Şimdi Ara

TOKAT TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • batuhantekin B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tokatta yaşıyorum burda doğup büyüdüm Kampüs merkeze aman aman uzak değil toplu bi yerde sadece diş ve tıp fakültesi ayrı bi yerde Çarşının nerdeyse içinde diyebilirim gayet güzel Bina 2 yıllık sanırım tertemiz valla çok özendim o derece diyebilirim güzel bi AVM var tabi istinye park etmez ama tokata yetiyor bence yurtlar hakkında malesef fikrim yok ama tokatta o derece kötü yurt çıkacağını da sanmıyorum tokat iyi hoş yani arkadasa da katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederiim çok saolun ALLAH RAZI OLSUN
  • batuhantekin B kullanıcısına yanıt
    Senin 13.400 se neden zonguldaki dusunmuyorsun (sadece meraktan millet bir soru sorunca hemen rakip eleme saniyor)

• ilime çok uzak bide kimse tavsiye etmedi
  • bence o sıralamaya çok daha iyi yerler gelir ve büyük ihtimal yazdığın için pişman olucan iyi düşün kardeş hakkında hayırlısı olsun ordu Giresun gelir oraları niye yazmadın?
  • niye pişman olıyum kardeş ?
  • yukarda yazmıştım
    kardeş duyduğum kadarıyla eğitimi felan iyi değilmiş tustaki başarısıda o öğrencilerin gazi tıpta eğitim görmesiymiş 2 yıl önce taşınmışlar gaziden. van tıpın bile eğitimi çok daha iyidir diye duydum akademik kadro iyi değilmiş gelen hocalar birkaç yıl sonra kaçıyomuş çok küçük bi şehirmiş gidenlerin çoğu başka bir tıpa yatay geçiş için uğraşıyormuş.iyi düşün 6 yılın geçecek sonuçta
    bu sebeplerden dolayı ama sen bilirsin
  • o kadar kötü bi puan aldım ki:( yüksek ihtisasa da kötü diyolar i:(
  • Ben de başkasından okuduk tokat a giden biriyle hocalar fazla zorlamiyormus gıcık hocadan bahsetmedi bence daha da arastir bir kişiden duymayla olmaz

• bizim komşu tokat tıptan zonguldağa yatay geçiş yaptı 1 sene tokat tıpta okudu oradan biliyorum.ama özeller genelde iyi diye duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon0123 -- 16 Temmuz 2015; 17:21:10 >
  • dandik sehirlerdeki tiplarin iyi tus cikarma sebebi ortam yok saat 5 6 dan sonra hayat duruyor e asosyalligin dibine vur sabah aksam ders calis mis

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.