Şimdi Ara

TOGG, 'togg.com' alan adı için açtığı davada haksız bulundu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
1
Favori
15.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İşin tuhafi Domain whoiste kimde olduğunu gösteriyor yani private yani özel değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çözüm:

realtogg.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    İşte klasik küçük düşünür zihniyetini çok güzel kaleme almışsın. Karşı tarafın savunucusu demek ile çağdaşlığını bir kez daha sergilemiş oldun :) Sen ve senin zihniyetindekiler yüzünden bu ülke bu halde. Amerika’da bir siyahi ölse sosyal medya üzerinden no racism yazar hatta forumda konu açarsınız ama konu gel gelelim kendi ülkendeki vatandaşın olunca karşı taraf savunucusu oluyor. Çok komik bir çağdaş bireysin ama benim yaptığım yorumda iki tarafada aynı duyguları beslediğim açık bir şekilde yazıyor fakat senin zihniyetine göre dededen toruna nesil CHP’li çıkıyorsunuz güya kadın haklarını savunan sizler devlet makamlarında başörtü takılmasın istiyorsunuz ve gariptir ki işin içine cumhuriyet öncesi olan Osmanlı’yı da dahil etmen bir hayli kindar ve fesat olduğunun göstergesidir. 20 yılda satılanlara sıra gelene kadar bu ülkede satılan milyonlarca beyin ve önüne çıkılan bir o kadar fikir mevcuttur. Kıskandığınız Avrupa’ların kalkınmasına sebep olan büyük köklü firmalar yüzlerce yıla dayanırken, o parlak fikirli yöneticiler solculuk sağcılık ile uğraşıyordu aynı şu anda senin uğraştığın gibi. Bu sebeptendir ki ülkesini en ufak fırsatta terketmeyi düşünecek bir beyin olarak yorumlarımı anlamanı zaten beklemiyorum. Yapıcı değil her zaman yıkıcı olmaya mahkum edilmişsiniz tez zamanda Avrupa’nın lider THY ile dilediğiniz ülkeye kaçmanız dileğimle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Boşuna harcanan paralar bunlar…. Bu araç seri üretime çıksın bırak yurt dışını yurt içinde bile yüzüne bakan olmayacak …

SUV olanı en aşağı +500 bin TL den satışa çıkar. Kalitesi belli değil, işçilik bilinmiyor, yedek parça durumu ne olacak, servis işi ne olacak bir çok bilimmezlik ile kimse bu topa girmeyecek.

550 bine Togg mu yoksa Sportage mi dediklerinde Togg diyen nerdeyse hiç çıkmayacak…

O yüzden uluslararası domain felan hikaye…

• quote:

Orijinalden alıntı: ademtrn7

İşte klasik küçük düşünür zihniyetini çok güzel kaleme almışsın. Karşı tarafın savunucusu demek ile çağdaşlığını bir kez daha sergilemiş oldun :) Sen ve senin zihniyetindekiler yüzünden bu ülke bu halde. Amerika’da bir siyahi ölse sosyal medya üzerinden no racism yazar hatta forumda konu açarsınız ama konu gel gelelim kendi ülkendeki vatandaşın olunca karşı taraf savunucusu oluyor. Çok komik bir çağdaş bireysin ama benim yaptığım yorumda iki tarafada aynı duyguları beslediğim açık bir şekilde yazıyor fakat senin zihniyetine göre dededen toruna nesil CHP’li çıkıyorsunuz güya kadın haklarını savunan sizler devlet makamlarında başörtü takılmasın istiyorsunuz ve gariptir ki işin içine cumhuriyet öncesi olan Osmanlı’yı da dahil etmen bir hayli kindar ve fesat olduğunun göstergesidir. 20 yılda satılanlara sıra gelene kadar bu ülkede satılan milyonlarca beyin ve önüne çıkılan bir o kadar fikir mevcuttur. Kıskandığınız Avrupa’ların kalkınmasına sebep olan büyük köklü firmalar yüzlerce yıla dayanırken, o parlak fikirli yöneticiler solculuk sağcılık ile uğraşıyordu aynı şu anda senin uğraştığın gibi. Bu sebeptendir ki ülkesini en ufak fırsatta terketmeyi düşünecek bir beyin olarak yorumlarımı anlamanı zaten beklemiyorum. Yapıcı değil her zaman yıkıcı olmaya mahkum edilmişsiniz tez zamanda Avrupa’nın lider THY ile dilediğiniz ülkeye kaçmanız dileğimle.

klasik sizin mahalle yalancılığı,

bu ülke atatürk zamanında kadınlara dünyada olmayan seçme ve seçilme hakkını verdi. bu ülke atatürk zamanında dünyada hala rekor kabul edilen büyüme hızı yakaladı. bunlar yadsıyamayacağın gerçekler. evet o avrupa ve dünyanın firmaları yüzlerce yıllık geçmişe sahip, bravo güzel saptama ama eksik. avrupada bilim ne zaman kilisenin istibdatından kurtuldu. ibrahim müteferrika matbaayı getirdiğinde dangalak şeyhülislamlar günahtır diye fetva verirken avrupa ilerlemenin yolunu açıyordu. senin padişahların halk açlıktan kırılırken borç parayla saray yaptırıp lale devri yaşarken avrupa fabrikalar kuruyordu. senin pahişahın acaba bana karşı gelirler mi diye donanmayı kilit altında çürütürken avrupalı denizlerde devleşiyordu. bunlar yadsınamaz gerçekler. merak etme benim mahallem bu ülkeyi terk etmez çünkü kanlarıyla canlarıyla kurduğular ama seninkiler vahdettin örneğinde olduğu gibi terketmek için saniye durmaz. bu ülke kurtuluş savaşı zamanında gördü kimin vatansever olduğunu. kıssadan hisse: burası a haber değil, boşuna mahallenin yalanlarını burada satmaya çalışma.

Bence senin gerçekten çok büyük sorunların var. Bu ülke Atatürk öldükten sonra hiçbir şey yapılmadı diye başlattığım cümleleri tekrar padişah dönemine getirip ve tekrar sizin mahalle bizim mahalleye bağladın. Sen ve senin gibi sığ düşünceli insanları ayrıştıran insanların hiç bir geleceği zaten olmayacak. Sen solcu bir bağnazsın ben ise gayet tarafsız konuşan bir birey farkımız buradan çıkıyor. Bu ülkenin en solcuları şu anda ülkeden kaçmak için en ufak bir zamanı kolluyorken gelipte burada bu ülkeyi terketmez deme. 20 yıldır iktidar olamayan Kılıçdaroğlunda hata aramak aklınıza gelmez önce kendinizi eleştirmeden başkalarını eleştirerek bu ülke daha çok bu kervan ile yürür. Sen ve senin gibi ayrıştırıcı zihniyetlerde sadece konuşmaya ve bulduğu fırsatlarda kaçmaya devam edecek.

• quote:

Bence senin gerçekten çok büyük sorunların var. Bu ülke Atatürk öldükten sonra hiçbir şey yapılmadı diye başlattığım cümleleri tekrar padişah dönemine getirip ve tekrar sizin mahalle bizim mahalleye bağladın. Sen ve senin gibi sığ düşünceli insanları ayrıştıran insanların hiç bir geleceği zaten olmayacak. Sen solcu bir bağnazsın ben ise gayet tarafsız konuşan bir birey farkımız buradan çıkıyor. Bu ülkenin en solcuları şu anda ülkeden kaçmak için en ufak bir zamanı kolluyorken gelipte burada bu ülkeyi terketmez deme. 20 yıldır iktidar olamayan Kılıçdaroğlunda hata aramak aklınıza gelmez önce kendinizi eleştirmeden başkalarını eleştirerek bu ülke daha çok bu kervan ile yürür. Sen ve senin gibi ayrıştırıcı zihniyetlerde sadece konuşmaya ve bulduğu fırsatlarda kaçmaya devam edecek.

bana sığ diyip kendin benimle yarışıyorsun. 20 yıldır iktidar olmayan birinde ne suç arayacağım. ikincisi , aldığım eğitim ve yaşamım gereği ne sağcıyım ne solcu. hatta politikadan nefret ederim. ayrıştırıcılığa gelirsek onun da ağbabalığını kimin yaptığı belli. o yüzden bana boşuna yazıp durma. benle eşleşebilmen için bilgi ve fikre sahip olman lazım ki öyle bir durumda karşı mahallelerde değil aynı mahallede olurduk!

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

bana sığ diyip kendin benimle yarışıyorsun. 20 yıldır iktidar olmayan birinde ne suç arayacağım. ikincisi , aldığım eğitim ve yaşamım gereği ne sağcıyım ne solcu. hatta politikadan nefret ederim. ayrıştırıcılığa gelirsek onun da ağbabalığını kimin yaptığı belli. o yüzden bana boşuna yazıp durma. benle eşleşebilmen için bilgi ve fikre sahip olman lazım ki öyle bir durumda karşı mahallelerde değil aynı mahallede olurduk!

Alıntıları Göster

Kendini dev aynasında görmenin tavan yapmış halisin....

Ayrıştırma dediğin şey ulkede ne zaman basladi haberin bile yok belli ki.

Neyse sen o süper zekalilarin oturduğu mahallede oturmaya devam et, hatta mümkünse hic çıkma ordan.

Memleket bi magara adamından kurtulmuş olur en azından.

Sen ciddi olarak sorunlu bir bireysin. 20 yıldır iktidara karşı kaybetmenin tabi ki sorunlarını ve suçlularını aramayacak mısın ? Hee ben aramam gözümü kapatır oyumu dedemden bana miras kalan devşirmeye uğramış partiye atarım diyorsan o da senin hatandır. Sen buz gibi kör kütük bir solcusun sözlerinde ki kibir ve bilinçsizlikten çok net anlaşılıyor. Seninle eşleşebilmem için senin seviyelerinde geziniyor olmam gerekiyor haklısın. Fakat sen bu konuşmayı bir tinder match eşleşmesi edası ile yapıyor olman bile senin çok ciddi sorunların olduğunun bir tespiti. Ana konu dışında her farklı başlığa giriyor olmanda ne kadar haklı olduğumu gösteriyor. Haa bu arada bir CV yazda karşılaştıralım bakalım hangimiz daha donanımlı ! Sayın asosyal yarbay bey !

• quote:

Sen ciddi olarak sorunlu bir bireysin. 20 yıldır iktidara karşı kaybetmenin tabi ki sorunlarını ve suçlularını aramayacak mısın ? Hee ben aramam gözümü kapatır oyumu dedemden bana miras kalan devşirmeye uğramış partiye atarım diyorsan o da senin hatandır. Sen buz gibi kör kütük bir solcusun sözlerinde ki kibir ve bilinçsizlikten çok net anlaşılıyor. Seninle eşleşebilmem için senin seviyelerinde geziniyor olmam gerekiyor haklısın. Fakat sen bu konuşmayı bir tinder match eşleşmesi edası ile yapıyor olman bile senin çok ciddi sorunların olduğunun bir tespiti. Ana konu dışında her farklı başlığa giriyor olmanda ne kadar haklı olduğumu gösteriyor. Haa bu arada bir CV yazda karşılaştıralım bakalım hangimiz daha donanımlı ! Sayın asosyal yarbay bey !

Adamdaki zihniyete hayran kaldım yalnız.

Utanmadan "20 yıldır hükümet olmayan partide ne sorun arayacağım" diyor.

Sorunun kendisi zaten bu.

Bir ornek vermek gerekirse (aptala anlatir gibi)

20 yildir sampiyon olamamış takimda gerek yonetim gerek oyuncu gerek idari kadro degisiyor. Sampiyon olabilmek için calisiyorlar, degisiyorlar..

Her sene şampiyon olan takimda ne sorun olsun? Asil sorun 20 yıldır sampiyon olamayan takimda.

Buna bile akli kesmeyen zihniyet kendini ulkenin kurtarıcısı sanıyor.

Cidden çok ciddi sorunları var arkadaşın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Kendini dev aynasında görmenin tavan yapmış halisin....

Ayrıştırma dediğin şey ulkede ne zaman basladi haberin bile yok belli ki.

Neyse sen o süper zekalilarin oturduğu mahallede oturmaya devam et, hatta mümkünse hic çıkma ordan.

Memleket bi magara adamından kurtulmuş olur en azından.

Alıntıları Göster

valla bizim mahalle ileri, mağara zihniyetinde kimlerin yaşadığı belli.

• quote:

sana tek bir şey söyleyeceğim, son ankara seçimlerinde trafoya kedi girmedi, sandıklar kontrol edildi ve başkan değişti. başka söyleyeceğim yok.

not: cv ile donanım karşılaştırmak, hakikaten muhteşem geri vuruş, kendin mi düşündün google dan mı buldun?

• togg savunan cahildir

Altı boş cümleler ile sadece duyduklarını dile getiriyorsun, gördüklerini değil.
    Ben geri vuruş falan yapmıyorum bay ukala. Benimle eşleşebilmen için diye giriş yaptığın cümlen için böyle bir söylemde bulundum. Boş muhabbet yapacağına yazdığın kelimelerin altını doldur görelim kim kime denk veya eş görelim ? Ananonim olarak bol keseden sallıyorsun yaz bakalım nerelerde çalışmışsın veya çalışıyorsun hangi dilleri biliyor hangi yeteneklere sahipsin görelim ? Öyle insanlara tepeden cevaplar vermek ile olmuyor. Başka verecek sözününde olmaması bundan kaynaklı ben gayet objektif eleştiriler yaparken sen bir futbol taraftarı gibi konuşuyorsun. Yaz hadi forum senden güzel bir CV bekliyor görelim bakalım söylediğin büyük sözler kadar dolu bir insan mısın.

• Öner kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlarımızı baştan itibaren okursan zaten çok net anlaşılıyor. Arkadaşın hiç bir bilgisi yok. Aileden gelme bir solculuk var ve eski solcular din ile ilgili bir çok konuya karşı veya ciddi ciddi düşmanlar. Bunu yakın arkadaşlarımın ailelerinden biliyorum. Bizim bu zihniyetten sağcı solcu mantığından çıkmamız gerekiyorken adam ısrarla bizim mahalle sizin mahalle diyor. Adam okuduklarını algılamak istemiyor. Sözleri büyük büyük tepeden, özeleştiri yapamayan herkes yenilmeye maalesef mahkumdur. Karşımızdakini eleştirmeden önce ben nerde hatalıyım demeyi öğrenemediğimiz içinde bu şekilde arkadaşlar ortaya çıkıyor maalesef. Evet Türkiye’deki şartlar çok bariz belli ki iyi durumda değiliz ama bu Türkiye’de bir ilk değil maalesef keşke dedikleri ve anlattıkları gibi olsa ama değil. Deveye Hendek atlatmak cahile laf anlatmaktan daha kolaydır diye boşuna söylememişler

• Adaletin olduğu yerde böyle tokadı vururlar ahahaha iyi olmuş alan adını alamamış  

• daha yeni haberim oldu bu konudan. Kahkaha attım yeminle.

• mrmeram kullanıcısına yanıt

2022 sonunda seri üretim başlayacaktı. 2023 Şubat'tayız ses yok ve seçimler 3 ay sonra, yine yanılmadık malesef ki..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.