ısı pompası olmayan arabaya bu fiyatı vermem. 1.5mye ev3 alırım 770km long range menzili var. ne zaman şarja koyduğumu unuturum zaten 1.5m civarı tüm elektrikli araçlarda yerli milli aracimizin 30.000e sattığı özellikler ücretsiz geliyor ısı pompası kışın iş görüyor togg vardı benim bir arkadaşta, geçen sene sattı ssangyong torres evx aldı. süper araba ya. benzinlisi pahalı diye elektriklisi satmış epey sanırım |
Togg'un Adaptif Sürüş Paketi fiyatı belli oldu (6. sayfa)

-
-
Kullanıyorsanız eğer şehir içi ve şehirler arası ortalama menzilinizi öğrenme şansımız var mı?
-
BYD’niz var mı, verdiğiniz bilgi neye dayanıyor? BYD Seal U EV ikinci araç olarak aldım. 10 gündür kullanmıyorum. Şarj seviyesi şu an itibariyle 10 gün önceki seviyede: %76… Yeminli BYD düşmanı trollerin dolduruşuna gelmeyiniz…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warprider -- 27 Mart 2025; 18:19:28 > -
şehiriçi ; kışın 350, yazın 500 km yapıyor. ortalama hız 25 km/h oluyor.
şehirdışı: kışın 280 km (110 km/h) şarj 25 kalacak şekilde kullandım. yazın 350-400 km arası aynı hızlarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yarın malum parti kazanamasa togg un devam edip etmeyeceği bile alıp almama konusunda bir risk
togg un bir an önce yandaş olmayan bikaç programa çıkıp sorunları çözdüğüne, alanların sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntı yaşasa da mağdur olmadan kurumsalca çözüleceğine ve akıllardaki tüm ? ni çözeceklerine önce türk halkını ikna etmesi hafızalarımızı problemli Togg veya yandaş togg algısını resetlemesi lazım.
bunu gerçekten başarırsa o zaman film başka olur.
-
Bende Atto 3 var. Yalan yok arabayı çok seviyorum ama satış ve servisin berbat olduğu doğru. Uzaktan erişimi hala yapamadılar. Servise gittim, tel açtım, ALJ'yi aradım. Sallayıp sallayıp duruyorlar. Büyük ihtimal bir halt yediler şimdi de düzeltemiyorlar(yok şase tutmuyor yok bilmemne hatalı ya da email adresiniz iki kez girilmiş gibi). Servisteki elemanların kendi web sitesinde yazanlardan haberi yok. Dünyada daha araba yazılımı için daha yeni versiyonlar varken benim arabadakini en son versiyon diyor(bilmesek yiyeceğiz).
-
Ha bu arada şarj kaybı olayı artık pek yok gibi. o işi hallettiler diye biliyorum.
-
Ben 3.5 M civarı para vereceğim ve bu ve benzeri özellikler olmayacak.
Ender elektronik vs. gibi yerlere açtıracağım yada parça ekleteceğim ama sıfır otomobilin garantisi bitecek.
O kadar para verdikten sonra bu özellikler otomobilimde yoksa daha lüks BMW yada MERCEDES markalarını tercih ederim.
-
+1 ,ev araç alacak olsam togg tercihi uzak,o kadar kredi desteği ,vergi desteği ama hala o kadar para isteniyor,ek olarak adamların biz araba yapalım kar edelim daha çok büyüyelim derdi yokki,bizim paraları ezmek için uğraşıyorlar,yap küçük araba 1 m civarına sat ama yok biz premium markayız öyle fakir Türk vatandaşı binmesin.
-
Yağmurlu havada araba sürme özelliği de ekstra ücretli olsun. Hatta onda yetmez ps plus gibi otobana çıkabilmek için otoban pass yapsınlar.
Pahalı geldi
koş sevim koş adam silkeliyorlar
-
Yalnız Torres'te de yokmuş ısı pompası. Bir de daha pahalı sanırım.
-
2018 Türkiyede üretilen toyota chr de olan özellikler bunlar.
-
Trde satılan pakedinde var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır, PTC var. Togg ile aynı.
-
Webasto ısı pompası var diye biliyodum. Arkadaş a da sordum şimdi pompa bar diye biliyorum menzil kışın düşmüyor bazılarında ptc var dedi. Yanlış ise onu da almam 🤣 şuanki fiyattan alınmaz zaten. Gecen sene 1.6 ya almıstı togla aynı paraydı bence daha iyi arac
Ben kia ev3 alırım kesin alsam 770 menzil nedir ya. Tesla model s makyaj yemiş.stardart menzil 3.5 milyon olmuş. Bu paraya tr de kaç kişi alacak acaba
-
Sizin olayları değerlendirmeniz günlük. Honda burada araba üretti. İşçiler iş sahibi oldu. Başka? Honda üretti, sattı, parasını aldı ve ülkesine döndü. Sana ne kaldı? 1 i bile kalmadı. He giderken işçilerine acayip ikramiye verdi, biz sözde Müslümanlardan görülmeyecek olay. Sen hala rekor kırmışız diyorsun. Kırdıda sana bana mı kırdı. Parayı Türkiye ye mi bıraktılar. Ah canlarım ah, istatistik yalanlara inandırma sanatıdır. Kib
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X