli bir aile sedanı yapsalar, donanım olarak da baz donanımla ucuza satsalar isteyen full donanımla biraz daha pahalı alabilse yapamazlar mı acaba? Ya da elektrikli SUV ve sedan arabadan hariç kendini ispatlamış bir motorun lisansını alıp yine ucuz bir aile sedanı yapsalar içten yanmalı. Elektrikli isteyen onu, içten yanmalı isteyen bu ucuz aile sedanını alsa. Gerçi üretim bandı, yeni yatırım falan çok zorlar ama dediğim Egea sedan gibi, symbol sedan gibi baz bir şey. Keşke sermaye olsa öyle bir işe girişebilseler. Teşvikler falan gene olsa iyi satarlar diye düşünüyorum. Millet eski arabaları yaptıra yaptıra yamalı bohçaya döndü ortalık. Sanayi esnafı zengin oldu. Güvenlik sıkıntısı da var eski araçlar Allah'a emanet hiç bir güvenlik donanımı yok kırılıyor millet hala doğanlarda şahinlerde toroslarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 9 Nisan 2025; 16:58:11 >
  • Uzun menzil V2 hala 1.930 a üstelik 500bin Kredi ile alınabiliyor, konfigüratorden bakın

Alttaki araç V2 donanım,meridian ses sistemli,beyaz deri koltuklu, sadece cam tavan yokTogg T10X'in en dolu versiyonu %40 ÖTV dilimine girdi 

Togg T10X'in en dolu versiyonu %40 ÖTV dilimine girdi

• Çiğne beni be çiğne

Togg T10X'in en dolu versiyonu %40 ÖTV dilimine girdi

• FısFısss kullanıcısına yanıt

•0 - 400.000 TL aralığında olan için azami %70'i,

•400.000,01 - 800.000 TL aralığında olanlar için azami %50'si,

•800.000,01 - 1.200.000 TL aralığında olanlar için azami %30'u,

•1.200.000,01 - 2.000.000 TL aralığında olanlar için azami %20'si kadar taşıt kredisi kullandırılabilmektedir.

Kısacası piyasadaki arabalar zaten 1.200'den başlıyor yüzde 20'den daha fazla kredi vermiyor sevgili Mehmet Şimşek Beyefendi.

• Hiçbir şey yazasım gelmiyor. 365 gün oruç tutacağım artık.

• Sırf Tesla %10'a yeni SR'ı sokamasın diye inatla %10 dilimi esnetmediler. üst paketler %40'a geçmeye başladı tutuyorlar hala.

Bir %20 yapsalar biliyorlar ki Tesla'da girecek oraya.

Tesla'yı daimi %40'ta, uzun menzil Togg'ları %10'a da tutmaya çalışma hesabındalar bence. hatta oranları değiştirseler bile bir daha sokmazlar Tesla ile Togg'u aynı dilime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 10 Nisan 2025; 12:50:9 >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    o öğretmen memurun altında şu anda araba vardır.acaba onu nasıl aldı :-)

• Drift D kullanıcısına yanıt
    mesela örnek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.