bizim kafa yapımız böyle olduğu sürece bizi daha çooooookkkkk s..... yok fabrikası yokmuşta, sağdan soldan toplamaymışta, saglam değilmişte vs vs vs şaka gibi bir milletiz en büyük düşmanımız kendimiz. |
Togg'un ilk kazası Ankara'da yaşandı! İşte görüntüler (12. sayfa)
-
-
Adam laf altından Cumhuriyet dönemine laf atıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır son 50-60 yılda araba üretmek yerine boş işlerle uğraşanlara laf atıyor.
Anlattığının cumhuriyetle bağlantısı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100 senedir çalışıp üretiyor bizim gibi başörtüsü yasakları koyup cami yıkma derdine düşmediler birileri gibi.
2023-100=1923 Direkt Cumhuriyet dönemine laf atıyor.
Son 100 yılda Almanya araba üretirken insanımızın boş konularla uğraşmasına laf atıyor, bunun ülkenin yönetim şekliyle hiçbir alakası yok. Adam yönetim şekliyle ilgili olumsuz bir şey dememiş.
Millet araba üretirken bizim insanımız başörtüsü peşinde koşmuş diyor yani ki bu konular 100 değil daha çok 70 yıllık konular.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadan vurdu,arkadan vurdu,gelsin paralar??
-
tek merak ettiğim palionun ön tarafı eleştiri yapabilmek için palio ne durumda onu görmemiz lazım
-
togg alanlara cidden geçmiş olsun. mantıklı insanların bekleyin almayınnnnn dedikleri kadar olucak galiba.
-
baska haber sitelerinde gordum. palio da hiç bişey yok ön tarafında.
-
ben binek otomobili olarak biliyordum ama, yanlış mı biliyorum. yani aile arabası anlamında...
-
bir de bu, 1-1,5 ay önceki rakamdı...
-
Abartılı rakamlar şimdi bende bir site oluşturup 3 bin tl yazsam onadamı inanıcaksın ?
siz yiyebiliyorsunuz sanırım. bırakın orada yemek yemeyi, evine 1 kalıp peynir alıp götüremeyen insanlar var. bir de alay etmişsiniz insanların ekonomik durumları ile...
neyse, size afiyet olsun. mübarek gecede sinirleri germenin bir anlamı yok... Allah selamet versin size...
-
Satışı yapılan ve bundan kâr elde edilen bir ürün anlamında söylemiştim. Sınıfı ticari değildir. Başka?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
size cevap yazan forum üyeleri, aracın bir Volvo kadar sağlam olmadığı konusuna dikkat çekmeye çalışmışlar, fakat siz savunma modunda olduğunuz için sanırım bu yorumları görmezden gelerek forum üyelerine aklınızca üstün geldiğinizi zanneden tarzda cevaplar yazıp, neredeyse aracı göklere çıkarmışsınız.
başka bir şey gözlemleyemedim...
-
Ha şöyle çıkar gözlüklerini, kus nefretini. Sende onlar gibi kazanının büyüklüğünü bilmeden kıyas yap. Nasıl olsa sallamak bedava. Kimseyi savunduğum yok. İçimizdeki İrlandalıların ağzının payını veriyorum.
Volvo ile kıyaslamakta güzel aslında. Neden Mercedes, BMW, Audi, Toyota ile kıyas yapılmıyor. Amaç belli? Çünkü basit bir trafik kazasına karışan TOGG'u, görece dünyanın en sağlam aracı Volvo ile kıyaslayıp itibarsızlaştırmaya çalışmak. Üzgünüm. Rezil ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
profil fotoğrafı eski bir fotoğraf, 2019'da sağ gözden katarakt ameliyatı oldum, gözlük kullanmıyorum artık...
nefret kusmak derken, sanırım sağa sola sürekli zeka dolu vermeye çalıştığınız cevapları kast ediyorsunuz bir nevi...
Volvo'nun en sağlam araçlardan birisi olduğunu ve TOGG'un onunla kıyas götüremeyecek kadar düşük bir seviyede olduğunu kabul etmişsiniz gözlemleyebildiğim kadarı ile.
tebrik ediyorum. bozuk saat bile günde iki kere doğru zamanı gösterir şeklinde boşuna bir atasözü bulunmuyor demek ki...
neye üzüldünüz, kim, nasıl, nerede, niye rezil oldu anlayabilmiş değilim açıkçası. şuraya yazdığınız bir ki satır cümle ne sizi zengin(itibar yönünden), ne de beni fakir(itibar yönünden) eder.
ha şöyle bir şey tespit ettim; "siz" diye görgü kurallarına göre tarafınıza hitap etmeme rağmen bana sürekli "sen" şeklinde, sanki ortada bir samimiyet varmış gibi hitap etmeye devam ediyorsunuz.
mübarek gecenin hatırına sesimi çıkarmıyorum... gereksiz kalp kırmanın anlamı yok bu akşam...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X