Şimdi Ara

Togg'un ilk kazası Ankara'da yaşandı! İşte görüntüler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
2
Favori
16.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fabrikası nerde bu aracın, burda üretiliyor olsa, Ahaber akşama kadar canlı yayın yapardı.
    Gecenki italyan plakalı tırlar neyin nesiydi, İtalya da mi üretiliyor?.
    Muhtemelen seçimden sonra s400 füzeleri gibi rafa kalkacak proje, misyonunu tamamlayacak.
    Yürümesi imkansız zaten. Argeye milyar dolarlar ayıran büyük sirketler bile, elektrikli araca standart, güven getiremezken, togg un tutması çok zor, servis-sarj-batarya gibi sorunlarla bogusulacak. Zaten bu elektrikli araçların yakıt maliyeti benzinli araçla aynı, hesap yapilmis. Basit bir arabayla baslanmaliydi yerli araba işine. Yürümeden kosamazsin. Keşke başarılı olsa da ben yanilsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi servise gidecek şimdi bu kişi?

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Fabrikası nerde derken? Adres belli gidip baka bilirsin. 34 plakalı tırlarda italya gemlikten getirdiler zaten. Servise de ya söğütözü yada etimesguta gidicek hangisi daha yakınsa. Bilmeden idoljine kapılıp yorum yapmak yerine keşke araştırsaydın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ohooo bu daha başlangıç

• O değilde bizim insanımız ya cünüp geziyor yada harbiden beceriksiz dikkatsiz bir milletiz.

Piyasaya yeni bir araba çıktımı hemen kaza yapılıyor.

Mesela yeni kasa 2022 model caddy ilanlarına bakıyorum çoğu ağır hasar kayıtlı airbagler açılmış falan...

Ulan 1 senelik araba ne ara pert etmeyi başarıyorsunuz.

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    söğütözü yada etimesguta gidicek hangisi daha yakınsa.

Siz öğretmen iseniz çok tehlikeli bir durum söz konusu.
    Hem hazımsız, hem yetersiz, hemde idolojisini seven biri.
    Konu: “Kaza” lakin giriş ekonomi.
    Devlet memuru değilsinizdir inşallah.

Parti yok, slogan yok, herhangibi taraftarlık yok, sadece konusu kaza olan bir yoruma ekonimi ile giriş yapmana eleştirim var! Ama ben trolüm :)
    Anlaşılan tek seferde anlamıyorsun olur sorun değil tekrar oku bidaha oku olmadı bırak anlamıyorsun zorlama git kafa dinle sonra gel gine oku ama bunları öğrenciyken yapman gerekiyordu, şimdi sen bir öğretmensin ya işte ben sana bu diplomaya vereni ereştirme hakkına sahibim.
    Umarım anlamıssındır rica ediyorum anlamadıysan yukarıda tarifini verdim yoksa şimdi sen uzay mekiği anlatırsın hiç hoş bi durum olmaz.

• Cem kullanıcısına yanıt

Araba kadar nereden nasıl çarpmış ve çarpan araba da önemli. Zamanında bir renault 9, Ford Taunus'a arkadan çarpmıştı gözümün önünde. Ford'da çizik bile yoktu neredeyse, Renault'un önü duman olmuştu.

O nasıl bir yoksulluk sınırı böyle neyin yoksulluğu bu haftada bir nusrette yemek yiyrmeme yoksulluğu hangi kaynaktan alıyorsun bu bilgiyi bilmiyorum ama alma yoksa çok üzülürsün sen samimi söylüyorum manyak olursun.

• NCAP testi ne zaman yapılacak. Var mı bilgisi olan.

• serafon kullanıcısına yanıt
    taunus tank gibi arabaydi. icide oyle. yuksek konsol arabanin icinde farkli bir hava veriyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek parca nereden geliyor yada gelecek?

• arka tampon için de kuraya mı girmesi gerekiyor şimdi?  

• fos çıktı kağıt gibi tuvalet kâğıdı rulosu daha sağlam...

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    İnceye mi😆Babala tv de ki son yayınını izledikten sonra İnceye oy verenin şaşarım o aklına, hele öğretmensen iki kere şaşarım.. Sadece aç ve izle o yayını.. başka birşey demeyeceğim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakıyorum ve gerçekten üzülüyorum sevmiyorsanız gidin bu ülkeden

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan konuşma. Almalar araba yapmaya başlarken Osmanlı vardı bizde. Böyle saçma bağdaştırmalar yapmamak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.